Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Leto_jr8

Lid
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Leto_jr8

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leto_jr8

  Game of Thrones

  Als Sci-Fi en Fantasy liefhebber, kijk ik veel series, zo ook GoT, voor mij erg vermakelijk. Aflevering 4 seizoen 7 was geweldig!
 2. Leto_jr8

  Star Wars CCG (Decipher)

  Oké bedankt icarus, als ik iets nog zoekt aan kaarten, zal ik het je laten weten.
 3. Leto_jr8

  Cardgames

  Geldt hetzelfde voor mij, voorlopig dus CCG en Destiny en met de guild STA doe ik met de set Rogues & Villians, mee aan een Armada Corvette campaign voor de fun en als groepsactiviteit. Wel is zo als SWA.nl of gebruikers ervan een dagje X-wing gaat organiseren als bordspeldag, ja kom ik graag kijken en eventueel meedoen. Sowieso Star Wars bordspeldagen lijken me tof om er aan deel te kunnen nemen (eventueel helpen organiseren).
 4. Leto_jr8

  Star Wars CCG (Decipher)

  Wow! Ik even niet goed opgelet! Haha zit ik met mijn zotte kop een nieuw topic aan te maken in de Non-Star Wars sectie. Nou over CCG had ik het dus. En over Destiny. Dus ja over spelen en ruilen gesproken, wie wilt het en doet het?
 5. Leto_jr8

  Cardgames

  Hallo allen, even niet zo snel gevonden binnen dit forum of er een thread bevindt waarin je jezelf kunt voorstellen. Maar door een Google search op heel iets anders (wat weet ik niet meer! ) kwam ik deze toffe Star Wars site/forum tegen! Inmiddels deze ook gedeeld met een vaste groep gamers sinds 2004, namelijk Solar Trade Alliance een groep gamers 'op leeftijd' ahum , zie tradealliance.nl. Wij zijn sinds kort dus hooked aan FFG zoals Armada en terugvallend op dit topictitel Destiny. Armada is voor mij nog te groot als game, wil het eerst nog gaan bekijken wanneer het gespeeld wordt. Zelf speel ik dus graag Star Wars CCG en Destiny, CCG met een langdurige goede vriend. Wie van jullie ook? Ik ben gewoon benieuwd of hier nog meer CCG spelers zijn en wie is begonnen met Destiny. PS: Solar Trade Alliance vind het altijd leuk nieuwe gamers te ontmoeten, die ook wekelijks casual gamen in verschillende games. PS2: Ik zit gewoon niet goed op te letten met mijn zotte kop, forumsectie gevonden waarin je jezelf kunt voorstellen.
×