Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Leto_jr8

Lid
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Leto_jr8

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leto_jr8

  Verder niemand?!

  Is het mogelijk om de forum een kleine button te geven? In het rijtje van FB, Tw, Ig en Yt? Of eventueel op een andere plek op de voorpagina? Ik begrijp zeker wel dat het belangrijkste is dat de website zelf een goede levendige indruk achterlaat bij de mensen. Een bericht achterlaten op FB is heel wat sneller gedaan dan in een forum, vast wel.. ook omdat FB een app is etc.. maar berichten terugvinden in FB is een ramp. In mijn beleving blijft FB een opeenstapeling van berichten tot een berg gevormd en een forum is vrijwel altijd gesorteerd. Kan ook te maken hebben met gemak.. ff snel tussendoor op social media iets achterlaten en in een forum gaat het nu eenmaal anders.
 2. Leto_jr8

  Verder niemand?!

  Off-topic voor deze thread, maar is de beslissing niet terug te draaien om alsnog deze forum te bewaren? Neemt weinig ruimte in beslag aan data op de server, of is het ook een financiële kwestie? Als dat zo is, dan begrijp ik de keuze wel om dit forum op te heffen. En inderdaad een forum is absoluut zeer overzichtelijk en makkelijker door te zoeken dan bijvoorbeeld een FB-pagina. Mocht het misschien mogelijk zijn om een gesprek te starten om alsnog dit forum te kunnen behouden, ben ik bereidwillig! 😀
 3. Leto_jr8

  Verder niemand?!

  Helemaal duidelijk.. ik ben echt van de oude garde.. gebruik van een forum is voor mij het fijnst. 🤗 Ik heb helemaal niets met facebook. 😐 Dan zal ik op een andere manier in contact zien te moeten geraken met medespelers voor in SWTOR. Bedankt voor je reactie Ramon!
 4. Leto_jr8

  Battlefront deel 2 in najaar 2017

  Zijn er nog forumgangers die SWBFII spelen?
 5. Leto_jr8

  Verder niemand?!

  Goedemorgen allen, ook voor jullie de beste wensen voor 2020 en moge het toch een goed gevuld Star Wars jaar worden! Ik was benieuwd of er hier nog forumgangers zijn die SWTOR nog spelen? 🤙 Zelf ben ik er nog steeds geïnteresseerd in, maar leuker is het om samen te doen. Wel ben ik een slow-gamer, alles ontdekken, alles zoeken, avontuurlijk ingesteld in zoverre dat mogelijk is in SWTOR. Dus ja.. nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuw SWTOR plezier?! ☺️
 6. Leto_jr8

  Game of Thrones

  Als Sci-Fi en Fantasy liefhebber, kijk ik veel series, zo ook GoT, voor mij erg vermakelijk. Aflevering 4 seizoen 7 was geweldig!
 7. Leto_jr8

  Star Wars CCG (Decipher)

  Oké bedankt icarus, als ik iets nog zoekt aan kaarten, zal ik het je laten weten.
 8. Leto_jr8

  Cardgames

  Geldt hetzelfde voor mij, voorlopig dus CCG en Destiny en met de guild STA doe ik met de set Rogues & Villians, mee aan een Armada Corvette campaign voor de fun en als groepsactiviteit. Wel is zo als SWA.nl of gebruikers ervan een dagje X-wing gaat organiseren als bordspeldag, ja kom ik graag kijken en eventueel meedoen. Sowieso Star Wars bordspeldagen lijken me tof om er aan deel te kunnen nemen (eventueel helpen organiseren).
 9. Leto_jr8

  Star Wars CCG (Decipher)

  Wow! Ik even niet goed opgelet! Haha zit ik met mijn zotte kop een nieuw topic aan te maken in de Non-Star Wars sectie. Nou over CCG had ik het dus. En over Destiny. Dus ja over spelen en ruilen gesproken, wie wilt het en doet het?
 10. Leto_jr8

  Cardgames

  Hallo allen, even niet zo snel gevonden binnen dit forum of er een thread bevindt waarin je jezelf kunt voorstellen. Maar door een Google search op heel iets anders (wat weet ik niet meer! ) kwam ik deze toffe Star Wars site/forum tegen! Inmiddels deze ook gedeeld met een vaste groep gamers sinds 2004, namelijk Solar Trade Alliance een groep gamers 'op leeftijd' ahum , zie tradealliance.nl. Wij zijn sinds kort dus hooked aan FFG zoals Armada en terugvallend op dit topictitel Destiny. Armada is voor mij nog te groot als game, wil het eerst nog gaan bekijken wanneer het gespeeld wordt. Zelf speel ik dus graag Star Wars CCG en Destiny, CCG met een langdurige goede vriend. Wie van jullie ook? Ik ben gewoon benieuwd of hier nog meer CCG spelers zijn en wie is begonnen met Destiny. PS: Solar Trade Alliance vind het altijd leuk nieuwe gamers te ontmoeten, die ook wekelijks casual gamen in verschillende games. PS2: Ik zit gewoon niet goed op te letten met mijn zotte kop, forumsectie gevonden waarin je jezelf kunt voorstellen.
×