Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

dutch_john

Lid
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dutch_john

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dutch_john

  Tilburg première event

  - Vanaf 19:30 een pre-party bij Soups&Shakes met onder andere: - Lezing door Vincent van den Ouden over George Lucas - Star Wars muziek - Speciale Star Wars hapjes - Yoda Soda cocktail - Blue Milk - Bijzonder begeleiding naar de bioscoop - Ticket voor de 23:00 film - IMAX bril (Limited edition Star Wars bril ook te koop, prijs: €5) - Speciale gezamenlijke plek in de bioscoop U kunt uw kaarten bij Soups&Shakes kopen of op internet via deze link: http://eventix.nl/event/13217 Zorg ervoor dat u duidelijk uw naam noteert bij het bestellen zodat wij deze kunnen afstrepen op de eerder gemaakte bestellijst.
 2. dutch_john

  Tilburg première event

  Ik zal altijd de Pathe boven de Euroscoop verkiezen in Tilburg. Dat geluid daar.... nee... Ik ga wel gewoon naar Imax ;-) Is mijn post nu gehackt? :)
 3. dutch_john

  Tilburg première event

  your on the list
 4. dutch_john

  Star Wars Rebellion

  Wie het spel star wars rebellion leuk vond er komt een bordspel variant https://www.fantasyflightgames.com/en/news/2015/11/3/star-wars-rebellion/
 5. dutch_john

  Welkom op StarWarsAwakens.nl!

  Ik ben John, star wars fan van 40 jaar maar nog altijd jong van geest. ook ik heb de originelen niet in de bios gezien behalve dan the special editions met extra beeld materiaal. Ik heb de HBO voor electronica afgerond en ben sindsdien daar nooit mee gaan werken . Ik heb a episode IV a new hope (dus niet star wars) voor het eerst gezien op een kaart avondje van mijn ouders. Ik heb hem die avond 2 maal gezien. ergens begin jaren tachtig. Ik heb episode 1,2 en 3 nooit kunnen vinden maar zag in een programma genaamd "simonskoop " de review voor return o/t Jedi. Toen was ik pas echt hooked. Ik herinner me the phantom menace line up nog goed en de twee daarna nog beter. De aankomende jaren worden waanzinnig dat moet haast wel.
 6. dutch_john

  Tilburg première event

  BoxerlessBossk helaas moet je hem anuleren. Dat is echter via het pathe systeem niet handig.
 7. dutch_john

  Tilburg première event

  Pssshht, niet doorvertellen! Er zijn 100 arrangementkaarten vrij voor de film van 23:00 op 16 december voor de echte Star Wars fans. Wat zit hier allemaal in? Ten eerste zal er vanaf ongeveer 20:00 een pre-party plaatsvinden bij Soups&Shakes. Met echte Star Wars cocktails en muziek gaan we daar een mooi begin van de avond maken. Rond een uur of 10 vertrekken we naar Pathé bioscoop waar verse Blue Milk en een hapje geserveerd zal worden in een Star Wars VIP-ruimte. Verder zal iedereen een Star Wars keycoard krijgen met een golden ticket, de speciale Star Wars iMax-bril, Stormtrooper bescherming en extra forcekrachten. Uiteraard zit hier het kaartje voor de film ook bij. Kosten hiervoor zullen waarschijnlijk 25 euro bedragen, maar we proberen de prijs nog omlaag te krijgen of er meer in te stoppen! opgeven kan hier en op is op!
 8. dutch_john

  Tilburg première event

  Ik ben niet werkzaam bij pathé.
 9. dutch_john

  Tilburg première event

  #‎pathe‬ ‪#‎theforceawakens‬ ‪#‎Tilburg‬ We gaan iets speciaals meemaken in Tilburg zo rondom de premierre van TFA maar wat dat kan ik helaas nog niet kwijt...Je hoort nog van me! Pssshht, niet doorvertellen! Er zijn 100 arrangementkaarten vrij voor de film van 23:00 op 16 december voor de echte Star Wars fans. Wat zit hier allemaal in? Ten eerste zal er vanaf ongeveer 20:00 een pre-party plaatsvinden bij Soups&Shakes. Met echte Star Wars cocktails en muziek gaan we daar een mooi begin van de avond maken. Rond een uur of 10 vertrekken we naar Pathé bioscoop waar verse Blue Milk en een hapje geserveerd zal worden in een Star Wars VIP-ruimte. Verder zal iedereen een Star Wars keycoard krijgen met een golden ticket, de speciale Star Wars iMax-bril, Stormtrooper bescherming en extra forcekrachten. Uiteraard zit hier het kaartje voor de film ook bij. Kosten hiervoor zullen waarschijnlijk 25 euro bedragen, maar we proberen de prijs nog omlaag te krijgen of er meer in te stoppen! opgeven kan hier en op is op
×