Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Master 626

Lid
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Master 626 last won the day on October 28 2015

Master 626 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Master 626

 • Rank
  Youngling
 • Birthday November 20

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Master 626

  Wat hopen we te zien?

  Han. Schiet. Eerst. Naar mijn idee is Greedo laten schieten (of het nou eerst of tegelijk is) een van de grootste fouten in de special editions van a New Hope. Ik hoop dat een Han Solo solo film (lol) dit een beetje weet te fixen. Han was in de eerste film, voor Lucas de scene verpeste, een criminele smokkelaar die eerst schiet en dan pas vragen stelt. Hij hangt niet voor niets rond in die bar in Mos Eisley (aka "a wretched hive of scum and villainy"). Ik Hoop dus vooral die Han Solo te zien; de piraat en crimineel, de anti-held. (Dat maakt zijn verandering aan het eind van a New Hope nóg beter).
 2. Master 626

  Rank the films!

  Mijn persoonlijke top 6: 1 Return of the Jedi 2 Empire strikes back 3 Revenge of the Sith 4 New Hope 5 Attack of the clones 6 Phantom Menace Empire heeft wel het beste verhaal, maar toch staat Jedi voor mij bovenaan, alleen al vanwege de Emperor, mijn favo movie badguy
 3. Master 626

  Hallo!

  Zal ik me ook maar voorstellen dan? Ik ben Jeroen, Star Wars fan sinds ik ergens begin jaren 90 Return of the Jedi voor het eerst op tv zag. Begreep niets van het verhaal, maar de actie, de monsters, de speederbike scene en vooral Darth Vader en de Emperor maakten diepe indruk op me. Daarna alle films wel 100 keer gezien, tot mijn ouders er gek van werden. De prequel hype heb ik in 1999 in volle glorie meegemaakt; mijn kamer stond vol star wars lego, ik spaarde de star wars plaatjes uit je chips, las de boeken en strips van de films en kocht zelfs Jar-Jar Binks kaugom bij de Jamin.... En nu... Ben ik nog net zo gek op Star Wars als toen haha! Spero's Bb-8 staat al in de kast en de tickets voor episode 7 liggen klaar! Laat die nieuwe films maar komen!
×