Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

RetroLeaves

Lid
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RetroLeaves

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 06/01/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gisteren ook een geslaagd bezoekje gehad aan Comic Con. Bij de derde kraam al meteen mn budget erdoorheen gejaagd, dus wij waren op zich vrij snel klaar die dag. Ook nog even twee keer bij jullie stand langs geweest, maar helaas troffen we daar dit aan.
 2. Ik ben er waarschijnlijk op zaterdag.
 3. RetroLeaves

  Tickets TLJ

  Dat wordt een Twitterloos-dagje ook voor mij, al maken spoilers mij niet zo heel veel uit.
 4. Ik heb wel vertrouwen in Johnson, vooral Brick is een geweldige film.
 5. RetroLeaves

  Je film Top 10

  Een oud berichtje van mezelf van MovieMeter gehaald. Uit de dagen als algemeen filmliefhebber, een jaar of tien geleden. Tegenwoordig weinig tijd meer om films te kijken die niet over Star Wars of comic books gaan. 1. Snatch. (2000) Film die alles heeft. Briljante dialogen, heerlijke muziek, prachtige montage. Film die bij elke herziening staat als een huis en mijn dag weer goed maakt. 2. Mr. Smith Goes to Washington (1939) De beste film over politiek. Schitterende rollen van James Stewart, Claude Rains, en Jean Arthur, in de beste vrouwelijke rol aller tijden. Tijdloze fiml die bijna 70 jaar later nog niets aan kracht heeft ingeboet. 3. Kill Bill: Vol. 1 (2003) Simpel verhaal, maar prachtige uitwerking. Lekker verhaalstructuur, prachtige scenes, bloederig , schitterende muziek en de beste film van Tarantino tot nu toe. 4. Dazed and Confused (1993) M'n guilty pleasure-film. Acteerwerk stelt niets voor, verhaal stelt niets voor, maar de sfeer en de muziek zijn zo ontzettend lekker en geven mij het verlangen om in die tijd geleefd te hebben. 5. American President, The (1995) Schitterende dialogen van Aaron Sorkin en de beste rol van Michael Douglas. Verder is het een standaard romantische komedie, maar de toevoeging van politiek en Aaron Sorkin maken dit een topper in z'n soort. 6. Superbad (2007) Lig elke keer krom van het lachen bij de rants van Jonah Hill. Moest eerst niets hebben van het verhaal met McLovin, maar de twee politieagenten Rogen en Hader maken dat ruimschoots goed. Hilarische highschoolfilm die nergens inzakt, iets wat The 40-Year Old Virgin en Knocked Up wel doen. 7. Kiss Kiss Bang Bang (2005) Heerlijk noir-sfeertje met grappige rollen van Downey Jr en Kilmer. Leuk verhaal, knappe Michelle Monaghan, lekkere muziek en de sarcastische Downey Jr is de ster van deze film. 8. Mallrats (1995) Onemanshow van Jason Lee. Tour de force van Jason Lee. 9. Lucky Number Slevin (2006) Misdaadfilm die met veel plezier is gemaakt. Hartnett doet het heel goed als droog-komische sul en z'n chemie met Liu is prachtig. Het verhaal is niet ingewikkeld, maar zit goed in elkaar en visueel ziet de film er ook heel goed uit. 10. Dead Leaves (2004) Supergeschifte hyperanimatie die in een vloek en een zucht voorbij is, maar me altijd weet te bekoren. Hilarisch over-the-top geweld dat alleen maar op je lachspieren kan werken.
 6. The Warrions nog nooit gezien, maar zal hem eens opzoeken. Een van de films waar ik de eerste keer het meest onder de indruk van was was Snatch van Guy Ritchie. Een film die van begin tot eind vol zit met heerlijke oneliners, die vooral door het accent nog eens extra leuk worden.
 7. RetroLeaves

  Star Wars Pub Quiz (Eindhoven, 25 mei)

  Als het enigszins in de buurt is van Helmond, doe ik ook mee. Ga er geen uren voor rijden.
 8. RetroLeaves

  Star Wars Pub Quiz (Eindhoven, 25 mei)

  Met vier punten verschil of zo, toch? Gefeliciteerd, jongens! M'n zwager en ik zijn vierde geworden, helaas net buiten de prijzen dus. Soms heel lastige vragen inderdaad, maar wel leuk om af en toe een moeilijke goed te hebben. Helaas hebben wij hier en daar door twijfel een paar punten verspeeld, maar het mocht de pret niet drukken. Wel mooi om de 'laatste woord van de crawl'-ronde helemaal goed te hebben. Hehe, ik denk dat de organisatoren het wel geweten hebben om met een Star Wars-quiz te beginnen. Toch een paar keer werden ze even gecorrigeerd :). Ik zeg: Op naar de volgende!
 9. RetroLeaves

  Episode VIII - Algemeen

  Wat niet is, kan nog komen. Ik vind die verzameling aliens van Canto Bight juist wel wat hebben. Er moet ook een plek zijn waar de arrogante kakheren en kakmadammen samenkomen in het SW-universum. Van mijn part leren we meer nieuwe werelden kennen, anders gaan er weer mensen klagen dat het steeds hetzelfde is :).
 10. RetroLeaves

  Episode VIII - Algemeen

  http://www.vanityfair.com/hollywood/2017/05/star-wars-the-last-jedi-cover-portfolio Mooie foto's. Vooral die groep mensen uit Canto Bight. Ben benieuwd wat dat gaat worden. Rey weer prachtig natuurlijk. Ook heel nieuwsgierig naar de rollen van Laura Dern en Benicio Del Toro. Hoop zo dat hij Ezra is, al zal dat wel niet , maar ik zie hem al tegen Luke zeggen: Ik heb de apprentice van je vader nog gekend.
 11. RetroLeaves

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Vandaag gekregen. Hopelijk gauw tijd voor. Hoor er goede dingen over.
 12. RetroLeaves

  welke films in 2017

  Vond de trailer ook erg mooi. Heb Blade Runner weleens ooit gezien, maar kan me er niets meer van herinneren, dus wellicht moet ik hem eens herzien. Trailer is vooral erg mooi, maar wat ik me nog wel herinner van deel 1 is dat het vooral donker, grauw, grijs en regenachtig was. Dat mis ik hier een beetje. Beetje te clean allemaal. Het mag allemaal wat vuiler. Net als bij SW zijn de prequels ook heel clean, en de OT is weer wat grauwer.
 13. RetroLeaves

  Star Wars Rebels seizoen 4

  De animatieseries zijn voor mij vooral een manier om je Star Wars-fix te krijgen terwijl je op de films wacht, al geef ik toe dat boeken/comics/games hier natuurlijk ook aan bijdragen. Ik ben bijna door seizoen 3 van Rebels heen, en heb de afgelopen twee weken seizoen 1 en 2 gekeken. Ik heb een seizoen of 3 gezien van Clone Wars, maar dat was in het begin nogal moraal van het verhaal-achtig. In Rebels zit wel iets meer van een lopend verhaal, al heb je natuurlijk nog wel veel filler-afleveringen. Ik ben zelf ook voorstander van een animatieserie tussen Jedi en Awakens, daar lijken me ook nog genoeg verhalen over te vertellen.
 14. RetroLeaves

  Imperial Assault

  Is dat een soort Dungeons & Dragons? Lijkt me gaaf om te doen. Nog nooit een roleplaying-boardgame gedaan wegens gebrek aan medespelers.
 15. RetroLeaves

  Star Wars Pub Quiz (Eindhoven, 25 mei)

  Doe mij dan maar een lifesize Star Destroyer. Meer ruimte voor bowlingbaan, zwembad, etc
×