Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

MiguelTegen

Lid
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

MiguelTegen last won the day on January 6 2018

MiguelTegen had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About MiguelTegen

 • Rank
  Padawan

Recent Profile Visitors

1,069 profile views
 1. MiguelTegen

  Star Wars Rebels seizoen 4

  Hoezo is dat spijtig? Juist mooi toch dat er nu genoeg ruimte is om nieuwe verhalen rond dat personage te schrijven.
 2. MiguelTegen

  Star Wars Rebels seizoen 4

  Wat betreft : niet alleen waar, maar wellicht ook wanneer. Vond de laatste twee een soort Disney-versie van Twin Peaks. Mooi hoe
 3. MiguelTegen

  Rank the films!

  Momenteel zou ik zeggen: 01. The Empire Strikes Back 02. Return Of The Jedi 03. A New Hope 04. Rogue One 05. The Force Awakens 06. Revenge Of The Sith 07. Attack Of The Clones 08. The Phantom Menace 09. The Last Jedi Ik moet wel zeggen dat TFA flink aan kracht heeft ingeboet door dat debacle dat TLJ heet.
 4. MiguelTegen

  Battlefront deel 2 in najaar 2017

  Ik merk wel dat de verhoudingen in Heroes versus Villains sinds de update echt hopeloos zoek zijn. Aanpassingen aan de characters hebben er voor gezorgd dat dark side teams veel te veel in het voordeel zijn. 't Was een van m'n favoriete gamemodes, maar ik vind het nu een frustrerend geheel geworden.
 5. MiguelTegen

  Star Wars Rebels seizoen 4

  In het begin vond ik Rebels vlak en onaantrekkelijk. Gaandeweg seizoen 2 vond die serie z'n draai. Seizoen 3 vond ik echt top. Personage Sabine wordt toch redelijk wat ruimte gegeven voor ontwikkeling. Binnen de kaders van wat dit eigenlijk is (een tekenfilm voor kinderen) vind ik dat Dave Filoni er een prima balans in brengt, maar goed, dat is persoonlijk. Filoni rond de serie nu op z'n eigen terms af en tot nu toe vind ik het allemaal niet tegenvallen. Even afwachten hoe de definitieve ontknoping is, maar ik heb er wat meer vertrouwen in dan bijvoorbeeld Episode IX, daar kan ik na TLJ echt geen greintje enthousiasme meer voor opbrengen. Voor de rest begrijp ik jullie kritiek op Disney en het iets te hoge hap-snap-gehalte van Star Wars momenteel. Iets meer exclusiviteit & kwaliteit zou de hobby ook ten goede komen.
 6. MiguelTegen

  Battlefront deel 2 in najaar 2017

  Groot liefhebber van cargo uit BF1, dus gister die jetpack cargo geprobeerd... Kon er nog niet heel enthousiast over worden.
 7. MiguelTegen

  Star Wars Rebels seizoen 4

  Gister weer begonnen in de US. Vanmorgen de eerste twee nieuwe afleveringen gezien. Ik zal niets spoilen, maar die waren erg sterk. Het einde van Rebels is in ieder geval definitief ingeluid...
 8. MiguelTegen

  Westworld

  Oh gaaf. Tweede seizoen kijk ik echt naar uit!
 9. Toevallig ook geweest vandaag. Supercool, maar betrekkelijk klein; we waren er vrij vlot doorheen.
 10. MiguelTegen

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Een Rogue One AT-ACT van Hasbro. On-ge-lo-fe-lijk geniaal ding.
 11. MiguelTegen

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Net binnen uit de UK:
 12. MiguelTegen

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Je hebt net als alle andere kijkers 30 jaar uit het leven van Skywalker gemist. Wat je te zien hebt gekregen in TLJ is simpelweg wat de schrijver vindt waar je het maar mee moet doen. Dat moet toereikend genoeg zijn om het Grote Verhaal te kunnen volgen. Luke is in TLJ een depressieve, oude strandjutter die van zijn geloof is gevallen, het liefst dood wil (genoeg hoge kliffen daar waar je vanaf kunt springen) en in de veronderstelling is dat hij gefaald heeft. Wat flashbacks naar zijn gefaalde poging om zijn neefje te vermoorden. Wat opmerkingen over hoezeer hij teleurgesteld is in de jedi orde. En that's it. Wat hij verder allemaal na ROTJ heeft gedaan, is voor Rian Johnson's deel van het verhaal compleet irrelevant. Het is heel leuk om jullie theorieën hier te lezen, maar volgens mij maken jullie dezelfde 'fout' als na TFA: teveel en te diep ingaan op zaken waar je waarschijnlijk toch geen (fatsoenlijk) antwoord op gaat krijgen.
 13. MiguelTegen

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Maar goed, over plotholes gesproken: wie heeft nu die kaart naar Skywalker gemaakt en deels in R2 verstopt? Niemand wist waar Luke was, behalve Luke zelf. Lijkt me na TLJ overduidelijk dat hij die kaart niet zelf heeft gemaakt.
 14. MiguelTegen

  AliExpress

  Godver, die zijn gaaf!
×