Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Siparti

Lid
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Siparti last won the day on January 6 2017

Siparti had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Siparti

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Siparti

  Star Wars Interview

  Zouden jullie mij een beetje kunnen helpen door misschien een van de onderstaande vragen te kunnen beantwoorden? Als je hier echt werk van maakt, als in meerdere A4'tjes dan ben ik bereid om een vergoeding over te maken. Stuur mij dan even een persoonlijk berichtje. 1. Waarom haten de Jedi's de Sith? 2. Wat is de Force? 3. Hoe zijn de Jedi/de Sith ontstaan? 4. Waarom gebruiken de Jedi's zwaarden? 5. Wat betekenen de volgende termen voor een Jedi: - Moed - Vrede - Partnerschap - Power - Bescherming
 2. Siparti

  Star Wars Interview

  @ DeGrijzeDuif, Natuurlijk wil ik dat doen. ik verwacht hem af te hebben in februari.
 3. Siparti

  Star Wars Interview

  Hoi Dennis, Jedi zijn natuurlijk fictieve personages, maar er zijn een boel lessen te leren uit de filosofie van de Jedi. Er zijn ontzettend veel mensen die zelfs als geloof Jedism hebben aangenomen. Dit gaat best ver. Ik ben meer opzoek naar mensen die het een en ander weten over Jedi en dit met mij willen delen.
 4. Siparti

  Star Wars Interview

  Hoi Marko, dankjewel voor je de link en het contact met BoxerlessBossk. Meer van deze suggesties zijn zeer welkom.
 5. Siparti

  Star Wars Interview

  Hoi allemaal, net als iedereen op dit forum ben ik een enorme Star Wars fan. Ik ben opzoek naar een echte kenner op het gebied van de Jedi. Ik studeer namelijk af met een scriptie over Jedi's en ik zou dolgraag iemand willen interviewen hierover. Ik woon in Amsterdam en ik wil graag via email contact of face to face iemand spreken die met mij kan praten over de wat het betekend om een Jedi te zijn. Ik ben benieuwd naar verschillende visie's. Kan iemand mij helpen?
×