Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Rancisis

Lid
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Rancisis

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rancisis

  Rank the films!

 2. Rancisis

  Tegenvallende resultaten box office SOLO

  Aangezien je nogal fan bent van de George Lucas canon en je op het forum liet verstaan je twijfels te hebben over de Disney canon 😝. Daarmee dat deze gedachte in mij opkwam. Wist niet dat je geen cijfer gaf bij een recensie.
 3. Rancisis

  Tegenvallende resultaten box office SOLO

  Vond persoonlijk ook dat de film veel te snel na TLJ werd gereleased. Ik had de film op donderdag 17 mei voor het eerst bekeken en moest er nadien een recensie over schrijven. Persoonlijk denk ik nog altijd dat @Dennis bewust de film geen score heeft gegeven in zijn recensie. Ik weet niet waarom de analisten voorspelden dat de film in zijn openingsweekend 175 miljoen dollar in het laatje ging brengen. De film is goed, maar de timing is verkeerd. Voor veel fans ligt TLJ nog gevoelig en zijn ze daarom hun vertrouwen in Lucasfilm een beetje verloren. Zonde, want deze film keert immers terug naar de roots van Star Wars, weliswaar op de manier hoe Disney dit wilt. Het zal de komende weken duidelijk worden hoeveel Solo nog zal opbrengen. Met 250-300 miljoen in de VS en 350-400 miljoen daarbuiten mogen ze bij Disney tevreden zijn.
 4. Rancisis

  (Mogelijke) spoilers SOLO; a Star Wars Story

  Voor de mensen die van easter eggs houden:
 5. Rancisis

  Rank the films!

  1. The Empire Strikes Back 2. A New Hope 3. Return of the Jedi 4. Rogue One 5. Revenge of the Sith 6. The Last Jedi 7. The Force Awakens 8. The Phantom Menace 9. Attack of the Clones
 6. Binnen 37 dagen is het weer zover: de release van The Last Jedi. Terwijl Disney volop bezig is met haar promotie rond deze film, hebben de experten hun voorspelling gemaakt over hoeveel de film zal opbrengen. Volgens hen zou de film in haar openingsweekend 215 miljoen dollar in het schuifje brengen en neerstranden op een 742 miljoen dollar totale opbrengst in de VS. Lijkt mij persoonlijk een goede voorspelling. Ik denk niet dat de film meer zal opbrengen dan The Force Awakens. Mijn voorspelling is $ 750 miljoen in de VS en $ 950 miljoen daarbuiten. Wat een totaal maakt van $ 1,7 miljard wereldwijd. Wat is jullie mening hierover? Ik hoor het graag 😊.
 7. Rancisis

  Netflix originals

  Onlangs Netflix aangeschaft en meteen fan van Designated Survivor geworden. Het idee achter de serie is zo absurd dat het geweldig is om naar te kijken. Kiefer Sutherland zet een knappe prestatie neer als president Kirkman. Seizoen 1 van de serie reeds afgerond en kijk nu elke donderdag uit naar een nieuwe aflevering. Verder staan volgende series op het lijstje: The Crown, 13 Reasons Why & Stranger Things.
 8. Rancisis

  welke films in 2017

  Guardians of the Galaxy Vol. 2. Heb de eerste film pas dit jaar ontdekt en was onmiddellijk fan. Ik moet het beamen wat ik al eens op dit forum heb gelezen: dichter bij Star Wars kom je niet! Ook de muziek die in de film aanbod komt, weet ik wel te appreciëren. Heb dan ook meteen 'Awesome Mix Vol. 1 & 2' aangeschaft. De komende weken kijk ik uit naar de nieuwe Alien en Pirates. Benieuwd of deze films aan mijn verwachtingen kunnen voldoen.
 9. Een 4de seizoen van Star Wars Rebels is vandaag aangekondigd op de officiële Star Wars website. Meer informatie over dit 4de seizoen zal gegeven worden tijdens Star Wars Celebration in Orlando.
 10. Rancisis

  welke films in 2017

  Dat is ie zeker. Bij mij juist hetzelfde. Komt bij mij eerder doordat het verhaal mij bij de eerste film meer aansprak dan bij de tweede. Qua acteerprestaties en regie zijn beide films dan weer heel sterk! Benieuwd naar het laatste deel dus.
 11. Rancisis

  welke films in 2017

  Star Wars Episode VIII vanzelfsprekend. Beauty and the Beast, een van de weinige Live action fairy tales van Disney die mij echt aansprak. De trailer zag er goed uit, hopelijk deze film ook. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, moet in IMAX de moeite zijn om te bekijken! Kingsman: The Golden Circle, vond de eerste film meer dan geslaagd. Hopelijk evenaart deze film zijn voorloper. Het Tweede Gelaat, het laatste deel in de Vincke en Verstuyft triliogie. Na 8 jaar wachten hoop ik dat hij aan alle verwachtingen voldoet.
 12. Rancisis

  Homebase

  Sint-Amands, een klein dorpje uit de provincie Antwerpen. Meestal ga ik naar Sint-Niklaas of Antwerpen als ik naar de bioscoop ga. Heel af en toe naar Brussel. Ik denk nu niet dat jij naar bovenstaande steden gaat naar de bioscoop aangezien het wel wat verwijdert is van Limburg. Anders altijd welkom om mee te gaan naar Star Wars!
 13. Vandaag voor de tweede keer de film gezien en er is toch nog altijd iets wat bij mij blijft knagen. Is er nog iemand die mij volgt in mijn redenering of zoek ik het gewoon te ver? Laat gerust jullie mening hierover weten.
 14. Net terug van Rogue One in IMAX 3D. Wat een geweldige film was me dat zeg! Van begin tot het einde werd ik meegesleurd in het verhaal. Waar ik voornamelijk van schrok: Het enige wat mij was opgevallen, kan misschien komen doordat het in IMAX was, dat er veel scènes vanuit de trailer niet aanwezig waren in de film. Zoals Darth Vader dat naar de Death Star plans aan het kijken was kwam er niet in. Of Jynn Erso dat in de trailer zei: This is a rebellion isn't it ? I rebel kwam er ook niet in. Ik zou hem nog eens in een 2D-versie moeten zien of het daar ook is, of hebben jullie dit ook al ondervonden? Updated: (http://vertigoweb.be/spoiler-alert-scenes-haalden-rogue-one/) Gareth Edwards zijn stijl van filmen vond ik persoonlijk ook wel knap. Hij heeft een totaal andere stijl van filmen dan George Lucas of J.J. Abrams hebben. Ik zou misschien wel durven zeggen dat ik deze film beter vind dan The Force Awakens. Maar het is nog maar mijn tweede Star Wars film in de bioscoop en mijn eerste IMAX film, IMAX is in ons land pas sinds deze woensdag voor het eerst geopend in Brussel. Ik ben er van overtuigd dat er zeker nog meer pareltjes zoals deze zullen volgen. Want zoals Disney ooit eens in een interview zei: "De minimale houdbaarheidsdatum van Star Wars is 40 jaar", nog ruim de tijd om meer van dit te maken dus. It feels good to be back in a galaxy far, far away!
 15. Rancisis

  Box Office voorspellingen

  Je zult waarschijnlijk gelijk hebben. Ik vond het al vreemd dat ze 40 miljoen meer voorspelden dan TFA. Zou inderdaad ook een heel mooi bedrag zijn. Uitkijken naar volgende week dus!
×