Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

icarus

Lid
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

icarus last won the day on April 29 2018

icarus had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About icarus

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 07/17/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In zekere zin heb ik het uit vrije wil gedaan. Heb er mijn verzameling iets specifieker mee gemaakt. Vooral het oude speelgoed (wat oud en versleten was) heb ik weg gedaan. Was niet heel bijzonder vond ik. Is naar de kinderen van m'n zus gegaan die nu ook een beetje star wars mee krijgen Mijn grootste verzameling blijven toch de boeken en die gaan echt het huis niet uit (of het moet met mij mee gaan tussen 6 planken.
 2. Bij mijn relatie heb ik concessies moeten maken. Hierbij heb ik een deel van mijn verzameling opgeofferd. Tegenwoordig is mijn verzameling een (grote) colectie boeken. Deze staan in het huis gewoon in zicht. dit accepteert hij ook.
 3. icarus

  Star Wars CCG (Decipher)

  Hangt er van af wat je zoekt. Heb nog de nodige dubbele en daarnaast een wish-list
 4. icarus

  Rank the films!

  The empire strikes back A new hope Return of the jedi Rogue one Revenge of the sith The phantom menace Attack of the clones The force awakens The last jedi helaas vind ik de nieuwe films (disney films) steeds minder science fiction worden maar meer marvel/superhelden film.
 5. icarus

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Gisteren dagje Oberhausen. Daar bij build a bear een captain Phasma beer aangeschaft. Heb er nu 2. Een stormtrooper en captain Phasma.
 6. icarus

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Afgelopen zaterdag naar Londen geweest naar het afscheid/pensioen feestje van Dave Prowse en tevens mijn boek laten signeren.
 7. icarus

  Star Wars CCG (Decipher)

  Spelen doe ik het niet. Heb er meer een verzameling van gemaakt. Weet niet wat je zelf nog zoekt aan kaarten maar heb het nodige liggen.Heb zelf ook nog wel een lijstje wat ik zoek.
 8. icarus

  Echo Base con

  Op zaterdag16 december zal er in Utrecht in de Kinepolis Jaarbeurs Utrecht een star wars con gehouden worden. http://www.echobasecon.nl/ Zijn er nog meer die hier naar toe (denken te) gaan?
 9. icarus

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Gisteren in Gent op facts nieuw boek er bij: Star Wars The Blueprints
 10. icarus

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Niet echt een item maar toch: handtekening van Ken Colley (Admiraal Piett) Heb nu 3 handtekeningen in m'n star wars trilogy boek (keizer en Chebacca staan er ook al in)
 11. icarus

  Star Wars Celebration 2017 (Orlando FL)

  Prijs hangt ook af van het hoe en wanneer. Heb met mijn partner een vakantie van 3 weken gepland staan in disney florida en ben 3500 euries kwijt per persoon. Dit is wel inclusief voor iedere dag een gratis dinner, een gratis lunch en 2 snackbonnen. Prijs is inclusief de vlucht.
 12. icarus

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Net terug van vakantie een een zachte stormtrooper (beer) mee terug genomen http://www.buildabear.com/shopping/store/Stormtrooper-Bear/productId=prod11560050
 13. Mocht je hanttekening(en) wilt scoren moet je vroeg wezen. heb nu een handtekening van Ian McDiarmid en Peter Mayhew. Heb via m'n vriend begrepen dat voor Ian om 11 uur de rij al gesloten was en dat hij tot het einde van de dag kon blijven signeren. Leuk gehad daar maar was er op een gegeven moment te druk. Was blij dat ik een earlybird ticket had om eerder binnen te kunnen zijn/komen.
 14. icarus

  nieuw

  Lastig om daar een antwoord op te geven. Ben zelf nog al fan van de Thrawn trilogy (erfgenaam van het rijk, de macht van de duistere kant, het laatste bevel). Maar op het moment ben ik bezig met Legecy of the force. Mooie reeks van 9 boeken.
 15. icarus

  Star Wars CCG (Decipher)

  Ik weet dat het een oud topic is maar aangezien ik pas net aangemeld ben op dit forum toch even een reactie of re nog mensen zijn die deze kaarten verzamelen. Ik heb zelf nog een hele stapel dubbele zeldzame kaarten liggen en ben zelf nog op zoek naar een paar om zo een paar series compleet te krijgen
×