Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Awoke

Lid
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Awoke

 • Rank
  Youngling
 1. Awoke

  Verlanglijstje

  De titel zegt eigenlijk al genoeg! Welke Star Wars merchandise zou jij nog heel graag aan je collectie toe willen voegen? Ikzelf ben aan het sparen voor een IXXI poster: https://www.musthaves.nl/catalogsearch/result/?q=star+wars Het broodrooster vind ik ook geweldig: http://www.thinkgeek.com/product/1bd7/?cpg=cj&ref=&CJURL=&AID=11555940&PID=3909900&CJID=2970552 Ik ben erg benieuwd wat er op jullie verlanglijstje staat! Vast genoeg om het mijne aan te vullen!
 2. Awoke

  Aloha

  Aloha! Ik ben ook nieuw op dit forum! Ik koop net als jij ook alles wat maar met star wars te maken heeft! Ik heb nu een IXXI poster op het oog (https://www.musthaves.nl/catalogsearch/result/?q=star+wars) maar helaas moet ik nog even sparen! Heb je foto's van je 3D werk? Ben erg benieuwd geworden!
×