Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

pascaltf

Lid
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

pascaltf last won the day on October 29 2016

pascaltf had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About pascaltf

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

875 profile views
 1. pascaltf

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Vorige week de laatste betaling gedaan voor mijn Boushh Helm die ik al enige tijd geleden heb besteld. Hij komt van Clothears costumes en is vrij uniek. Ze gingen hem nu afmaken en zodra hij klaar was mijn kant uit sturen. Zodra ik "in hand" pics hebben volgen deze natuurlijk. Onderstaande pic is een voorbeeld van helm van Clothears.
 2. pascaltf

  Mijn SW collectie (pascaltf) πŸ˜€

  Ik heb nog de excl SS phasma statue in bestelling staan en een anovos first order helmet (TLJ). Maar op beide moet ik nog even wachten. ps: ik denk dat je de life size echt eens van dichtbij moet bekijken want die ziet er toch aardig goed uit (al zeg ik hetzelf πŸ˜‰). Het is natuurlijk wel zo dat smaken verschillen.
 3. pascaltf

  Mijn SW collectie (pascaltf) πŸ˜€

  Afgelopen week mijn excl SS Death Trooper specialist binnen gekregen. Is echt een zeer mooi beeld. Duurde even voordat alle onderdelen erop zaten, maar het resultaat mag er absoluut wezen. Mooie aanwinst voor de collectie. Ben nog wel aan het twijfelen over de base, of deze iets realistiser gemaakt moet worden, maar zal hier nog contact opzoeken met robbert aka beeldendokter.
 4. pascaltf

  Gesigneerd exemplaar The Art of the Last Jedi

  Bedankt voor de tip. Is besteld πŸ˜ƒπŸ‘
 5. pascaltf

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Net TLJ gezien en echt top (in mijn ogen πŸ˜ƒπŸ‘). Ga nu nog niets zeggen voor degene die nog moeten gaan, maar absoluut de moeite waard en beter dan TFA. Nu maar wachten tot vanavond voor het volgende bezoek aan de bios en 2 jaar voor de rest van de saga.
 6. pascaltf

  Roy's Hot Toys

  Roy! een zeer mooie collectie en ook nog eens mooi gefotografeerd
 7. pascaltf

  Mijn SW collectie (pascaltf) πŸ˜€

  Ik zal ook een foto maken van de voorzijde. Kijken of hij dan iets gemener kijkt . Hoop in ieder geval eind dit jaar een volgende PF aan mijn collectie toe te voegen. Als het goed is komt dan de SS excl Death Trooper Specialist binnen. Nu maar wachten.
 8. pascaltf

  Mijn SW collectie (pascaltf) πŸ˜€

  Vandaag eindelijk mijn goed werkende nieuwe aanwinst kunnen toevoegen aan de collectie. De SS excl Darth Maul PF statue (nr.677). Had reeds enkele weken geleden een statue gekregen, maar de verlichting werkte niet. Na deze te hebben gesloopt (op verzoek van SS), vandaag een geheel nieuwe mogen ontvangen (met dank aan sideshow) Is ook echt een super mooie statue en absoluut een aanrader.
 9. pascaltf

  Mijn SW collectie (pascaltf) πŸ˜€

  Ik heb maar even snel een paar pics genomen van mijn laatste aanwinsten, (ps: sorry voor de kwaliteit). Hoop dat ze een beetje laten zien wat voor mooie stukken het zijn. Ben er in ieder geval weer helemaal happy mee . Vooral de 3 storyboards zijn top. Ze zijn uniek, ze tonen een scène uit de film die mij zeer aansprak en natuurlijk gewoon van de eerste delen.
 10. pascaltf

  Mijn SW collectie (pascaltf) πŸ˜€

  Dankjewel. Ik zal snel weer enkele nieuwe pics maken en toevoegen. Heb enkele nieuwe items aan de collectie mogen toevoegen (oa: ex SS Ralph mc quarrie Darth Vader en 3 originele storyboards (ANH/ESB en ROTJ). Tevens verwacht ik deze maand eindelijk mijn ex SS darth Maul pf (levering al 2x uitgeteld).
 11. pascaltf

  Mijn SW collectie (pascaltf) πŸ˜€

  Afgelopen week weer 2 zeer mooie exclusieve items mogen toevoegen aan de collectie. 2 originele storyboards gebruikt bij het maken van 2 van de 3 originele films. Het zijn er een van ESB en een van ROTJ. Foto's volgen nog (heb tel laten vallen πŸ˜‚). Eentje van ANH is ook onderweg alleen moet ik hier nog even op wachten. Dan heb ik de originele trilogie compleet πŸ˜€.
 12. pascaltf

  Mijn SW collectie (pascaltf) πŸ˜€

  Dankjewel πŸ‘. Ben zelf ook blij met wat ik door de jaren heen heb kunnen aanschaffen, alleen begint nu langzaam het moment te komen dat de ruimte op is en ik dus keuzes moet maken wat er evt nog kan cq mag komen. Komen sowieso nog 3 statues Vandaag een mooie nieuwe aanwinst kunnen toevoegen aan de collectie" De Ralph MCQuarrie Boba. Vind hem zelf zeer geslaagd en qua pose en kleur goed vind passen bij de Stormtrooper.
 13. pascaltf

  Mijn SW collectie (pascaltf) πŸ˜€

  Nu weer 2 maanden wachten en dan zou SS Ralph mc Darth Vader geleverd moeten worden (en ben echt benieuwd hoe die in het echt gaat uitzien).
 14. pascaltf

  Mijn SW collectie (pascaltf) πŸ˜€

  Vandaag een mooie nieuwe aanwinst kunnen toevoegen aan de collectie" De Ralph MCQuarrie Boba Fett. Vind hem zelf zeer geslaagd en qua pose en kleur goed vind passen bij de Stormtrooper.
 15. pascaltf

  Mijn SW collectie (pascaltf) πŸ˜€

  Vandaag mijn nieuwste SW statue mogen ontvangen. De Ralph mcquarrie Stormtrooper, nr 43.
×