Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

IlseSkywalker

Lid
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

IlseSkywalker last won the day on June 23 2016

IlseSkywalker had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About IlseSkywalker

 • Rank
  Youngling
 • Birthday October 18

Recent Profile Visitors

816 profile views
 1. IlseSkywalker

  Hallo

  Woow ik zat gisteren echt niet op te letten bij wat ik typte.
 2. IlseSkywalker

  Verhalen wedstrijd

  Hallo ik ben Ilse en dit is een verhalen wedstrijd. Je mag alles schrijven, maar wat wel een beetje over de force en zo gaat. Wie wint krijgt een Minecraft huis in Bouwtrecht. Eindigd 7 juli. Veel plezier!
 3. IlseSkywalker

  Rey

  En ikzelf, maar ik lijk niet heel erg. Waarom zeg ik altijd zo veel?
 4. IlseSkywalker

  Rey

  Ik heb nu nog steeds geen antwoord. Nou wel een beetje. Bedankt voor het reageren. Die tekening heb ik gisteren even getekend. Het zijn wat mensen uit mijn verhalen.
 5. IlseSkywalker

  Hallo

  Sorry Jens. Ik ben heel goed in woorden niet lezen.
 6. IlseSkywalker

  Hallo

  Hallo Ani (Zo noem ik je, want ik weet je naam niet en ik heb geen zin je gebruikersnaam of je het noemt te onthouden). Ik ben Ilse en mijn favoriete personage is Rey. Ik heb mijn gebruikers naam gewoon zelf bedacht. Gewoon binnen 1 seconde wat heel simpel is. Het is gewoon simpel om namen te verzinnen. Het is gewoon simpel om verhalen te typen en te tekenen (zie mijn profielfoto). En ik ben 3 jaar ouder dan de kleine Anakin. En Ilisia Ver Brielle is in mijn verhaal Familie Veldhuis in hoofstuk 9 naar een sith tempel omdat ze een dith wil worden. Dat hoofstuk heet De gevaarlijke tempel. Jee ik ben veel aan het typen.
 7. Hallo Dennis. Je bent hier gekomen op mijn verjaardag!

 8. IlseSkywalker

  Rey

  Hallo allemaal. Ik heb wat vragen over Rey. Wie zijn haar ouders? Waarom wil ze veel over Luke weten? Hoe moet ze naar de wc gaan als ze zit gevangen door Kylo ren? Heeft ze nog broers of zussen? Hoe is ze zo goed in de force? Hebben jullie antwoord op 1 of meerdere vragen, vertel het tegen mij.
 9. IlseSkywalker

  Verhaal over mijzelf

  Hallo ik ben Ilse. Ik ben hier net nieuw en ik hou van verhalen schrijven, tekenen, Minecraften en piano spelen. Ik schrijf dus ook zelf verhalen en dat kan ik kort en lang doen. De Star wars film zijn heel handig voor mijn verhalen, want sommige mensen uit mijn verhalen hebben de force. Kasper Van der Brugge is jedi master. Hij traint zijn kinderen en wat anderen. Isabel Ver Brielle, ze is een sith. Sanne Van Spookhuizen heeft de force, maar ze heeft een erge ziekte dus ze kan het niet goed gebruiken. Bowserspulziekte. En nog een heleboel meer. Als je meer wil weten: Vraag het in de reacties of/en volg me, want ik ga er later nog wat meer over vertellen. En mijn favoriete personage uit Star wars is Rey.
 10. IlseSkywalker

  Hallo ik ben hier nieuw

  Bedankt. Ik zal later nog een bericht maken om wat over mijzelf te vertellen. Ik doe liever niet mee met de winacties of hoe je het ook wil noemen. Ik vertel liever niet mijn huis nummer. Hoe moet ik mijn profielfoto wijzigen op mijn iPad?
 11. IlseSkywalker

  Hallo ik ben hier nieuw

  Hallo allemaal! Ik ben hier net nieuw en ik weet nog niet hoe alles werkt. Kan iemand mij dat vertellen?
×