Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Gramar Delvly

Lid
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gramar Delvly last won the day on August 15 2016

Gramar Delvly had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Gramar Delvly

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gramar Delvly

  The Toys That Made Us [Netflix]

  Nu te zien op Netflix: The Toys That Made Us. De eerste aflevering gaat over het succesverhaal van de Kenner speelgoed lijn. Interviews met de toy-pioniers, bedenkers en ontwerpers van de miljoenenindustrie.
 2. Gramar Delvly

  Speculaasjes

  de Awkwardness van het panel... tja... ik weet niet of het nou een kwestie van desinteresse was. Het had m.i. eerder iets te maken met embargo (geen details over plot), taalbarrière (mooi moment van Jiang Wen) en de ongemakkelijkheid van de (ervaren/serieuze) acteurs om met een zaal idolate fans om te gaan. Ach, ze worden gewoon voor de leeuwen geworpen: er mag naar ze gekeken worden maar ze mogen niks zeggen... een andere tak van sport dan dat ze gewend zijn. Ik vond Gwendolyn ietwat ongemakkelijk om naar te kijken met haar "WOOOOHOOOO", maar aan de andere kant ook wel charmant. In Gareth Edwards heb ik wel vertrouwen. Helaas heb ik de trailer nog niet gezien (ik had geen bandje voor Celebration Stage), maar wat ik van die BTS reel heb gezien weet ik zeker dat het allemaal goed komt. Andere afwijkende style, gritty, handheld camera... prima. De trailer komt na SDCC wel online. Ben Mendelsohn was boss.
 3. http://www.whythelongplayface.com/ Steven Lear maakt photoshop parodiëen van bekende albumcovers. Hij is ook een enorme Star Wars Fan, en dat onderwerp komt dus ook veelvuldig voor in zijn werk... (Onderstaande Sgt Pepper's / SW print heb ik op May the 4th Be With You van hem opgestuurd gekregen, erg tof.)
 4. Gramar Delvly

  Star Wars quotes in het dagelijks leven

  En in een werksituatie mag ik graag "apology accepted, captain Needa..." bezigen.
 5. Gramar Delvly

  Star Wars quotes in het dagelijks leven

  THIS IS NOT THE ... (vul maar in) YOU'RE LOOKING FOR
 6. Gramar Delvly

  uit de oude doos. .....op zolder.

  Yakface, Amanaman, Luke Stormtrooper, small head Han, big head Han, ik had ze állemaal. Hoth playset, AT-AT, Slave I, Dagobah, troop transporter met de geluidseffecten (there's one, set for stun!) .... Met oudere broers en zus was ik behoorlijk verwend als kind... Eind jaren 80 in één keer verkocht en er een drumstel van gekocht... De koper zal waarschijnlijk hier ook wel zijn... :-) Ach, spijt van de verkoop? niet echt. Ik vind het wel héél tof om die toys te zien, ook op beurzen, conventies enzo. Sinds eind jaren '90 koop ik af en toe wat vintage toys voor de juiste prijs. Zo heb ik dus die Amanaman (met staf), Luke Stormtrooper en yak face weer 'thuis' ...
 7. Gramar Delvly

  SWC's Collectie (Update 15/04/2016)

  erg gaaf!
 8. Gramar Delvly

  Hallo!

  Hoi, dank voor het warme welkom! Ik ben alle dagen in Londen. Ik kijk erg uit daar de panel discussies. Naar de onvermijdelijke preview/trailer bij de discussie met Gareth Edwards en Kathleen Kennedy, naar Mark Hamill (die was hilarisch in Essen) en vooral naar de presentaties van the Art dept (Iain McCraig, Doug Chiang... )
 9. Gramar Delvly

  Hallo!

  Ik was op Celebration Europe in Essen en ben er weer bij in Londen in Juli.
 10. Gramar Delvly

  Hallo!

  Hoi, Ik ben Mars, 45 jaar, Star Wars geek sinds 1977. Ik heb een bescheiden verzameling (hoofdzakelijk) vintage toys, memorabilia, boeken, platen en games. Ik speel SWTOR op PC, BattleFront op PS4. Film en TV wetenschapper, afgestudeerd op, jawel, Star Wars. :-)
×