Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

RogueLeader

Crewlid
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by RogueLeader

 1. RogueLeader

  Online usernames

  Ik had ze eerder al laten vallen in een ander topic, maar bij dezen: ConsideredDead (Nintendo Network ID) That Annoying Sensei Guy (Steam) AnnoyingSensei (PlayStation Network) Op de Wii U speel ik veel Splatoon en Super Smash Bros, op Steam veel Awesomenauts en op PS4 veel Metal Gear Solid V, Battlefield 4 en binnenkort waarschijnlijk Battlefront. Voeg me toe als jullie willen gamen :)
 2. Ik kom net terug van de tweede keer en het bleef net zo geweldig als de eerste keer. Mijn minpunten bestaan nog steeds, Krennic is nog steeds een onderontwikkelde slechterik. Maar voor de rest.... het einde, de emoties, alles. Een derde keer zou ik zeker niet erg vinden. Enne...
 3. Het is leuk om de voorspellingen te lezen, helemaal als je er weet wat er gebeurt
 4. RogueLeader

  Kaartverkoop Rogue One in de VS

  Of de Nederlandse websites waren beter voorbereid? Nee, ik denk dat jij toch gelijk hebt.
 5. RogueLeader

  Alien Covenant van Ridley Scott vervroegd naar 18 mei

  Alles? Oké, ik geef toe dat de film vermakelijk is. Het heeft z'n grappige momenten (+ een enkele goede scene met Ripley en de mislukte klonen), maar verder is het de naam Alien echt niet waardig. Het verhaal slaat nergens op, elk personage maakt de domste beslissingen ooit, is het een soort gatenkaas door alle plot holes en wordt (zoals ik eerder zei) de hele Alien-lore zonder pardon de nek omgedraaid. Oh, en 'Resurrection' is de meest cliché subtitel die je maar kan bedenken. En onnodig gezien de vorige film Alien 3 heette. Het is een stomme popcorn-actie-scifi-film, maar kom op. Het is ALIEN. De eerste twee zijn legendarische films die talloze andere mediavormen inspireerde. ik ben normaal gesproken niet vies van een andere richting voor een vervolg. Toch verwacht ik wel meer respect voor Alien.
 6. RogueLeader

  Alien Covenant van Ridley Scott vervroegd naar 18 mei

  Alien: Resurrection is echt een regelrechte verkrachting verpesting van de gehele Alien franchise en canon. Ik ben oprecht blij dat ze die buiten beschouwing houden voor de nieuwe Alien films.
 7. RogueLeader

  Alien Covenant van Ridley Scott vervroegd naar 18 mei

  Ik hoop echt dat ze dit niet verpesten. Prometheus was drie keer niks, net als alle Alien films sinds Aliens. Hoop dat ze nu het licht gezien hebben
 8. RogueLeader

  Foto Kylo Ren

  Ik vind het wel erg vergezocht, en ook zoals boven mij wordt gezet niet passend binnen Star Wars. Eigenlijk past het bijna nooit in een serie. Zodra je tijdrijzen toevoegt draai je de continuïteit de nek om en wordt het veel te ingewikkeld.
 9. RogueLeader

  Battlefront krijgt nieuwe Ultimate Edition

  Ik denk dat wanneer Rogue One Scarif uitgekomen is, de Season Pass wel in prijs gaat dalen. Tenminste dat hoop ik.
 10. RogueLeader

  Nintendo

  Late reactie, ik heb de Mini NES alleen meegekregen om te recenseren. Moest hem later weer terug geven. Jammer! Ik ga 'm denk ik in de toekomst nog wel halen. Als het weer verkrijgbaar is.
 11. RogueLeader

  Battlefront krijgt nieuwe Ultimate Edition

  Ik zou niet te veel meer verwachten van deze game, tot nu toe vind ik bijna alles teleurstellend. Bespin en Death Star moet ik nog halen overigens. Haast heb ik er alleen niet bij
 12. RogueLeader

  Stone Wars; 40 jaar merchandise (Hoorn)

  Gaaf, hier zou ik zeker wel heen willen gaan. Inderdaad een goed SWA-uitje
 13. RogueLeader

  FACTS - 22 & 23 oktober in Gent

  Ik ben er (zoals boven staat) bij, wat een vreugde!
 14. RogueLeader

  Fallout 4

  Ik weet niet hoe veel gamers er hier aanwezig zijn (naast de Star Wars games natuurlijk), maar ik ben de laatste week flink bezig geweest met Fallout 4. Misschien ook een van de redenen dat ik niet zo actief ben geweest op het forum, haha. Erg verslavend, maar wel met meer dan genoeg irritante fouten waardoor ik het niet een absolute klassieker vindt. The Witcher 3 was als RPG veel beter. Jullie gedachtes?
 15. RogueLeader

  Mobile Suit Gundam Model Kits

  Graag
 16. RogueLeader

  Rogue One "Death Squad Trooper"

  Wow, dit ziet er ernstig goed uit. Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Houd ons op de hoogte!
 17. RogueLeader

  Metal \m/

  Violator?
 18. RogueLeader

  Mobile Suit Gundam Model Kits

  Foto's?!?!
 19. RogueLeader

  Star Wars Fact Files

  Ik ben totaal vergeten dat ik deze heb, maar toen ik laatst in mijn kast keek kwam ik tot de ontdekking dat ik over de Star Wars Fact Files beschik! Ik heb ze ooit gehad van mijn oma's buurman (connecties!) die ze niet meer hoefde. Het zijn een aantal binders vol met achtergrondinformatie over alle personages, vliegtuigen en planeten in Star Wars uitgegeven door Deagostini. Waarschijnlijk allemaal niet meer canon nu, maar toch leuk om te hebben. Heeft iemand anders deze ook? Ik zal als ik thuis ben wat foto's plaatsen, als iemand daar behoefte aan heeft.
 20. RogueLeader

  Mobile Suit Gundam Model Kits

  Ga je wat halen?
 21. RogueLeader

  Tattoo

  Fors geschapen? Dan moet ik toch aan iets anders denken... Ik vind je tattoo wel cool hoor @BoxerlessBossk. Ik zag meteen wat het was haha
 22. Yo Star Wars Awakens apprentices! Ik vroeg me altijd al het volgende af. In Revenge of the Sith vertelt Palpatine/Sidious aan Anakin het verhaal/tragedie van Darth Plagueis the Wise. Over hoe hij de kraht had om de dood te voorkomen, maar hoe hij uiteindelijk door zijn leerling werd vermoord. Het is een goede scene, maar wat vinden jullie. Was Palpatine de leerling van Plagueis? Is het verhaal wel echt gebeurd, of heeft hij het gewoon verzonnen om Anakin een duwtje naar de Dark Side te geven? En nee, de boeken tellen niet (meer) mee
 23. RogueLeader

  Mobile Suit Gundam Model Kits

  Dat is vreemd, want het verhaal lijkt erg op Star Wars. Maar oké. Ik kan je denk ik niet overtuigen Goede keuzes! Ik wil foto's als ze af zijn!
 24. Ik zag dat hier nog geen topic over is, en het lijkt me een leuke discussie. Door het internet gaan (erg verassend, niet dus) klachten over het personage van Rey. Volgens sommige mensen is Rey een Mary Sue personage. Wat is een Mary Sue precies? Volgens TV Tropes het volgende: In The Force Awakens is Rey volgens sommige een Mary Sue omdat ze: Vrijwel meteen expert piloot van de Millennium Falcon Epische force krachten heeft zonder enige training Kylo Ren ownt zonder lightsaber training Over het algemeen een 'perfect' personage is Ik ben het er zelf een klein beetje mee eens, alhoewel het gevecht met Kylo Ren een zwak argument is (Ren was gewond, Rey heeft overduidelijk ervaring met haar staf). Ik geniet niet minder van de film hierdoor. Het is meer een grappig opvallend detail. Wat vinden jullie?
×