Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Ferentar

Lid
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ferentar

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 11/02/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ferentar

  Verder niemand?!

  Bas. Ik roep dit zo zonder verder na te denken hoor (ben net wakker). Maar kan je het niet in zo'n windows emu op mac spelen dan? Speel het zelf wel al jaren en zal eens in-game rondvragen ook of iemand misschien een tip heeft. Volgens mij heb ik wel eens eerder iemand erover gehoord.
 2. Ferentar

  Aloha

  Aaah ben zo laat met reageren echt erg. Het 3D werk wat ik atm doe is voornamelijk nog leren en hobby. Het is enorm lastig om werk te vinden erin en dat ik in NL woon maakt het ook zeker niet makkelijker. Maar denk wel aan character art. En specialiseer (nog) niet echt in een speciaal iets als game characters of voor film productie ofzo. Het is ook niet waar ik van "leef" zeg maar. Dat is heel saai administratie werk haha. Maar mijn passie is wel 3D. Btw. BoxerlessBossk. Er is niks emotioneels aan mijn verhaal hoor. De enige eerlijke reden waarom ik het nog weer is omdat ik ze nooit terug gegeven heb en ik dat zo nu en dan ong wel eens te horen krijg haha. Thnx guys :D.
 3. Ferentar

  Winnaars weggeefactie mei '16

  2, 4, 1, 3 (grootste maat. serieus i'm big ) Echt awesome dat ik gewonnen heb. Ook congratz aan alle andere winnaars .
 4. Ferentar

  Aloha

  Hey allemaal. Gezien ik hier nieuw ben zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Tim. Atm ben ik 31 jaar jong en woon in Rijswijk (zuid holland). Ik zou eigenlijk niet eens meer exact kunnen zeggen wanneer mijn liefde voor Star Wars begon. Was rond een jaar of 6/7 oud toen mijn oom zijn Star Wars VHS tapes uitleende omdat hij dacht dat ik ze wel leuk zou vinden. Daar had hij heeel erg gelijk in haha. Sinds dien bezit ik alle films die ik elk jaar wel een paar keer bekijk. Computer games die Star Wars gerelateerd zijn, figurines, hebbedingetje, shirts en zelfs Star Wars shoenen. Als ik iets tegen kom wat met Star Wars te maken heeft en kan het kopen dan gaat het mee naar huis zeg maar :D. Ik het dagelijkse leven doe ik voornamelijk 3D werk. Dus meestal kan je mij vinden achter mijn computer bezig in Zbrush of Maya. Daarnaast een enorme sport fan en ook nog een fervente gamer. Kijk uit naar de topics/gesprekken op de forums en natuurlijk naar December :D. Fijne revenge of the 5th dag -Tim. Edit: zat nog te denken. Fav. Jedi. Hmm er is veel keuze eigenlijk. Maar ben een TOR fan dus kies dan wel voor Satale Shan
×