Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Tk 3870

Lid
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Tk 3870

 1. Tk 3870

  Rogue One "Death Squad Trooper"

  Geen 3D rendering van mij , maar ben wel in onderhandeling voor een helm kit.Daarnaast wil ik ook het bijhorende harnas gaan bouwen
 2. Tk 3870

  Metal \m/

 3. Tk 3870

  Metal \m/

 4. Tk 3870

  Superheldenfilms

  Marvel en Dc , ben d'r nu wel een beetje op uitgekeken Geef mij maar de Russische "Guardians" , ben eigenlijk wel benieuwd of dat iets is.
 5. Tk 3870

  Rogue One "Death Squad Trooper"

  De eerste helmen zijn geproduceerd en te koop, let wel deze helmen zijn gebasseerd op de versies uit de trailer, de maker heeft deze gemaakt met de kennis die hij heeft van de fotos en de trailer.
 6. Wat hoop ik te zien: -Dat de Death Troopers genoeg weerstand bieden en niet dat ze alleen cameo-matig in beeld komen zoals de clones in ROTS. -Darth Vader krijgt screentime.....Brute acties, dat wil ik zien! -Bistan en Pad, ben erg benieuwd hiernaar, ze gaan de show nog overtuigend stelen
 7. Tk 3870

  Grote nieuwsupdate!

  Pad M'n nieuwe favo Rebel
 8. Tk 3870

  Rogue One "Death Squad Trooper"

  Ik heb wel de capiciteiten maar de helm is niet mijn creatie hoor, de helm wordt op dit moment gesculpt door SKy Gun Bro ( Jason Watson), die daar weer een resin (kunsthars) afdruk van gaat maken.Ik plaats hier gewoon de vooruitgang.
 9. Tk 3870

  Rogue One "Death Squad Trooper"

  Wooow!
 10. Tk 3870

  Rogue One "Death Squad Trooper"

  Weer wat vooruitgang in de "Death Squad Trooper" helm
 11. Tk 3870

  Wat is jullie Ultieme Star Wars moment?

  Ultiem moment in je leven, kan ik me goed voorstellen.
 12. Ben er eigenlijk toch wel een beetje nieuwgierig naar.Wat heb je als fan zijnde bereikt, ben je actief met Star Wars bezig geweest, waardoor je een mijlpaal bereikt hebt....of je hebt als een verzamelaar je Ultieme Grail gevonden.Of wat je graag nog zou willen bereiken met je Star Wars hobby. Wat is dat ene ding , waardoor je het gevoel krijgt, "dat zou ik nog een keer willen" of "dat heb gelukkig al"?
 13. Tk 3870

  StarCon (1998-2001)

  Wat betreft Peter Weel, die kom ik nog regelmatig tegen, is nog altijd gewoon een Star Wars fan en blijft voor mij gewoon de Persoon die de Star Wars Cons in Nederland geïntroduceerd heeft.Ik weet nog dat m'n Vader nog entree kaartjes bij 'm thuis ophaalde.Ik woonde destijds nog in Eindhoven, en zag de flyers liggen bij de Eppo.
 14. Tk 3870

  Wat is jullie Ultieme Star Wars moment?

  Wat ik al bereikt heb: -Op uitnodiging van Lucas de Jaarlijkse "Rose Bowl Parade" mee mogen lopen van 2007 in Pasadena , ter ere van 30 jaar Star Wars, -Persoonlijk geaddresseerde handtekening van George Lucas -Op de foto met George Lucas -Op de StarWarriors bonus Bluray disc vereeuwigd zijn. -Op de HoofdPagina staan van de telegraaf met de Premiere van TFA Eigenlijk heb ik al m'n droomwens bereikt met m'n Star Wars hobby, "Marching with the Maker", en dat met een bekende mede-fan te hebben mee kunnen maken.De mooiste ervaring was niet het ontmoeten van George Lucas zelf , maar dat je je daar met 200+ andere fans loopt voor te bereiden op een onvoorstelbare gebeurtenis , midden in het Amerikaanse film paradijs, 5 dagen lang door echte bootcamp drill sergeanten.De ontmoeting met George Lucas kwam ook totaal onverwachts de avond dat we in LAX aankwamen , vanuit Schiphol .Ontvangen op het LAX vliegveld als ware Celebrities en afgevoerd in taxi's naar het "Sherritan Universal"Hotel , ook bekend uit vele Hollywood producties.Dat je in je vrije tijd over de "Walk of Fame" loopt om even naar de plaatselijke kapper te gaan, met in je achterhoofd......overmorgen marcheren we met George Lucas over Amerikaanse straten....9 km lang in een plastic harnas. De generale repetitie die plaats vond op een geheim gehouden locatie , een "American Football field", midden in een buitenwijk van Hollywood, was voor mij helemaal het einde.George Lucas die kwam ons persoonlijk keuren samen met Steve Sansweet, die zich toen binnen Lucasfilm over "Fan-Relations" ontfermde samen met Mary Franklyn (die naam zegt waarschijnlijk niks.).Dit was trouwens dezelfde dag dat de groepsfotos met "The Flanneled One" genomen werden.De Parade zelf.....voelde ook aan als een soort film, wetend dat ergens in het Publiek Steven Spielberg de parade zat te volgen.Maar ook de Ewok Village float en de Star Wars Muziek band , zorgden voor de onvergetelijke sfeer. We waren daar met z'n tweetjes vanuit Nederland en kregen nog bezoek van een Nederlandse Journalist , ik heb nog in de vlaggen Compagnie meegelopen, heb toen de vlag van Massachussets gedragen.We mochten helaas geen één van allen onze eigen vlag dragen. Het was een magische ervaring, die eigenlijk niet goed na te vertellen valt.
 15. Tk 3870

  StarCon (1998-2001)

  Klopt daar zaten inderdaad wat jaartjes tussen
 16. Tk 3870

  StarCon (1998-2001)

  De Cons van Peter Weel inderdaad, die vergeet ik nooit meer, dat begon in het Midi Theater in Tilburg uiteraard en verhuisde naar de Druiventros in Berkel Enschot wegens ruimte gebrek.Peter Soet die het na 2001 overnam met zijn "New StarCons".De Starcons waren natuurlijk niet de enige Cons in die tijd, de Echobasecons (2001 in Maarssen en 2002/2003 in NieuweGein) heb daar nog goede herinneringen aan overgehouden.....maar toen kreeg je in 2005 de Beruchte "ScreenHeroes"Con , waardoor Nederland een beetje een "No Go Zone" werd voor grote Cons( de Con "georganiseerd"door de nogsteeds beruchte Robert de Graaff). Ik heb sindsdien een grote hekel aan Anthony Daniëls gekregen bijvoorbeeld, vanwege zijn verschrikkelijk sjacherijnige houding. Screenheroes was gewoon een rampzalige nachtmerry , zowel voor verschillende bezoekers als de acteurs ter plekke. Ik weet nog dat de periode na "ScreenHeroes" , de verzamelaarsjaarbeurs de enige plek was waar jaarlijks of twee keer jaarlijks een acteurtje op dook, totdat in 2007 Peter Soet weer met een "New Starcon" beurs kwam (tevens de laatste Con in de Druiventros als ik me niet vergis). Het is eigenlijk pas sinds de DCC van vorig jaar dat er weer echt commercieel gezien, Star Wars acteurs te zien zijn in Nederland, sinds 2005.
 17. Tk 3870

  Creatures in Rogue One

  Ik hoop dat ze de practical effects van de Aliens niet te modern doen, ik wil die oude "feel" van de OT er wel bij hebben.Ik snap natuurlijk wel dat Rogue One een verse nieuwe film is.Ben d'r eigenlijk wel nieuwsgierig naar.
 18. http://movieweb.com/rogue-one-star-wars-story-aliens-more-realistic/ Ben hier eigenlijk wel razend benieuwd naar.
 19. Tk 3870

  Metal \m/

 20. Tk 3870

  Wat hopen we te zien?

  Licht uitgedrukt, ik krijg heel snel het gevoel, dat deze film mij niet aan zal spreken met het nieuws van vandaag.
 21. Tk 3870

  Metal \m/

  Die ken ik nog niet, maar dat genre spreekt me wel aan."Sacred Reich" lijkt er een beetje op , maar het Finse "Lost Society" bijvoorbeeld , is wat slower, maar hakkeriger , juist dat hakken in de Thrash Metal heeft mij altijd het meest aangesproken. "Fast Loud Death" van Lost Society , wat een nummer zeg.... niet echt hakkend, maar wat mij beteft wel lekker surferig. "Thrash all over you" spreekt voor zich 'Attaxic"ook van Lost Society , iet meer hakkend ,waanzinnig. Ik vergeet trouwens "Death Angel" in m'n lijstje te vermelden.
 22. Tk 3870

  Metal \m/

  Metallica , Megadeth, Lamb of God, Havok, Lost Society, Crysix, Testament, Judas Priest, Black Label Society. De iets oudere Rock Gods Deep Prurple vooral het David Coverdale/ Glen Hughes Tijdperk, Oude BlackSabbath (1970-1978), Captain Beyond, Armageddon (met Keith Relf), The Gun. Maar naar bijvoorbeeld Rush en Led Zeppelin kan ik onuitputtelijk luisteren.
 23. Tk 3870

  Episode VIII - Algemeen

  Episode 8 The First Order strikes back.....ja het zou bijna te gek voor woorden zijn als de nieuwe At-At's niet in actie komen.
 24. Tk 3870

  Rogue One "Death Squad Trooper"

  Er is natuurlijk wel een race gaande tussen verschillende 3D ontwerpers/sculptors, want zodra volledige beelden vrijkomen van de helmen en betere close-ups van de harnasonderdelen, is het nog een kwestie van aanpassingen verrichten en klaar is kees, de spanning zit er wel in.Ze moeten het vooral van de actiefiguren hebben straks en ander Hasbro materiaal dat voor de Film nog uit gaat komen. Uiteraard heeft "Anovos" net als bij TFA de rechten op het commerciëel produceren van de volledige harnassen die in Rogue One voorkomen, maar Anovos is niet bepaald populair te noemen binnen The 501st bijvoorbeeld (wegens oplopende backorders en nogal vrij hoge prijzen voor hun TFA producten, wat hun Monopoly dus goed kenmerkt), vandaar dat er al wat fans bezig zijn aan dit soort projecten.
×