Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Tk 3870

Lid
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Tk 3870 last won the day on May 18 2016

Tk 3870 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Tk 3870

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tk 3870

  Metal \m/

 2. Tk 3870

  Metal \m/

 3. Tk 3870

  Superheldenfilms

  Marvel en Dc , ben d'r nu wel een beetje op uitgekeken Geef mij maar de Russische "Guardians" , ben eigenlijk wel benieuwd of dat iets is.
 4. Tk 3870

  Rogue One "Death Squad Trooper"

  De eerste helmen zijn geproduceerd en te koop, let wel deze helmen zijn gebasseerd op de versies uit de trailer, de maker heeft deze gemaakt met de kennis die hij heeft van de fotos en de trailer.
 5. Wat hoop ik te zien: -Dat de Death Troopers genoeg weerstand bieden en niet dat ze alleen cameo-matig in beeld komen zoals de clones in ROTS. -Darth Vader krijgt screentime.....Brute acties, dat wil ik zien! -Bistan en Pad, ben erg benieuwd hiernaar, ze gaan de show nog overtuigend stelen
 6. Tk 3870

  Grote nieuwsupdate!

  Pad M'n nieuwe favo Rebel
 7. Tk 3870

  Rogue One "Death Squad Trooper"

  Ik heb wel de capiciteiten maar de helm is niet mijn creatie hoor, de helm wordt op dit moment gesculpt door SKy Gun Bro ( Jason Watson), die daar weer een resin (kunsthars) afdruk van gaat maken.Ik plaats hier gewoon de vooruitgang.
 8. Tk 3870

  Rogue One "Death Squad Trooper"

  Wooow!
 9. Tk 3870

  Rogue One "Death Squad Trooper"

  Weer wat vooruitgang in de "Death Squad Trooper" helm
 10. Tk 3870

  Wat is jullie Ultieme Star Wars moment?

  Ultiem moment in je leven, kan ik me goed voorstellen.
 11. Tk 3870

  StarCon (1998-2001)

  Wat betreft Peter Weel, die kom ik nog regelmatig tegen, is nog altijd gewoon een Star Wars fan en blijft voor mij gewoon de Persoon die de Star Wars Cons in Nederland geïntroduceerd heeft.Ik weet nog dat m'n Vader nog entree kaartjes bij 'm thuis ophaalde.Ik woonde destijds nog in Eindhoven, en zag de flyers liggen bij de Eppo.
 12. Tk 3870

  Wat is jullie Ultieme Star Wars moment?

  Wat ik al bereikt heb: -Op uitnodiging van Lucas de Jaarlijkse "Rose Bowl Parade" mee mogen lopen van 2007 in Pasadena , ter ere van 30 jaar Star Wars, -Persoonlijk geaddresseerde handtekening van George Lucas -Op de foto met George Lucas -Op de StarWarriors bonus Bluray disc vereeuwigd zijn. -Op de HoofdPagina staan van de telegraaf met de Premiere van TFA Eigenlijk heb ik al m'n droomwens bereikt met m'n Star Wars hobby, "Marching with the Maker", en dat met een bekende mede-fan te hebben mee kunnen maken.De mooiste ervaring was niet het ontmoeten van George Lucas zelf , maar dat je je daar met 200+ andere fans loopt voor te bereiden op een onvoorstelbare gebeurtenis , midden in het Amerikaanse film paradijs, 5 dagen lang door echte bootcamp drill sergeanten.De ontmoeting met George Lucas kwam ook totaal onverwachts de avond dat we in LAX aankwamen , vanuit Schiphol .Ontvangen op het LAX vliegveld als ware Celebrities en afgevoerd in taxi's naar het "Sherritan Universal"Hotel , ook bekend uit vele Hollywood producties.Dat je in je vrije tijd over de "Walk of Fame" loopt om even naar de plaatselijke kapper te gaan, met in je achterhoofd......overmorgen marcheren we met George Lucas over Amerikaanse straten....9 km lang in een plastic harnas. De generale repetitie die plaats vond op een geheim gehouden locatie , een "American Football field", midden in een buitenwijk van Hollywood, was voor mij helemaal het einde.George Lucas die kwam ons persoonlijk keuren samen met Steve Sansweet, die zich toen binnen Lucasfilm over "Fan-Relations" ontfermde samen met Mary Franklyn (die naam zegt waarschijnlijk niks.).Dit was trouwens dezelfde dag dat de groepsfotos met "The Flanneled One" genomen werden.De Parade zelf.....voelde ook aan als een soort film, wetend dat ergens in het Publiek Steven Spielberg de parade zat te volgen.Maar ook de Ewok Village float en de Star Wars Muziek band , zorgden voor de onvergetelijke sfeer. We waren daar met z'n tweetjes vanuit Nederland en kregen nog bezoek van een Nederlandse Journalist , ik heb nog in de vlaggen Compagnie meegelopen, heb toen de vlag van Massachussets gedragen.We mochten helaas geen één van allen onze eigen vlag dragen. Het was een magische ervaring, die eigenlijk niet goed na te vertellen valt.
 13. Ben er eigenlijk toch wel een beetje nieuwgierig naar.Wat heb je als fan zijnde bereikt, ben je actief met Star Wars bezig geweest, waardoor je een mijlpaal bereikt hebt....of je hebt als een verzamelaar je Ultieme Grail gevonden.Of wat je graag nog zou willen bereiken met je Star Wars hobby. Wat is dat ene ding , waardoor je het gevoel krijgt, "dat zou ik nog een keer willen" of "dat heb gelukkig al"?
 14. Tk 3870

  StarCon (1998-2001)

  Klopt daar zaten inderdaad wat jaartjes tussen
×