Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

the Prosheshy

Lid
 • Content Count

  1,044
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

the Prosheshy last won the day on August 24 2019

the Prosheshy had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

2 Followers

About the Prosheshy

 • Rank
  Grandmaster
 • Birthday 12/21/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. the Prosheshy

  Handtekeningen

  En Gina Carano als Rebel shocktrooper Cara Dune gesigneerd in juli 2020:
 2. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Brendan Wayne (met quote waar ik om gevraagd had; en Lateef Crowder. Toegevoegd aan de foto die eerder vorig jaar door Pedro Pascal gesigneerd was in NY op Broadway
 3. the Prosheshy

  Handtekeningen

  David Acord van Skywalker sound die de stem verzorgde voor the Child (aka Baby Yoda) En contact met stunt acteur Dave Reaves die een Zabrak vechter speelde in hoofdstuk 7 the Reckoning. Hij dacht dat ik "Van" heet. Nu ga ik door het leven als Van, the Autograph Collector Man
 4. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Respons van Amy Sedaris uit NYC die mijn 8x10 foto van The Gunslinger aflevering uit the Mandalorian heeft gesigneerd als haar karakter Peli Motto (zelfs met een quote waar ik haar om heb gevraagd)
 5. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Post van ILM Visual Effects supervisor Richard Bluff uit Californie. De shot van de Banthas is eigenlijk een never-before-seen daily uit Star Wars die in 1976 is opgenomen. Uit de SW Lucasfilm archieven heeft Richard Bluff de daily van de Bantha genomen en gedupliceerd naar 2 Banthas. Erg ingenieus. Ook erg blij met de Outland TIE fighter shot in the Volume bij MBS die Richard gesigneerd heeft.
 6. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Stunt dubbel van Erin Kellyman; Casey Michaels
 7. the Prosheshy

  Handtekeningen

  En hoppelaakee, Kyle Pacek erbij uit Burbank CA. Speelde een Jawa in ch 2 van the Mandalorian
 8. the Prosheshy

  Handtekeningen

  En Natalia Tena vanaf haar band's adres in Somerset. Vond haar karakter Twi'lek Xi'an eentje waar ik wel een huurling klus mee zou willen doen....... En zij wellicht ook wel......
 9. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Post van Richard E Grant uit het VK. Gaat toch nog goed met de post naar de agencies tijdens Covid-19
 10. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Hij wordt een van de nieuwe regisseuren van het tweede seizoen van the Mandalorian; bekend van o.a. El Mariachi, Desperado en From Dusk Till Dawn. Robert Rodriquez. Deze kan mooi bij the Mandalorian handtekeningen verzameling.
 11. the Prosheshy

  The Mandalorian

  Phill Tippett is benaderd door Jon Favreau om te werken aan seizoen 2 & 3 van the Mandalorian. Niet de minste die zijn kunsten heeft toegevoegd aan o.a de Dejarik chess game (ANH), de Taun taun en AT-At's uit ESB en natuurlijk weer bij Solo. Ben erg benieuwd wat hij voor Favreau gaat doen.
 12. the Prosheshy

  Handtekeningen

  En de ontwerper van o.a. the Child en the Kowakian heeft gereageerd op mijn brief die ik hem in San Fransisco heb gestuurd; Tony McVey.
 13. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Ben in contact met een van Pedro Pascal's doubles: Barry Lowin of zoals op de set van The Mandalorian op MBS (Manhattan Beach Studios) genoemd: Barry Mandalo:
 14. the Prosheshy

  Handtekeningen

  En meteen erbij; de Nieuw Zeelandse voice actor, regisseur en schrijver Taika Waitiki die de stem deed van IG-11 en de laaste aflevering van seizoen 1 van the Mandalorian regisseerde. En de aankomende Star Wars film zal gaan schrijven en regisseren. Een fraaie aanwinst m.i.
 15. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Nieuwe aanwinsten in deze COVID-19 tijd (tja, de conventies staan natuurlijk allemaal on hold); de Australische acteur Jack Thompson die Cliegg Lars speelde in Episode II; Attack of the Clones.
×