Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Frans

Lid
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Frans last won the day on April 19 2019

Frans had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Frans

 • Rank
  Padawan

Recent Profile Visitors

1,401 profile views
 1. Frans

  Speculaasjes

  Kan zijn dat ik de reacties op de teaser over het hoofd zie op deze site. Anders vind ik het wel opvallend dat er niet over gesproken wordt?! Er zitten wat leuke dingen in de teaser. Rey die een spectaculaire sprong maakt. Wrakstukken van de Death Star en de sinistere lach van Sidious. Op zich leuk. Maar als ik er over na ga denken en dat is iets wat ik niet helpen kan, dan maak ik me zorgen. Een Tie fighter die het opneemt tegen een mens, ik zie liever mens tegen mens. ( remember de massale aanval op Luke in TLJ? Ook daar was niets persoonlijks aan) Voor mij haalt dit het duel uit het duel. Degene die het schip bestuurd verstopt zich in een metalen constructie.Toont daarmee geen moed, maar eerder frustratie en lafheid. De Death Star, was deze niet in ontelbare stukken ontploft?! Waarom halen ze dit fossiel erbij? SW 1t/m 6 in zijn geheel niet perfect, maar voor mijn gevoel af. Laat me lekker dromen over wat er zou zijn gebuerd met de hoofdpersona. Waarom terug gaan naar een trilogie die door velen word gekoesterd als een stuk filmgeschiedenis die zijn gelijke niet kent. Kun je aan zo'n filmreeks nog iets toevoegen? Of is dit weer eens een stuk fanservice die inspeelt op het sentiment van de oudere fans? Maak eens iets nieuws! The rise of Skywalker. Gaan ze Luke in ere herstellen? Is Rey een Skywalker? Waarom halen ze de Skywalker familie er bij? Waarom scheppen ze geen eigen bloedlijn? Ik heb het idee dat Lucasfilm nog steeds geen idee heeft wat Star Wars inhoud. Misschien overdenk ik dit allemaal wel te veel. En moet ik de jeugd laten genieten van deze nieuwe aanpak.
 2. Waarschijnlijk thuis op de buis. Als het ooit op tv word uitgezonden.
 3. Frans

  Boeken

  Nog 100 pagina's te gaan. Wat een geweldig boek is dit! Wat je zegt, je zit in Anakins hoofd. Het voegt zoveel toe aan de film, en geeft zoveel meer karakter aan de personages. Ik ga er lekker langzaam door heen, wat ik altijd doe wanneer ik van een boek geniet.
 4. Frans

  Je laatste Star Wars aanwinst

  De Clone Wars serie geeft voor mij vooral karakter aan de Clones. Het introduceert een inmiddels gevestigd karakter aan de franchise, welke een grote fanbase heeft. Er zijn ook zeer boeiende storyarcs te bewonderen, welke je zelf mag ontdekken. De serie had voor mij korter gekund. Iets minder " wars" was ook goed geweest. Voor de rest wat mij betreft een top serie. Laat seizoen 6 niet liggen. Deze geeft een hele interessante kijk op order 66.
 5. Frans

  Star Wars Rebels seizoen 4

  Een waardig einde voor deze serie! Ezra maakt voor de 2de keer de keus om dingen te laten voor wat ze zijn. Jammer van de herhaling, maar het geeft wel ontwikkeling aan dit karakter. Al met al toch een leuke serie.
 6. Frans

  Star Wars Rebels seizoen 4

  Laatste 2 afleveringen gekeken. Ligt het aan mij of voelt het wat gehaast aan? Misschien komt het door de voorkennis die ik heb over het einde van deze reeks. Ik bedoel dat de serie gaat stoppen. De tempel was leuk, hetzij abstract. De redding van ... roept de vraag op waarom? Waar gaat dit karakter naar toe? Ik had een beetje een " het zal wel " gevoel. Hoe hebben jullie dit ervaren?
 7. Frans

  Clone Wars 2003 miniserie

  Wat mij betreft een blijvertje in mijn dvd collectie! De introductie van Grievous, Ventress en de ceremonie die Anakin tot jedi knight maakt. Het is even wennen wat betreft de tekenstijl, maar inhoudelijk voor mij althans een juweeltje. Begrijp niet dat dit onder legends valt.
 8. Frans

  Star Wars Rebels seizoen 4

  Ik zou je zo graag ongelijk willen geven, geloof me. Maar ik ben bang dat je het bij het juiste eind hebt. Dat gevoel van wegwerpproduct, heb ik al een geruime tijd. Op zoek naar de krenten in de pap, merk ik dat ik de krenten niet vinden kan. Comics, novels, tradingcards, films. Ben dus nog in afwachting hoe Star Wars Rebels afloopt. Mss wordt het nog wat. Wat ik wel mooi vind is de statue van Darth Sidous uitgebracht door artfx, samen met de royal guards. Dat is dan toch een krentje.
 9. Frans

  Star Wars Rebels seizoen 4

  Het wordt een beetje de nieuwe standaard. Bij gebrek aan creativiteit trekken we maar de stekker er uit. Op deze manier verdwijnt ook een stukje mysterie. Je hoeft je niet meer af te vragen; wat is er van ...... terecht gekomen.
 10. Wat mooi om te zien dat een die hard fan , zoals ik jou zie Dennis, zich bekeerd tot legends en niet de krap die Disney uitbrengt blindelings volgt.
 11. Frans

  Star Wars EU boeken

  Leuk om te lezen dat legends verhalen onder de aandacht worden gebracht. Ik ben wel benieuwd wat jullie van de verhalen vinden en zal aandachtig meelezen. Ik ken deze verhalen nog niet en heb nog een bulk wat ik zelf wil lezen, als ik het minder druk heb.
 12. Ik ben niet helemaal zeker of we daar gen antwoord op krijgen. Ik meen ergens te hebben opgepikt dat er tussen ROTJ en TFA op dit moment niets mag worden geschreven. Zouden er plannen klaar liggen voor deze periode? En diep ingaan op de materie; dat is toch een groot deel van de fun
 13. Ja de Luke uit TLJ vind ik wat lastiger om te begrijpen dan de klassieke Luke. Voornamelijk, omdat ik me verbaas over de schijnbare plotselinge omkeer van Luke. Wellicht dat het helemaal niet zo plotseling is gegaan, maar in TLJ is het proces van Luke niet aan de orde gekomen. Wat ik bedoel is, hoe veranderd hij van een leraar met een optimistische instelling naar een man die bang is voor wat misschien komen gaat. Wat is er gebeurt met zijn vertrouwen?
×