Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

PrincessLeia

Lid
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About PrincessLeia

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PrincessLeia

  Hi scruffy-looking Nerd herders!

  Ik heb de afgelopen vijf maanden in restaurant Cowboy Cookout gewerkt en begin volgende week bij Guest Flow, wat in het kort inhoudt dat je parades/shows/characters begeleidt en zorgt dat alles goed verloopt Thanks iedereen voor het warme welkom!
 2. PrincessLeia

  Hi scruffy-looking Nerd herders!

  ....En uiteraard moest het Nerf* herders zijn maar ik zag de stomme typefout helaasch achteraf pas. Oh well, nerd herders it is
 3. PrincessLeia

  Hi scruffy-looking Nerd herders!

  Hi all, Ik ben Nikita, 23 jaar en al Star Wars-fan zolang ik me kan herinneren! Ik ben afgelopen november afgestudeerd in Media, Informatie en Communicatie en ben momenteel werkzaam in Disneyland Parijs. Ik houd dan ook enorm van Disney, maar kan me ook vermaken met een goed boek, rondje hardlopen, (mode)tijdschriften en stukjes schrijven. Daarnaast ben ik de zus van RogueLeader Hoop dat ik hier gezellig met mede SW-lovers kan praten over deze geweldige franchise. May the Force be with you!
×