Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

BasvanDun

Lid
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by BasvanDun

 1. BasvanDun

  Galaxy of Heroes

  Speelt iemand hier Galaxy of Heroes? Inmiddels ben ik level 64 geworden in het spel en is de drang om steeds nieuwe personages te unlocken groter en groter aan het worden. Misschien kunnen we elkaar als allies toe gaan voegen?
 2. BasvanDun

  Force Friday 1 september 2017

  Deze doet het voor de app! 1 down, 2 to go!
 3. BasvanDun

  Force Friday 1 september 2017

  Ik kan ze ook nergens vinden. Zo vervelend dit.
 4. BasvanDun

  Force Friday 1 september 2017

  Iemand al AR mogelijkheden gevonden? (bol.com zou er in nederland aan mee doen?)
 5. BasvanDun

  Battlefront deel 2 in najaar 2017

  Ik ben nog steeds bezig met deel 1 joh.. Alleen die offline missies nog op Master en ik heb alles binnen... Maar mijn god, wat kijk ik uit naar deel 2. pre-order staat inmiddels al bij Bol.com!
 6. BasvanDun

  Star Wars: Force Arena

  Deze week verscheen Force Arena op de telefoon/tablet. Een MOBA-achtige game, maar gesetteld in het Star Wars universum. Heb er nu een uurtje mee doorgebracht ofzo en vind 'em best aardig. Met behoorlijk wat te unlocken heroes, denk ik dat ik er wel even zoet mee ben. Tof is dat alle vormen van Star Wars aanwezig zijn. Krennic tegen Luke? Of Kanan tegen Leia? Waarom niet! Iemand anders die het speelt?
 7. BasvanDun

  welke films in 2017

  Dit. Plus Beauty and the Beast.
 8. BasvanDun

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Tanken bij total!
 9. BasvanDun

  Galaxy of Heroes

  Mijn team is random, al zit Rey er altijd in. Sowieso mijn sterkste personage, compleet geüpgraded enzo. Over het algemeen is het Rey, Jedi Counslar voor healing, Chewbacca en 2 dps-ers.
 10. BasvanDun

  Uitbreidingen!

  Nu ik echt veel te veel uren in dit spel heb zitten heb ik besloten om ook voor de volle completion te gaan. Alle Xbox achievements (nu 57 uit 63 vrijgespeeld), alle Star Cards (35 van 38), alle Blasters (21 van 21!) en alle Hutt Contracts (26 van 36). En daarna, wanneer ik level honderd ben en alles klaar heb, de overige uiterlijke kenmerken kopen. Een flinke missie die ik nog te gaan heb, maar jeetje, ik heb er nog steeds enorme zin in!
 11. BasvanDun

  Uitbreidingen!

  Dice heeft eindelijk bekend gemaakt wat ze van plan is qua uitbreidingen voor Battlefront. Niet alleen dat van de Seaon Pass, maar ook de gratis content die we in de komende maanden gaan krijgen. De eerste update komt morgen al en kost dus niets! Daarnaast gaan ze in februari en maart ook leuke spullen gratis toevoegen aan het spel! Ook hebben ze de Season Pass details gegeven. Drie van de vier uitbreidingen zijn nu bekend. De laatste doen ze nog wat geheimzinnig over. Ik gok nog steeds voor de vierde expansie op een ruimtegevechten uitbreiding. Als een soort Turning Point map de Death Star aanvallen, ik zie het wel zitten.
 12. BasvanDun

  Galaxy of Heroes

  Inmiddels is er ook behoorlijk wat Rogue One content toegevoegd en is het mogelijk om heuse spacebattles te spelen! Ik speel nog steeds dagelijks.
 13. BasvanDun

  Lucasarts; Behind the Magic Insider's Guide

  Oh, wauw. Die heb ik ook nog liggen. Herinner me die digitale catwalk van Leia nog al te goed. Interessante CD's waren dat inderdaad. Wauw, daar was veel in te ontdekken. Ik ga eens kijken of ik ze op een oude laptop draaiende ga krijgen. En of ik ze nog ergens op zolder kan vinden..
 14. BasvanDun

  Star Wars Celebration 2017 (Orlando FL)

  Sign me up! Yes, ik herinner me nog dat ik in Berkel Enschot, voor een entreeprijs van een paar euro, een behoorlijke tijd door heb gebracht met Ray Park, Daniel Logan en meer. Kleinschalig, maar wel leuk.
 15. BasvanDun

  Star Wars Celebration 2017 (Orlando FL)

  Ik blijf het jammer vinden dat ik het dit jaar financieel gezien niet ga redden..
 16. BasvanDun

  Boeken

  Inmiddels Catalyst gelezen, ligt Rogue One klaar en ben ik bijna klaar met The Princess Diarist. Al ga ik daarna snel Life Debt even lezen, zodat die uit is voordat deel 3 van Aftermath verschijnt over enkele weken. Verder liggen Dark Disiple Tarkin, Lost Stars, Bloodline, Hier of the Jedi en Twilight Company nog op me te wachten..
 17. BasvanDun

  IHome Star Wars bluetooth speakers afgeprijsd

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede Blutooth speaker om aan mijn Apple TV te hangen (Apple Music enzo). Nu schreeuwt mijn Star Wars hart dat ik deze moet kopen, maar ik verwacht niet dat de kwaliteit van het geluid nu zo heel super gaat zijn...
 18. BasvanDun

  Homebase

  Tilburg!
 19. BasvanDun

  Uitbreidingen!

  Volgens de statistieken heb ik inmiddels 121 uur en 11 minuten Battlefront gespeeld. De Scarif DLC is misschien wel mijn favoriete. Ik ben niet weg te slaan uit Infiltration. Heerlijke mode met de U-Wing, aanval op het strand, het ontsnappen. Gevechten zijn heftiger en heviger, door het bottleneck principe wat ingebouwd is. Jup, Battlefront blijft nog wel even in mijn Xbox zitten. Speelt iemand het nog? Of heeft iemand de DLC geprobeerd met de recentelijke gratis weekenden?
 20. Zo, heb Rogue One inmiddels zes keer bekeken. En ja, hij valt in de smaak. Al na de eerste keer had ik zoiets van... oh, wauw. Disney toch. Goed bezig. Lucasfilm weet het vertrouwde Star Wars te geven, zonder terug te vallen op de basis elementen (jedi, force, enzovoorts). Tof verhaal (welke ik emotioneler vond dan dat 'ie was omdat ik Catalyst voorafgaand gelezen had), prachtige vishals en dat laatste half uur... jeetje dat laatste half uur.... Is er een minpuntje? Ja, ik vind de soundtrack niet op elk moment even sterk. Begrijp me niet verkeerd, de muziek is prachtig, maar ik vind 'em soms net te standaard Hollywood. Ik snap dat de man 4.5 weken had, dus niets meer dan hulde voor hem, maar het gemis aan Williams was er stiekem wel vanuit mijn kant. Desalnietemin heb ik de soundtrack inmiddels gekocht en flink wat beluisterd. Als we na Force Awakens en Rogue One een soort van maatstaaf kunnen pakken en kunnen beloven dat dit de minimale kwaliteit is die LucasFilm/Disney ons gaat geven met de toekomstige films... jongens, ga er voor!
 21. BasvanDun

  Catalyst: A Rogue One novel

  De pre-order staat. Ahsoka is bijna uit (amper tijd gehad om te lezen de laatste tijd, maar ik ben er bijna!) dus volgende week gaan we direct door!
 22. BasvanDun

  Reclame Playstation X-wing VR mission

  En het speelt zooooo lekker.
 23. BasvanDun

  Battlefront krijgt nieuwe Ultimate Edition

  Mooie deal dit. Veertig euro voor de game + alle DLC. Ik vermaak me nog steeds enorm met Battlefront en met elke DLC is de game beter geworden. Het is dat ik de season pass al heb, anders had ik 'em opnieuw gekocht!
 24. BasvanDun

  Bloodline

  Nog niet zoals het hoort ;-) Zit in een verbouwing ;-)
 25. BasvanDun

  Bloodline

  Ik moet er snel eens aan beginnen. Recentelijk, in een tijdspanne van twee weken, alles gekocht wat hieronder staat (behalve de nederlandse timothy zahn). Al komt morgen ook Ahsoka binnen... Ik heb nog een hoop te lezen. (Alleen Aftermath heb ik nu pas uit).
×