Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

BasvanDun

Lid
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

BasvanDun last won the day on December 26 2016

BasvanDun had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About BasvanDun

 • Rank
  Padawan
 • Birthday 08/22/1986

Recent Profile Visitors

1,194 profile views
 1. BasvanDun

  Force Friday 1 september 2017

  Deze doet het voor de app! 1 down, 2 to go!
 2. BasvanDun

  Force Friday 1 september 2017

  Ik kan ze ook nergens vinden. Zo vervelend dit.
 3. BasvanDun

  Force Friday 1 september 2017

  Iemand al AR mogelijkheden gevonden? (bol.com zou er in nederland aan mee doen?)
 4. BasvanDun

  Battlefront deel 2 in najaar 2017

  Ik ben nog steeds bezig met deel 1 joh.. Alleen die offline missies nog op Master en ik heb alles binnen... Maar mijn god, wat kijk ik uit naar deel 2. pre-order staat inmiddels al bij Bol.com!
 5. BasvanDun

  welke films in 2017

  Dit. Plus Beauty and the Beast.
 6. BasvanDun

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Tanken bij total!
 7. BasvanDun

  Star Wars: Force Arena

  Deze week verscheen Force Arena op de telefoon/tablet. Een MOBA-achtige game, maar gesetteld in het Star Wars universum. Heb er nu een uurtje mee doorgebracht ofzo en vind 'em best aardig. Met behoorlijk wat te unlocken heroes, denk ik dat ik er wel even zoet mee ben. Tof is dat alle vormen van Star Wars aanwezig zijn. Krennic tegen Luke? Of Kanan tegen Leia? Waarom niet! Iemand anders die het speelt?
 8. BasvanDun

  Galaxy of Heroes

  Mijn team is random, al zit Rey er altijd in. Sowieso mijn sterkste personage, compleet geüpgraded enzo. Over het algemeen is het Rey, Jedi Counslar voor healing, Chewbacca en 2 dps-ers.
 9. BasvanDun

  Uitbreidingen!

  Nu ik echt veel te veel uren in dit spel heb zitten heb ik besloten om ook voor de volle completion te gaan. Alle Xbox achievements (nu 57 uit 63 vrijgespeeld), alle Star Cards (35 van 38), alle Blasters (21 van 21!) en alle Hutt Contracts (26 van 36). En daarna, wanneer ik level honderd ben en alles klaar heb, de overige uiterlijke kenmerken kopen. Een flinke missie die ik nog te gaan heb, maar jeetje, ik heb er nog steeds enorme zin in!
 10. BasvanDun

  Galaxy of Heroes

  Inmiddels is er ook behoorlijk wat Rogue One content toegevoegd en is het mogelijk om heuse spacebattles te spelen! Ik speel nog steeds dagelijks.
 11. BasvanDun

  Lucasarts; Behind the Magic Insider's Guide

  Oh, wauw. Die heb ik ook nog liggen. Herinner me die digitale catwalk van Leia nog al te goed. Interessante CD's waren dat inderdaad. Wauw, daar was veel in te ontdekken. Ik ga eens kijken of ik ze op een oude laptop draaiende ga krijgen. En of ik ze nog ergens op zolder kan vinden..
 12. BasvanDun

  Star Wars Celebration 2017 (Orlando FL)

  Sign me up! Yes, ik herinner me nog dat ik in Berkel Enschot, voor een entreeprijs van een paar euro, een behoorlijke tijd door heb gebracht met Ray Park, Daniel Logan en meer. Kleinschalig, maar wel leuk.
 13. BasvanDun

  Star Wars Celebration 2017 (Orlando FL)

  Ik blijf het jammer vinden dat ik het dit jaar financieel gezien niet ga redden..
 14. BasvanDun

  Boeken

  Inmiddels Catalyst gelezen, ligt Rogue One klaar en ben ik bijna klaar met The Princess Diarist. Al ga ik daarna snel Life Debt even lezen, zodat die uit is voordat deel 3 van Aftermath verschijnt over enkele weken. Verder liggen Dark Disiple Tarkin, Lost Stars, Bloodline, Hier of the Jedi en Twilight Company nog op me te wachten..
 15. BasvanDun

  IHome Star Wars bluetooth speakers afgeprijsd

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede Blutooth speaker om aan mijn Apple TV te hangen (Apple Music enzo). Nu schreeuwt mijn Star Wars hart dat ik deze moet kopen, maar ik verwacht niet dat de kwaliteit van het geluid nu zo heel super gaat zijn...
×