Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

NL91DarkSide

Lid
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About NL91DarkSide

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 05/19/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. NL91DarkSide

  Dutch Comic Con

  Beste fans, wie gaan er allemaal naar de Comic Con 2016 ik zit te twijfellen of ik ga, wil het graag een keer beleven, maar kon niemand regelen om mee te gaan, als ik ga dan ga ik denk op zaterdag, ben een star wars fan, las ook dat mensen een star wars meeting gingen doen, van meer mensen die alleen gaan lijkt me leuk. Ik hoor het graag.
 2. NL91DarkSide

  Rebels s2 pt 2 trailer

  Disneyxd zit pas bij het begin van seizoen 2 zag ik, wil zo graag aflevering 10 zien van seizoen 2
 3. NL91DarkSide

  Rebels s2 pt 2 trailer

  Beste fans op welke zender is dit te zien, want ik heb zowel disneyXD als disney channel maar op geen van beide was het woensdag te zien, want de programmering is hier volgens mij heel anders dan in amerika, en natuurlijk is alles in het nederlands wat het een stuk minder leuk maakt. alvast bedankt
 4. NL91DarkSide

  Star Wars Rebels Downloaden

  Beste star wars fans, weet iemand of je aflevering 10 van seizoen 2 al kan downloaden?
 5. NL91DarkSide

  Star Wars Rebels

  Ben Roel en 24 jaar en net zoals de meeste hier, een enorme Star Wars fan, ik heb natuurlijk alle films gezien, maar ook alle clone wars seizoenen. En nu al tijdje star wars rebels, kan niet wachten op het seizoen wat vandaag weer begint, wat vonden jullie van de trailer en wat zijn jullie verwachtingen, zal Ezra bijvoorbeeld naar The Dark Side gaan.
×