Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Eddie

Lid
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Eddie

 1. Zoals iedere nieuwe film onder LFL/Disney, 2x op de eerste dag in Pathe Eindhoven (10uur en 13uur)... :)
 2. Eddie

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Aanwinsten van de afgelopen 2 weken!
 3. Eddie

  boeken en comics

  Ik vond vooral Jedi Apprentice een hele goede serie, en die las ik indertijd erg graag! Jedi Quest was ook erg goed (heb je de bijbehorende comic ook gelezen?)
 4. Eddie

  boeken en comics

  Ik verzamel dus alleen de eerste drukken van verhalen (dus meestal de Amerikaanse boeken en comics, met hier en daar een uitschieter, zoals de Duitse Rebels comics, of the Franse Rebels boekjes.... Heb, met het ontvangen van de Spaanse TFA juvenile comic, nu 1,500 1e druk Star wars comics...
 5. Eddie

  boeken en comics

  Hah, inderdaad! Helemaal met je eens!!!
 6. Eddie

  boeken en comics

  Non-fiction..
 7. Eddie

  boeken en comics

  Roleplay...
 8. Eddie

  boeken en comics

  Stripjes...
 9. Eddie

  boeken en comics

  Recentere fotootjes...
 10. Eddie

  Hallo mede Star Wars fans

  Hey Matthijs! Leuk die traditie, hoop dat je die nog tientallen jaren in ere kunt houden (Probeer ik te doen met mijn jongste dochter van 13)! En Brabant? Waar kom je vandaan? Ikzelf uit Boxtel. Anyway, welkom en veel plezier op het leukste forum van Nederland (IMHO)!
 11. Eddie

  Star Wars: Marvel Comics

  En, iemand de nieuwe US Annual al gelezen? Art was minder, maar het verhaal was wel okay (vooral de pagina met Leia's motivatie: you know what I mean when you read it)
 12. Eddie

  Books & Comics

  Hah, nee, helaas..... WEG-boeken blijven een deel uitmaken van mijn verzameling, omdat ze iets toevoegen aan het originele verhaal. Alleen de non-fictie boeken gaan er op (tenminste, die ik nog heb). Probeer het aankomend weekend te doen!
 13. Ben inmiddels begonnen met het verkopen van mijn variants, collections en wat-al-niet-meer.... Ben het langzaam op mijn website-dingetje aan het zetten.... Voor wie geinterreseerd is: http://starwarstimeline.com/shop/ (Tenminste, ik hoop dat ik zo een link mag delen!)
 14. Eddie

  Rogue One gezellig saampies kijken op 14-12!

  heb zojuist tickets besteld voor IMAX in Pathe Eindhoven voor 14 december, 10 uur en 13 uur!
 15. Eddie

  boeken en comics

  Ja, heb echt alles gelezen... Dit is een verzameling van 30+ jaar, en heb dus rustig de tijd gehad.
 16. Eddie

  boeken en comics

  LOL, merendeel is Legends, hoor, maar inderdaad, ook alles van new-canon.... heb deze week ook weer wat leuke dingen voor het zoldertje binnengekregen...
 17. Eddie

  boeken en comics

  En dit alles gaat dus naar mijn (nog-steeds-niet-afgeverfde) zoldertje...
 18. Eddie

  Star Wars Jaarboek 2016 (Disney)

  De UK Annuals hebben al sinds enkele jaren geen strips meer. En deze Nederlandse uitgave is een 1-op-1 vertaling van de UK Annual 2017.
 19. Eddie

  Rogue One gezellig saampies kijken op 14-12!

  Ga toch weer voor IMAX... was zeer goed bevallen!
 20. Eddie

  Rogue One gezellig saampies kijken op 14-12!

  Hah, weet het eigenlijk niet. Heb hele goede ervaringen met Pathe en hun IMAX gebeuren, en dat er ook géén pauze in zit vind ik wel erg fijn.... Vorig jaar hadden ze bij de eerste voorstelling (die van 10 uur) een soort toespraakje met een loterij waar ze enkele SW items verlootte onder de stoelnummers... Enne, ik heb nog 3D brilletjes van vorig jaar...
 21. Eddie

  Star Wars: Marvel Comics

  Je doelt op de zwaar-bewerkte en ingekleurde Dark Horse releases, toch? Ik heb de 'originele' newspaperstrips nu als jpegjes, maar ben blij als ik de drie nieuwe naslagwerken 92017/2018) aan kan schaffen! Heb vorig jaar de Russ Cochran boeken weggegeven omdat die niet compleet waren... Enne, deze 3 volumes zullen alle newspaperstrips herdrukken in hun originele format, dus ook de latere van Al Williamson!
×