Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

KyloRen

Lid
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KyloRen

 1. Zie HIER de eerste trailer voor Lego Star Wars: The Force Awakens!! Release: 28 juni 2016
 2. KyloRen

  Lego Star Wars: The Force Awakens

  Er zal extra content buiten het verhaal van TFA in Lego: TFA zitten! (hoe kwam C-3PO aan zijn rode arm?) BRON
 3. KyloRen

  Je laatste Star Wars aanwinst

  - Shattered Empire deel 1+2 (NL) En deze bountyhunter:
 4. Erg blij dat Showmasters nu ook bij ons conventies gaat houden! Sean Astin is al een prima naam. De rest heb ik al vaker gezien, of is voor mij persoonlijk niet interessant. Maar met een totaal van 40 gasten, en Showmasters aan het roer, hoeven we niet de vrezen neem ik aan. Ben wel benieuwd wat dit voor impact heeft voor Facts of Dutch Comic Con...
 5. KyloRen

  Lego Star Wars: The Force Awakens

  Disney Infinity, Force Awakens playset 😉
 6. KyloRen

  Talk you shall

  Vandaar dat ik deze zo waanzinnig vind. Extreem oog voor detail! Details die zelfs de props in de films niet bevatten!
 7. KyloRen

  Talk you shall

  Even een topic aangemaakt om "random chit-chat" te hebben zonder dat er voor ieder inderwerp een aparte topic aangemaakt wordt. Zo kwam ik vandaag dit prachtig staaltje vakwerk tegen op Dumpert: http://www.dumpert.nl/mediabase/6713339/b7a25a86 Wow! Ik zou hem kopen!
 8. KyloRen

  Wat lees je zoal?

  Op dit moment:
 9. KyloRen

  (Nostalgische) Star Wars games

  Ja! Ik herinner me dat ik die ook erg veel heb gespeeld. Wat ik me niet meer herinner: Wat het doel was? Wel weet ik dat het inderdaad echt geweldig leuk was. Ik had hem vroegah van een Twilight CD (mocht iemand die nog kennen).
 10. KyloRen

  Nieuwe characters of oude favorieten?

  Ik kijk uit naar een spin-off die ons het leven van Admiral Ackbar laat zien. Van viskom, tot degene die hij geworden is. Maar serieus nu: Een nieuwe mysterieuze bountyhunter, of hitman voor de darkside of dergelijke. Dat zou best vet zijn.
 11. KyloRen

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Zijn de Marvel's Vader en Leia comics de moeite waard?
 12. KyloRen

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Nice! Waar vandaan?
 13. KyloRen

  Cheering for the bad guys

  Hoe denkt men over Kylo Ren op Starkiller Base? Bekijk het in deze speciale aflevering van Undercover Boss:
 14. KyloRen

  Verder niemand?!

  My god, ik haalde gisterenavond wel een aantal dingen door elkaar blijkbaar (topic van Star Wars Uprising). Maar goed, hier is de naam vrijwel identiek, haha. Om eerlijk te zijn was ik The Old Republic ook al helemaal vergeten. Heb die helaas ook nooit gespeeld. Over de remake van KOTOR: KLIK!
 15. KyloRen

  Verder niemand?!

  Zelf heb ik ook een Mac, en speel bovendien alleen nog games op console. Heb wel een gerucht gehoord dat er dit jaar mogelijk een remake van de game naar de XB1 en PS4 zou komen... Zelf neem ik dit nog met een korreltje zout, maar het zou wel fantastisch zijn. Ben groot liefhebber van Bioware's werk. En deze zou ik dan ook erg graag eens spelen.
 16. Hier een tof interview over de special effects in de film, en het gebruik van CGI met praktisch: http://www.slashfilm.com/force-awakens-practical-effects/
 17. KyloRen

  Force: yay of nee?

  Absoluut met je eens! Erg tof om meer uit het Star Wars universum te zien. Persoonlijk kijk ik hier dan ook zeker naar uit. En wat Dennis al zegt: Aan de cast ligt het al zeker niet!
 18. KyloRen

  Incoming message......

  Dit filmpje heeft iedereen sprakeloos achtergelaten hier... ;-)
 19. KyloRen

  The Force has awakened...

  Dank u! Ik heb via EA Access 10 uur gratis de volledige game kunnen spelen. Heb me er erg mee vermaakt, ziet er waanzinnig uit, klinkt fantastisch en de Star Wars sfeer is ook enorm goed aanwezig. Maar toch vond ik het totaalpakket voor 70 euro echt te weinig. Ik ga hem nog wel in de aanbieding kopen, maar nu heb ik wat Star Wars betreft eerst voorrang gegeven aan Disney Infinity. :-) (na goede recensies te hebben gelezen op o.a. IGN meteen aangeschaft) Ik had na The Witcher 3, Metal Gear en Fallout 4 even zin in wat minder volwassen iets. En bij IGN noemde men Disney Infinity zelfs de beste en meest uitgebreide Star Wars game/ervaring in jaren. En het moet gezegd worden, de playsets zijn erg leuk.
 20. KyloRen

  The Force has awakened...

  Aloha, Mijn naam is Nick, 32 jaar. Ik woon in Etten-Leur met mijn vriendin. (13 jaar samen) Ik ben al jaren groot Star Wars liefhebber maar "the force" was wat gekalmeerd, maar sinds The Force Awakens ben ik weer lekker in de stemming! Heb de film inmiddels 2x gezien en I love it! Buiten filmliefhebber ben ik ook al heel mijn leven fanatiek gamer. Ben ooit begonnen met de Atari 2600 en inmiddels ben ik aanbeland bij de Xbox One. Natuurlijk zijn op dit gebied mijn Star Wars-kriebels enorm sterk geworden na TFA en inmiddels heb ik alle playsets en het grootste deel van de popkes van Disney Infinity staan. En, ik had het niet erg verwacht, maar ik vermaak me enorm ermee! Met liefde voor het Star Wars universum gemaakt en met erg veel leuke details. Naast films en games verzamel ik ook handtekeningen en lees ik comics/strips dus nerd 4 life, zoals u leest. ;-) Met dit forum hoop ik op het gebied van Star Wars films/series/games/comics en evenementen/beurzen een beetje op de hoogte te blijven en hopelijk gemoedelijk wat mee te kunnen babbelen hier... Ciao, Nick
 21. KyloRen

  The Force has awakened...

  Comics ja, maar tot mijn spijt moet ik bekennen dat Shattered Empire mijn eerste Star Wars comic gaat worden. Sorry!!
 22. KyloRen

  Star Wars 1313

  Fingers crossed!
 23. KyloRen

  Boba Fett Anthology; Yay or Nay

  Over de game: Kathleen Kennedy (Lucas Film) heeft onlangs laten weten dat Star Wars 1313 nog niet dood is: KLIK!
 24. KyloRen

  Star Wars: Marvel Comics

  Vreemd. Ik heb de 2 (?) delen HIER besteld, en zou ze in de 2e helft van januari pas kunnen verwachten...
 25. KyloRen

  Fallout 4

  Haha, heb zelf inmiddels ook exact 150 uur in The Witcher 3 zitten. Ben bezig met de DLC. Verhaal en de meeste sidequest heb ik uitgespeeld. Ben vreemd genoeg alleen totaal geen liefhebber van Gwent. Die sidequest heb ik dan ook nog als enige over. En de achievements (ik heb een Xbox One) zal ik ook niet gaan halen.
×