Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Newling

Lid
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Newling

 • Rank
  Youngling
 1. Newling

  Star Wars: Marvel Comics

  is dit de 2015 comics lijst die je bedoeld ? http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_(Marvel_2015)
 2. Newling

  Star Wars: Marvel Comics

  was niet van plan alles aan te schaffen, maar zoals "before republic" is een heel korte uitgave, 16comics, 2 shorts en 1 boek. dus die vond ik de moeite. Want heel de lijst met commics zijn bundels dus moet je x5 doen en is dus onbetaalbaar voor me Wou eerst wel de boeken lezen (maar alles 2e hands kopen) maar als marvel schone lei begint kan ik mss beter bij hun gwn starten. Mis ik veel als ik met marvel begin ipv legends te lezen? Wat is het verschil en gelijkenis tussen beide?
 3. Newling

  Star Wars: Marvel Comics

  Vroeger was ik niet zo into star wars, maar sinds de laatste film ben ik me er in aan het verdiepen. Waar kopen jullie de comics? Ik ben momenteel van plan om alles in chronologische versie te kopen/lezen volgens deze timelines: books: http://starwars.wikia.com/wiki/Timeline_of_Legends_books comics: http://starwars.wikia.com/wiki/Timeline_of_Legends_comics shorts: http://starwars.wikia.com/wiki/Timeline_of_Legends_short_stories momenteel heb ik de originele eerste 6 comics besteld (0,1,2,3,4 en 5) en de 5 laatste van "before the republic" en wacht ook nog op het boek (wil alles fysiek hebben wat mogelijk is) Het gaat wel een project van meer dan een jaar worden (budget ) hoe doen jullie dit ?
×