Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Indigo

Lid
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Indigo

 • Rank
  Youngling
 • Birthday June 8

Recent Profile Visitors

582 profile views
 1. Indigo

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Mooie collectie. Binnenkort maar eens de spelregels lezen en met wat vrienden afspreken.
 2. Indigo

  Openingstekst Episode VIII

  Het zou me het meest logische lijken als ze de laatste 5 minuten van VII even herhalen in tekstvorm, er iets van 'Kylo Ren meets Snoke',... en dergelijk inzetten. Zo kunnen ook mensen die VII niet hebben gezien nog (deels) volgen. Anders ben ik ook wel vrij benieuwd hoe ze het van plan zijn aan te pakken.
 3. Indigo

  Star Wars: Force Arena

  Een vriend van mij had me de game maandag aangeraden. Vandaag dan maar eens geïnstalleerd, en tot nu toe vind ik het zeer vermakelijk. Ik heb dagelijks 2x een busrit te nemen van telkens 40 minuten, die dankzij dit spel voorbij vliegen. Ik vind het alleen wat jammer dat mijn resterende batterij razendsnel daalt. Tot nu toe heb ik enkel Krennic, Leia, Luke, Grand Inquisitor en Han Solo in mijn bezit. De jacht op Lando, Darth Vader en Palpatine gaat verder. Ik was toch wel best jaloers toen diezelfde vriend deze ochtend Lando kreeg na een ruil.
 4. Indigo

  Hai!

  Goh, een exacte leeftijd weet ik niet meer. Ik denk rond de 12 jaar, ik heb hem toen bij iemand thuis gaan kijken. Ik vond Rogue One zeker en vast een geweldige film, die zelfs boven mijn verwachtingen kwam. Uiteraard zorgden de laatste 5 minuten voor kippenvel. De eerste keer dat ik de angst voor Darth Vader ook voelden. Ge-wel-dig!
 5. Indigo

  Reclame Playstation X-wing VR mission

  Ik wou 'm niet spelen voor ik Rogue One had gezien, nadien vergeten en dus daarjuist maar even gespeeld. De ervaring is gewoon geweldig en zeker en vast voor herhaling vatbaar! Hopelijk doen ze hier meer mee in hun volgende Star Wars game. Een kinderdroom die uitkomt! Wel vond ik de graphics wat irritant, was soms best lastig. Maar dat ligt aan de VR headset zelf natuurlijk.
 6. Indigo

  Hai!

  Hallo iedereen! Dus... euhm, tja. Waar zal ik eens beginnen? Ik ben Indigo (noem me maar Thomas ) en woon in België. In tegenstelling tot velen van jullie, ben ik nog maar slechts 2 jaar Star Wars fan. Mijn collectie is dan ook redelijk klein, helaas. De eerste film die ik heb gezien van Star Wars was The Phantom Menace, die me niet echt kon bekoren waardoor ik nooit de andere films heb gezien. Dankzij de Vlaamse TV-zender Vier heb ik 2 jaar geleden dan toch nog eens de poging gedaan om de andere ook nog te zien. En man, wat zijn die geweldig ! Uiteraard ben ik The Force Awakens en Rogue One op launchday gaan kijken. Zoals ik hierboven al gezegd heb, is mijn collectie maar klein. Buiten een hoop Lego van 5 jaar geleden (raar genoeg spaarde ik de Lego Star Wars toen wel al), 2 action figures, wat kinder Nederlandstalige comic boekjes en elke Star Wars film in een steelcase ga je bij mij niet veel vinden. Maarja, mijn collectie breid uit! Sommigen zullen het misschien al opgemerkt hebben, maar mijn account is aangemaakt op 20 december 2015 , wat best lang geleden is. Waarom ik mezelf toen niet heb bekendgemaakt heb ik geen flauw benul van. Ik gok dat tijdsgebrek hier één van de redenen was. Maargoed, hey!
×