Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

TalkieDreams

Lid
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TalkieDreams

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 04/05/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het systeem was de Hasnian systeem. Ik herkende hem ook niet.
 2. Ik heb hem gisteren drie keer gezien. Twee van waren back-to-back. Ik moet beginnen met zeggen dat ik een volwassen grote man bent. En ik heb gejankt(sp?) als een kleine peuter vijf keer. Drie keer tijdens mijn eerste viewing (speciaal tijdens het title crawl) en een keer bij de andere twee viewings (het zelfde moment). Star Wars is eindelijk terug voor mij. Voor meer ik heb een spoiler free review gemaakt op YouTube: http://youtu.be/9vvNnuYkCuA (in het Engels).
 3. TalkieDreams

  Pop-up Store Groningen

  Wat leuk (en jammer!). Ik woon in Groningen en had geen idee dat dit daar was. Ik zal deze week gaan of alleen om te doen.
 4. TalkieDreams

  Do you speak Bachi?

  Hoi allemaal! Ik ben Chandler en ik ben een Star Wars freak sinds ik kan hereneren. Ik kom uit Amerika maar ik heb tien jaar al in Nederland gewoont. Dus ik spreek het taal wel maar ik maak ook stomme fouten (speciaal met schrijven heh). Ik hoop dat geen groot probleem zou zijn. Dit forum zou goed voor mijn taalgebruik en ook kan ik met andere Star Wars gekkies die dichter bij zijn dan mijn vrienden in Amerika. Feel free to message me for whatever!
×