Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

SWbluedog

Lid
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SWbluedog

 1. SWbluedog

  Confrontatie met the Empire Strikes Back (dec. 1980)

  Hoi Ramon, Ik heb de film The Empire Strikes Back ook in december 1980 met mijn vader en broer in de bioscoop Lido in Haarlem voor het eerst mogen bewonderen. Dit n.a.v. een artikel in het locale weekblad met een grote foto van Yoda in het moeras. Ik en mijn broer waren toen 8 en 10 jaar. Helaas was mijn vader ineens de kaartjes kwijt. We hebben ons toen in tranen en tuiten naar de bioscoop gehaast. De portier vond het een zielig en geloofwaardig verhaal en liet ons toen gewoon naar binnen. Toen ik de film zag was dat een van de mooiste ervaringen in mijn jeugdige bestaan. Ik was daarna helemaal weg van Luke en ik heb dan ook het figuurtje Luke Skywalker (Bespin Fatigues) meteen gekocht bij Intertoys aan de overkant. Mijn leven is nooit meer hetzelfde geweest in positieve zin! Tegenwoordig heb ik dat figuurtje nog steeds, een variatie daarop en nog vele honderden actiefiguurtjes en vaartuigen! Star Wars is een lifestyle geworden!
 2. Wij gaan ook 16 december om 10:00 in de Amsterdam Arena, in IMAX 3D. Wij zijn: Paul Dros, Gino Dekkers & Welmoed Davidson
 3. SWbluedog

  Star Wars Celebration 2016 (15-17 juli)

  Aangezien de 3-dagen tickets en de zaterdag snel waren uitverkocht, en ik m'n nieuwe creditcard niet op tijd had, ga ik niet. Want ik ga alleen als ik alle 3 dagen kan gaan. Net als de vorige twee keer in Europa daar was ik wel bij. Heel jammer! Maar hopelijk zenden ze alle beelden weer online via Verizon uit, net als bij Celebration Anaheim, zodat je alle beelden en hoofdpanels kan volgen. Niet helemaal hetzelfde, maar beter als niks!
×