Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Thorgar

Lid
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Thorgar


 1. Hey Luke's and Leia's,

  Het was een geweldige ervaring om gedaan te hebben. Helaas zelf na 10x gestopt. Begon weg te zakken en heb (nu had) een kat alleen thuis zitten sinds woensdagochtend 8 uur. Kon het hem niet aandoen om nog langer alleen te blijven. Een 11e of 12e keer was me met veel moeite mss nog gelukt maar een 13e keer zeker niet meer. Maar na een 12e keer zou ik ook niet meer thuis kunnen komen. En dan kies je toch voor de verstandige optie, en 10x achter elkaar dezelfde film kijken is sowieso al een prestatie op zich. Ook een mooi rond getal :)

  De film zelf was geweldig, ik zal maar geen spoilers verklappen zoals bijvoorbeeld te zeggen dat Darth Vader de vader van Luke én Leia blijkt te zijn. (Oops, heb ik nu toch al wat verklapt)

  Ramon en Pathé bedankt voor deze geweldige ervaring.

  • Upvote 1
×