Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

JediPosture

Lid
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JediPosture

 • Rank
  Youngling
 1. @Martijn 47 uur is echt gek man. Hoe heb je dat volgehouden? Van te voren 3 dagen geslapen? Anyway gefeliciteerd man!
 2. Oohja dat klopt ja. Daar had ik zelf nog niet aan gedacht. Laten we het er op houden dat ze geen geschiedenisboeken hebben
 3. Iets anders waar ik ook mee zit: Als deze film 30 jaar na episode 6 afspeeld, hoe kunnen de jedi en alles wat zich toen heeft afgespeeld een legende/mythe zijn? En niet gewoon een deel van de geschiedenis? Omdat ze in een ander stelsel zitten?
 4. De film was echt AWESOME. Heb er echt van genoten. All in all vond ik het echt een goeie film en ga ik hem zeker nog een keer kijken
 5. JediPosture

  Even voorstellen

  Ik heb me aangemeld om mee te kunnen doen aan de Star Wars challenge en het lijkt me wel zo logisch dat ik me dan ook even voorstel. Ik ben Jamie en ben al Star Wars zolang ik me kan herinneren(Zo'n 17/18 jaar dus) Heb nog nooit een Star Wars film in de bioscoop kunnen meemaken dus je kunt je voorstellen dat ik hier enorm veel zin in heb. Kan niet wachten om de intro muziek te horen en ''A long time ago in a galaxy far, far away....'' op het scherm te zijn verschijnen. Nog maar 20 uur jongens!!! (Nog meer mensen die hopen dat er Gray Jedi in the film voorkomen?)
×