Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Wild Whiphid

Lid
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Wild Whiphid

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wild Whiphid

  Boeken

  Ja, ook via een alternatief kanaal. De fysieke editie schaf ik volgend jaar wel aan. Digitaal werk is voor mij eigenlijk alleen voor referentie, omdat papieren boeken geen Ctrl+F hebben.
 2. Op de vooravond van de premiere van TFA is er in Rotterdam een speciale avond georganiseerd met thema "Star Wars" (hoe ook anders). Met oa. een LEGO designer en een interview met ILM! (en yours truly, dus je mag dit wegsorteren onder "schaamteloze reclame" ) Meer info: zie hier
 3. Wild Whiphid

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Was op zoek naar een 6" Phasma, maar 4 Bart Smitten later niet kunnen slagen Maar wel een Guavian Enforcer meegenomen. Geen idee wat voor rol het in de film heeft, maar ziet er uit als een coole bad guy.
 4. Wild Whiphid

  Wild Whiphid Awakens

  Link stond al hierboven, je gaat naar mijn pagina als je op StarWars.com klikt
 5. Wild Whiphid

  Boeken

  Darth Plagueis is technisch gezien niet "canon", maar dat is meer vanwege het zwart-wit denken met alles wat voor of na een bepaalde datum gepubliceerd is. Het boek is zeer zeker de moeite waard en wordt (nog!) niet tegengesproken in boeken die wel officieel in het canon gezet worden. Dus je kan gewoon alsof doen of hij er gewoon bij hoort. Die 4 kortverhalen die als eBook te krijgen zijn, zijn ook erg leuk. Ze zijn alle vier in een ander genre geschreven (piratenverhaal, horror, ...). Vooral het boekje van Bobbajo geeft een leuke nieuwe draai aan het bekende verhaal van de OT. Momenteel bezig met Smuggler's Run, daarna Lost Stars. Ben wel blij dat ik het overgrote deel van de post-Endor Legends al achter de kiezen heb, na het uitkomen van TFA zou dat toch wat anders aanvoelen.
 6. Wild Whiphid

  Wild Whiphid Awakens

  Ha, leuk om weer eens een Nederlands initiatief te zien! Wat een nieuwe film allemaal weer teweeg brengt in de SW community :D. Even voorstellen: Mijn naam is Kevin, maar meestal actief als "Wild Whiphid", dus hier maar dezelfde nick genomen. Ben al een poosje actief op gebied van SW, als redacteur van het TeeKay-421 fanclub magazine en schrijf af en toe een stukje voor StarWars.com Daarnaast verwoed verzamelaar van merchandise, met name de 3"3/4 action figures en uiteraard de boeken en comics. Lijkt me leuk om wat meer Nederlandse SW fans te leren kennen!
×