Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Marco Verbeek

Lid
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marco Verbeek

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 03/21/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik denk dat Ben nog wel geturned wordt jaa, maar wanneer is altijd de vraag! Ik ga eerst deze nog maar 6 keer kijken in de bios Ze bouwden het wel goed op ja. Ze hebben die band met Chewie en Leia mooi versterkt en ook wel goed afgesloten
 2. Jaa, klopt! Ik zag ook al meteen toen Han die brug op stapte dat hij doodging. Maar het moment was zoo sterk. En ik kreeg nog wel een schrik momentje toen het gebeurde. Het is qua opzet wel een zelfde vader-zoon figuur opzet, alleen de scene is zoo anders dan A New Hope. Deze scene bracht, zoals je zegt, meer emotie met zich mee. De acteurs speelden zo verschrikkelijk sterk! Die impact die ik kreeg was, eerst, betreurend om Han's dood, maar later realiseerde ik, dat dit de juiste zet was.
 3. Wat vonden jullie van de dood van Han Solo?? Ik ben benieuwd. Mijn mening: Het is ontzettend jammer dat Harrison Ford zijn iconische rol als de legendarische Han Solo niet meer zal vertolken. Maar zijn einde was ontzettend prachtig! We hebben in deze film hem van alle kanten gezien. Maar zijn einde was echt speciaal! Hij waagde zijn leven om balans te brengen in The Force! Wat een held! Ik voelde een traantje naar beneden lopen op dat moment...
 4. Marco Verbeek

  Star Wars: The Force Awakens Reacties

  Out of this freaking world! Ik probeer zonder spoilers te vertellen wat ik er van vond! Ik heb echt letterlijk van elk moment genoten. Spanning, humor, actie! Alles zat erin, niks gemist. Van alles niet teveel en niet te weinig! Er bestaan geen woorden om deze gewelige film te beschrijven! Wat een overdosis aan entertainment, emotie, plezier en Star Wars overvloed! Ik ben nu 1 keer geweest, ik ga nog zeker 6 keer meer!!!!
 5. Marco Verbeek

  Incoming message......

  Ik ben nu ook reuze benieuwdddd!!
 6. Ik meld me bij deze af, jongens... Ik ga liever de eerste keer met de groep waarmee ik het al had afgesproken, dan is de beleving het mooist! Succes aan degene die wel mee gaan doen!
 7. Stel nou dat alle drie de fans de gehele 27 uur volhouden? Wat gebeurd er dan? En kijken de fans de film in IMAX 3D?? Want dat is dan wel een bonus!
 8. Marco Verbeek

  Star Wars fan to the MAX

  Dankje! Komt helemaal goed!
 9. Marco Verbeek

  Star Wars fan to the MAX

  Haha, ik ben die linker Dat was echt een geweldig moment trouwens! We stonden daar met zijn tweëen in de rij in Essen. Komt opeens Anthony met een golf karretje voorbij de rij gereden, stapt hij uit om het publiek even te vermaken. Ik zeg tegen mijn vriend: "ik loop er even naar toe om een foto te maken." Dus ik richting hem gelopen. Staat hij opeens recht voor mijn neus, en zegt hij: "I want a picture with him, I like his shirt. Can someone take a picture of us?" Dat moment zal ik nooooooooit meer vergeten! Wat een held is dat!
 10. Marco Verbeek

  Star Wars fan to the MAX

  Hallooo beste mede-over-enthousiaste-Star Wars fans! Mijn naam is Marco en ik ben 19 jaar. Mijn Star Wars avontuur begon zoals het hoort bij mijn vader. Hij heeft mij the ways of the Force geleerd, door mij de films te laten zien. Dit geeft al aan hoe mooi Star Wars van generatie naar generatie wordt overgebracht! Ik ben sinds 3 jaar werkzaam bij de bios in Veghel. Dit was precies rond de tijd van de overname van Disney. Sindsdien, ben ik naast filmfanaat en ontzettend grote Star Wars fan geworden! Nog groter dan dat ik al was! Ik heb niks gemist van het nieuws van TFA. Van het Star Wars Celebration Essen tot debuut van teaser 1, het NL debuut in Pathé ArenA van teaser 2 tot het midden in de nacht wakker zijn voor de trailer. Ik ben zelfs naar Pinewood geweest voor dat ze daar begonnen met filmen, omdat het gerucht al ging dat ze daar gingen filmen. Ook de Subway herkent mijn gezicht onderhand, omdat ik de bekers zou graag wil hebben. Ik ben zoooo ontzettend blij dat ik de poster heb weten te bemachtigen (HEAVEN)! Ik denk dat we met zijn allen volgende week een historische moment gaan meemaken en dat we mogen zeggen dat we hier onderdeel van mochten uitmaken. Dit gaat een ervaring worden die wij straks naar de volgende generatie mogen brengen! Het laatste dat ik nog kwijt wil, is dat ik naast dat ik van Star Wars hou, ook ontzettend veel hou van de Star Wars Fan Community! Wat geweldig om daar in mee te mogen gaan! May the Force Be With You! Marco Sint-Oedenrode
 11. Geweldig! Ik ga vast goed rusten, want ik heb mijn energie hard nodig! The Force will be with me! Star Wars is alles! 27 uur dezelfde film kijken, en dan ook nog dé film Star Wars: The Force Awakens! Dit gaat echt gaaf worden! Star Wars is echt een heeeeeel groot deel van mijn leven. Sinds dat mijn vader me naar Revenge of the Sith heeft genomen en we thuis de Original Trilogy hebben gekeken, ben ik sinds dat ik 3 jaar geleden bij de bios in Veghel ben begonnen echt een meesterlijk grote fan geworden! Ik heb geen enkel nieuws gemist over TFA. Ik was bij het Star Wars Celebration Fan Event met de tweede teaser. Ik was 's nachts om 4 uur wakker voor de trailer. Zelfs de subway heb ik te vaak bezocht voor die bekers! Dit zou echt de ultieme kans zijn, om mijn uithoudingsvermogen te testen én, nog belangrijker, mijn liefde voor Star Wars te tonen!!!!
×