Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

JediMasterAvery

Lid
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JediMasterAvery

 1. JediMasterAvery

  FACTS Belgium 1 & 2 april 2017

  Hey hallo mensen gaan er nog mensen naar de facts volgend weekend? of zijn er mensen die ervaring hebben in dit evenement is voor mij de eerste keer namelijk naar Gent. Puur wat ik kan verwachten namelijk.
 2. JediMasterAvery

  Rogue One: A Star Wars Story reacties

  Wauw wat is dit toch echt een top star wars film vindt dit toch wel 1 van de allerbeste star wars films tot nu toe Gareth Edwards heeft echt een top film gemaakt , ik vondt het ook mooi dat er zo veel planeten waren in de film en dat er ook meteen bij stond welke planeet het was. Verder kwam ik terwijl ik best wel veel trailers en TV-spots heb gezien toch nog wel veel nieuwe dingen tegen. Zoals als ze Jeda binnen vliegen dan zie je in de trailer een rotswand maar in de film staat daar gewoon een bouw werk. Ook waren er karakters die ik niet had verwacht zoals C3po en R2-d2 en Leia en tarkin natuurlijk maar daar waren al veel speculaties over. Planeten die nog niet eerder aanbod zijn gekomen enz enz kan niet wacht om van de week nog een keer te gaan. En kan ook niet wachten om star wars 8 te zien over 364 dagen, hoop dat ze hiervan hebben geleerd en er daar ook een topper van maken zoals deze.
 3. helemaal mee eens zou ook niet mijn bed ervoor uitgaan zie het morgen ochtend wel en als ze dat nou inderdaad eens zouden doen de film streamen zou gaaf zijn maar ook een beetje onhandig want zo verdienen ze ook niks.
 4. JediMasterAvery

  21 nov tickets Rogue One in de verkoop

  was er vannacht mooi op tijd bij om kwart over 11 had ik de tickets voor in het tuschinski amsterdam om 21;00 uur had nog alle keus er was nog niemand. Beter als vorig jaar gelukkig!!!
 5. JediMasterAvery

  21 nov tickets Rogue One in de verkoop

  Hoop dat de Pathé er dit jaar wel goed op voorbereid is want vorig jaar was de server helemaal overbelast en was het moeilijk om tickets te bestelen in de Pathé.
 6. JediMasterAvery

  Aftelklok Rogue One premiere NL/ Pathe Zwolle

  Op hoop van zege dan maar dat er dit jaar wel een speciale voorstelling komt vorig jaar moesten we gewoon naar de regulieren film toe.
 7. JediMasterAvery

  FACTS - 22 & 23 oktober in Gent

  Ik heb wel interesse om te gaan naar Gent hoor van veel mensen dat dat een leuk evenement is dus even over na denken.
 8. JediMasterAvery

  Amsterdam Comic Con - 27 & 28 augustus 2016

  Ja ik ben er zeker weten aanwezig ben er op de zondag met extra vroege ticket lekker lange leuke dag van maken. Ik heb ook supper veel zin om de star wars acteurs te zien heb ook een ticket voor Peter Mayhew want ja hij is al aardig op leeftijd en de kans dat je deze man nog een keer ziet is wel klein dacht ik maar zo.
 9. JediMasterAvery

  Pokémon Go

  Nou Dennis mijn Snorlax heb ik uit een 10 km pokemon ei gekregen was super blij toen maar nu heb ik pokemon die nog hoger zijn, mijn Gyarados heb ik gevonden bij een pokemon stop met insents aan maar hij was 300 CP toen maar heb hem meteen even opgevoerd, en heb gewoon veel water bij mij in Purmerend dus veel water pokemon.
 10. JediMasterAvery

  Pokémon Go

  Ja Ja ik speel het ben al best goed in het spel best wel goede pokemon's gevangen of getraind. Mijn sterke pokemon's: Gyarados 913 CP Snorlax 815 CP Starmie 674 CP Golduk 612 en 568 CP Golbat 519 CP en zo kan ik wel verder gaan met pokemon's die ik heb gevangen heb er nu 71.
 11. JediMasterAvery

  Rey

  Het zou eigenlijk wel gek zijn als ze eens een keer zo iets in een star wars film laten zien space wc's als is het een minuutjes in de film.
 12. JediMasterAvery

  Star Wars LEGO

  Ja Ja vorig jaar was ik daar bij was echt een leuke avond vooral met de release van de nieuwste trailer toen en de introductie van de karakters toen was echt leuk ik wilde toen al in kostuum komen alleen was hij toen nog niet helemaal af. Als er een betere en grotere Death star komt dan zou ik die wel willen hebben of ze zouden zo'n remake moeten maken van een star destroyer van meer dan een meter groot .
 13. JediMasterAvery

  Star Wars LEGO

  Nou vorig jaar was de star wars Celebration in Amerika en was daar de interview met J.J. Abrams en deze interview werd toen uitgezonden "35 bioscopen verspreid over 23 verschillende landen, waaronder 6 IMAX locaties. Zo ook in Nederland, hier wordt het Star Wars: The Force Awakens Celebration Global Fan Event evenement in Pathé Arena georganiseerd". Aangezien er dit jaar weer een Celebration komt in Londen en Gareth Edwards ook komt om een interview te geven over de nieuwe film Rogue One leek het mij dat er misschien weer zo iets zou worden georganiseerd door de Pathé. Bij de volgende sites kun je er nog wat over terug vinden. http://www.supergeeks.nl/star-wars-celebration-in-nederlandse-bioscoop/
 14. JediMasterAvery

  Star Wars LEGO

  Ik hoop dat we nog rond de film december/Januari een set krijgen met de AT-ACT dat zou ook gaaf zijn denk ik maar misschien krijgen we ook nog wel weer leuke nieuwe dingen te zien over zo'n ongeveer een maand bij de star wars Celebration. Weet iemand of star wars weer zo'n leuke interview gaat geven en die gaat uitzenden hier in Nederland in de Pathé zoals vorig jaar dat zou ook erg gaaf zijn als ze weer zo iets gaan organiseren?
 15. JediMasterAvery

  Dvd Blu Ray

  Nou alles was echt wel gaaf om te zien vooral achter de schermen en de film natuurlijk ook nog steeds leuk van het weekend maar nog eens een keer kijken.
 16. JediMasterAvery

  Dvd Blu Ray

  Die van mij is vanochtend binnen gekomen en net even gekeken en nu maar de extra's kijken tot ik er bij neerval!!!
 17. JediMasterAvery

  Trailers

  Dit was echt een goede teaser trailer nu zie je ook echt goed hoe groot de death star is vergeleken met de schepen dit vindt ik namelijk wel erg netjes gemaakt deze gedachten had ik niet met return of the Jedi space battle of endor met de schepen en the death star. verder is deze trailer echt super gaaf en hoop dat er snel nog een zal komen want wil wel wat meer zien van sommige karakters.
 18. JediMasterAvery

  Dutch Comic Con 2016 (26-27 maart)

  Ramon Ik geloof dat ik je heb zien lopen zaterdag je had namelijk even je masker afgedaan ging kijken of jij het was maar toen was je al weg gelopen en heb je ook niet maar gezien. volgende keer moeten we misschien als forum een plek afspreken ofzo.
 19. Gefeliciteerd zag dat je jarig was!!

 20. JediMasterAvery

  Amsterdam Comic Con - 27 & 28 augustus 2016

  Ik heb net kaartjes gekocht heb super veel zin en lekker dicht bij ook en hoop dat er nog meer star wars acteurs komen natuurlijk.
 21. JediMasterAvery

  Dvd Blu Ray

  Ik ga ook zeker weten over 5 jaar een box kopen met alle 9 films + stand alone films misschien wel
 22. JediMasterAvery

  Dvd Blu Ray

  Heb er net 1 besteld de steelbox op bol.com heb super veel zin op hem te gaan bekijken en vooral de deleted scenes hoop op iets gaafs wat eigenlijk gewoon in de film had gemoeten. Alleen vindt ik het raar dat wij hem niet gelijk hebben als dat ze hem in Amerika krijgen want de films komen wel eerder in de bioscoop hier en daar later maar de dvd's komen hier wel 2 weken later vindt ik zelf een beetje gek doe dan allemaal gelijk.
 23. JediMasterAvery

  Dutch Comic Con 2016 (26-27 maart)

  Ik ben er ook zaterdag 26 maart met wat vrienden ik kom in mijn kostuum ( zie foto) misschien zien we elkaar. Ik wil zo zeker weten Billy Dee Williams ( Lando Calrissian ) ontmoeten en de rest die gaat jullie ook ? http://www.easyfairs.com/nl/events_216/dutch-comic-con-2016_81923/dutch-comic-con-2016_81983/programma-en-evenementen_82085/acteurs_82088/
 24. JediMasterAvery

  Happy New Year

  happy new year iedereen en het zal zeker weer een goed star wars jaar worden hoop ik tenminste!!
 25. JediMasterAvery

  Star Wars: The Force Awakens Reacties

  Hey ik heb een vraag of iemand dit goed heeft gezien maar was van de planeten die zijn vernietigd door star killer base nou Coruscant ?
×