Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Roel

Crewlid
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Posts posted by Roel


 1. Het is van mijn kant weer even stil geweest, dus even een kleine verzameling van de afgelopen tijd:

  Canto Bight, en twee IncrediBuilds uitgaves. Van een vriend kreeg ik laatst The Making of the Phantom Menace, omdat die "in mijn verzameling beter op zijn plaats was dan in die van hem" :)

  En afgelopen weekend heeft Brian Herring mijn BB-8 ondergekalkt :/

  :D

   

  563853.jpg563855.jpg563857.jpg563861.jpg


 2. Zojuist zei MiguelTegen:

  Ja, ik heb er al de nodige van staan. Nou ja, staan... :D De ervaring leert dat de scharnieren snel lam worden en dan wordt displayen een uitdaging...

  Ik moet zeggen, die grote Kylo is redelijk oké, maar die Rey is echt prachtig. Met gemak mijn favoriet uit deze serie (nog even wachten op Leia). En voor die prijs echt een koopje.

  Je hebt de Die Cast Rey weten te scoren? Die kan ik al tijden nergens meer vinden. Een paar weken terug in de US, maar daar zaten belachelijke verzendkosten op.

  Die Rey ziet er op foto's niet echt denderend uit, maar ik wil die BB-8 die er bij zit eigenlijk wel aan mijn verzameling toevoegen :)


 3. 4 uur geleden zei the Prosheshy:

  Hey Roel,

  dat is gaaf zeg, kun je er wat meer over kwijt Cinefex en de Rogue One uitvoering?

  grz. E-J

  Cinefex is een tweemaandelijks magazine dat al sinds begin jaren 80 uitgegeven wordt. Het behandeld special effects in de filmindustrie, dus van monster make-up tot CGI, en bevat een hoop uitleg van en stukjes van interviews met de betrokken artiesten.

  Dit nummer bevat 26 pagina's met Rogue One informatie. Behind the scenes Foto's en screens en bijgaande uitleg en anecdotes. Erg interessant als de special effects en de werkwijze je interesseren. 

  dsf.JPG

×