Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Kevin

Lid
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Kevin

 1. Kevin

  Star Wars: TFA Trailer topic

  Inderdaad. Alle shots met de TIE fighters zijn echt, echt super vet.
 2. Kevin

  Rank the films!

  Ik denk dat ik met de meest onverwachte nummer 1 kom. The Phantom Menace - Komt grootdeels door Darth Maul. Moest alles hebben van Darth Maul van poppen tot opblaas stoelen. In de film wordt die gelijk weergegeven als een mysterieus persoon, in my opinion en dat sprak mij ook heel erg aan. In het begin op Naboo vind ik wat minder.A New Hope - Super leuk want hier begon het eigenlijk allemaal voor Luke in de films. Kennismaking met Anakin's lightsaber, etc.The Empire Strikes Back - De tijd op Hoth en het eind waren echt super vet. Dat sprak me het meest aan bij deze film.RotJ en RotSAotC
 3. Kevin

  Battle of Jakku teaser

  Zie hem nu pas voor het eerst ondanks ik het een paar keer zag langs komen op Facebook, gewoon wauw. Ben benieuwd naar de eerste gameplay footage als ze die gaan vrij geven voor de daadwerkelijke DLC release. Hoop alleen niet dat je net als bij Battle of Hoth, alleen AT-ATs moet stoppen en voor de rest niks wordt gedaan met de Star Destroyer. Heb me ook nog eerlijk gezegd niet verdiept in de gamemodes van Battlefront ondanks dat ik de beta heb gespeeld.
 4. Kevin

  Community meeting

  Een meeting is altijd wel gezellig. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar ergens in Noord-Brabant maar ergens anders vind ik ook geen moeite/probleem.
 5. Kevin

  Roger that.

  Hey, Mijn naam is Kevin en ben eigenlijk pas opgegroeid met de prequel trilogy. No harms done, ik vind de originele trilogy ook super vet. Ben een grote fan van Darth Maul en dat is eigenlijk altijd mijn favoriete character geweest. Had ook toen ik klein was een dual light saber en mepte mijn broer er altijd mee. Speelde jarenlang Jedi Knight Academy online. Had ook een eigen server met een clan voor de KotF mod. Super vette jaren maar spel is een beetje aan het dood gaan toen ze de matchmaking servers hadden stop gezet. Is ook niet zo gek want het spel is best oud. Naja, dan hebben we natuurlijk Kylo Ren nog. Kan uren praten over die vent want ik heb nog geen idee wat die echt is. Overduidelijk hoort die bij de Knights of Ren maar is die daar door nu wel een Sith? Het is wel duidelijk dat Kylo Ren een ally is van de Sith en the Galactic Empire. Genoeg gepraat voor een introductie. Hi
 6. Kevin

  Star Wars Battlefront Beta

  50 euro vind ik ook een beetje over de top. Het is ook belachelijk laatste tijd met games dat grootdeels van het spel pas voorkomt in de nakomende DLCs maar dat is denk ik tegenwoordig normaal. Ben wel erg benieuwd naar de rest van de content die niet beschikbaar was tijdens de beta. Vond het overigens wel super vet om Luke of Darth Vader te zijn tijdens de beta. Had geen kans gekregen om tegen Luke te vechten als Darth Vader en vice versa. Ik had wel het gevoel dat ik Battlefield 4 zat te spelen in een Star Wars jasje. Mijn leukste momenten waren toch wel als ik met een TIE fighter zat te vliegen. Helaas had ik te weinig tijd om de laatste dag van de beta ook nog te spelen. Ik heb de helft van de DLCs maar ik vind de maps die met het spel mee kwamen toch wel het leukst.
 7. Kevin

  Roger that.

  Ik denk dat Kylo Ren een nieuweling is van de Knights of Ren en geobsedeerd is met Darth Vader. Knights of Ren zou een nieuwe ally zijn van de Galactic Empire en dat de lightsaber van Kylo hetzelfde is als de andere Knights. Ik denk niet dat we veel zien van de andere Knights in The Force Awakens. Ik denk ook dat Kylo Ren geen Sith is omdat die bij de Knights of Ren hoort. Waar Kylo vandaar komt, heb ik nog totaal niet aan gedacht.
 8. Kevin

  Star Wars 1313

  Beide games van Force Unleashed gehad en zijn inderdaad wel leuk om te spelen. Vooral de mogelijkheid om jou eigen lightsaber samen te kunnen stellen. Star Wars 1313, wauw.. Jammer dat daar de stekker uit werd getrokken. Wellicht dat iemand het project ooit op pakt, als het mag.
 9. Kevin

  Roger that.

  Dat heb ik ook nooit gesnapt wat er zo erg aan is Dankje!
×