Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Diego

Lid
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Diego

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 12/19/1998

Recent Profile Visitors

703 profile views
 1. Diego

  Lightsaber

  Hallo allemaal. Weet iemand waar je aan en fatsoenlijk lightsaber kan komen zonder 60 euro verzendkosten te moeten betalen omdat het van een amerikaanse site afkomt? Ik had er een gevonden waar je zelf je lightsaber kon selecteren en kleur enz. Maar dat was dus helaas op en amerikaanse site.. Is er ook zoiets wat wel gerealiseerd kan worden Alvast bedankt. Mvg. Diego
 2. Diego

  KOSTUUM

  Hey Ramon, Hartstikke bedankt voor de moeite, ik denk dat ik het heb gevonden op de Britse site. een Jedi pak van 30 pond en een robe van 22 pond! nu nog een gaaf lightsaber vinden en ik ben er klaar voor!
 3. Diego

  Introducing i am

  Ohja nu dat je het zegt thnx!
 4. Diego

  KOSTUUM

  zoiets? eigenlijk het hele pakketje en budget ligt rond de €100,- Maar alvast bedankt! zal op deze 2 sites eens even goed kijken. en bedankt voor de snelle reactie! Mvg. Diegoo
 5. Diego

  Introducing i am

  Hallo allemaal, Ik ben Diego en na op 6 jarige leeftijd star wars 4 te hebben gezien fan. Ik kijk erg uit naar de film en het spel waarschijnlijk net als jullie. Ben ik trouwens de enigste die het jammer zou vinden als Luke nu Kylo Ren zou zijn? blijkbaar vinden veel mensen dat wel gaaf?? May the force be with you!
 6. Diego

  KOSTUUM

  Beste, Kent iemand een goede site voor Jedi Kostuums? ivm. Carnaval... Alvast bedankt!
×