Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Koldur

Lid
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Koldur

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koldur

  Hallo allemaal

  Dank je, heb alleen geen facebook, zal wel een bogus account aanmaken, wil het graag opgelost zien.
 2. Koldur

  Hallo allemaal

  Hallo mensen, Volwassen die hard Star Wars fan hier. Star Wars is wat mij in mijn tiener jaren heeft doen besluiten een thuisbioscoop te bouwen waar je de Light Sabers voelt als ze van links naar rechts over het scherm bewegen. Dat is mij gelukt en maak nog veel gebruikt van mijn home theater. Ook verzamel ik Light Sabers en andere Jedi attributen, ik heb wat foto's geplaatst in het forum: Galaxy's Edge was heel bijzonder, alleen een beetje jammer van alle verkleedde prinsen en prinsesjes alsook de Mickey diademen. Maar heb er van genoten en een bak geld leeg gegooid zoals jullie kunnen zien in de foto's Episode IV/V/VI zijn mijn meest favoriete, maar ik kan ook echt wel genieten van I/II/III en VII/VIII maar van VIII moeten in IX wel wat dingen duidelijk worden anders is dat een van de minste voor mij persoonlijk. Ik speel het spel Star Wars Galaxies op de privé server Legends https://swglegends.com/ al weer even meer dan twee jaar nadat ik op live er al ongezond veel uren in gestoken heb wat ik nog steeds doe. Ik ben lid geworden om gelijk gestemden te ontmoeten en in de hoop dat er iemand is die mij kan helpen mijn eigen gebouwde Light Saber te fixen.
 3. Hier nog wat meer pics: Die eerste laat zien dat de "stopper" verkeerd gemaakt is waardoor de saber helaas niet helemaal uitgelijnd is, iemand hier die dit minuscule stukje dicht kan lassen? Ik kan het zelf wel netjes maken, maar niet dichtmaken helaas. Ik heb er nu een stukje papier tussen geplakt wat werkt, maar wil het graag goed gedaan hebben. Erg slordig dat het zo gaat voor een $200 verhaal, maar had het in alle drukte en moeheid (was 22:00 klaar) niet goed door. Was en is nog steeds wel gaaf, je kan echt het kristal bekijken en gloeit dan ook, ook kan hij verwisseld worden en de blade veranderd dan ook van kleur. De blade kan ook in de Skywalker Light Saber.
 4. Ben maandag 5 augustus in Disneyland Anaheim geweest en natuurlijk naar Galaxy's Edge geweest, daar wat mooie aankopen gedaan. Ik had hiervoor al een leuke bescheiden collectie van Master Replicas items.
 5. Ik speel op SWG Legends, al heel lang en zal het blijven doen totdat het niet meer mogelijk is. Te gaaf spel, beste ooit als je het mij vraagt.
×