Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/29/2017 in all areas

 1. 1 point
  The empire strikes back A new hope Return of the jedi Rogue one Revenge of the sith The phantom menace Attack of the clones The force awakens The last jedi helaas vind ik de nieuwe films (disney films) steeds minder science fiction worden maar meer marvel/superhelden film.
 2. 1 point
  @the Prosheshy zeer grote kans dat ik er in November bij ben aangezien Keith De'Winter er dan is. Ik spreek hem regelmatig (meer over voetbal dan over SW) en hem heb Eindhovense pinten beloofd.
 3. 1 point
  Ik heb geen idee maar dat er een Twentse of Amsterdamse bierbrouwer aan verbonden is weet ik bijna zeker
 4. 1 point
  prophecy...EJ...sorry, nog steeds niet goed
 5. 1 point
  EIN-DE-LIJK!! ....echt een superkoopje op Zavvi, binnen een week binnen, 34,50 inc verzending euro en daar kreek ik ook nog eens 10% korting op dus ronde 31. Blur-ray nedelrandse en engelse ondertiteling, zelfs nederlands gesproken zodat ik ook het kleinste kroos kan enthousiasmeren. Inmiddels begonnen en hoewel nog niet hooked, zeer geamuseerd!
 6. 1 point
 7. 1 point
  Bij deze. You're welcome:
 8. 1 point
  Zoveel nieuw beeldmateriaal. De faneditors zullen er pap van lusten.
 9. 1 point
  McGregor is bijna net zo oud als Leto (schelen 9 maanden) Maar goed, Leto als Feyd en Fassbender als Idaho ga ik zo mee accoord. Joe Keery als Paul. PER-FECT. Echt.... dit moet gewoon gebeuren. Dr. Keynes is niet de verrader in Huis Atreides (dat is Dr. Wellington Yueh). Keynes werd in de Lynch film door Max Von Sydow gespeeld. Als Yueh zou David Thewlis een mooie keuze zijn. Baron Harkonnen: Brendan Gleeson! Bam. Perfect. Jackman als Stilgar: top. Gyllenhaal meh. Die zie ik niet in die rol. Elba iig niet. Geen PC keuzes. Hebben we nog Lady Jessica... vind ik een lastige. Julianne Moore? Piter de Vries was ik ook vergeten... ik zeg: Andy Serkis zonder CGI. Als Reverend mother Gaius nemen we Cate Blanchett.
 10. 1 point
  Same here. Zeer benieuwd naar de casting en of ze het boek daarin ook trouw blijven...
 11. 1 point
  Ben benieuwd; hoor graag feedback tezijnertijd. Tnx. E-J
 12. 1 point
 13. 1 point
  Toch best heel aardig die nieuwe promo Hasbro Black Series van SOLO; a Star Wars Story. Gaat iemand ze bestellen? Han Solo: Lando Calrissian; scoundrel, gambler Qi'ra: Imperial Range Trooper
 14. 1 point
  Volgens mij niet, hij vraagt of je je allemaal wil zien?
 15. 1 point
  Vandaag zijn nieuwe foto's uit het blad Entertainment verschenen. Wat vinden we ervan? Punch it Chewie! Let the Wookie win Tobias Place your betts; de Corellian Spike (Sabacc); gaat de Falcon hier van eigenaar wisselen? Qi'ra & Han Solo De Kessel Run gaande? Dat lijkt wel 21B de medical droid uit ESB L3-37 mety Lando aan boord van the Falcon
 16. 1 point
  inspired..... old school is the new school!!
 17. 1 point
  Helemaal compleet en in vrij goede staat
 18. 1 point
  Voor het geval je meer over de auteur wilt weten: https://www.starwarsinterviews.com/various/authors/kevin-j-anderson-author/ In 2010 sprak ik hem (let op: in 1 van de vragen staat een spoiler over Darksaber en een van je favoriete personages). Helaas geen vragen over de JA trilogie aangezien ik die niet gelezen had. Naast Darksaber en de JA trilogie heeft hij de 3 Tales of-anthology boeken gedaan én The Illustrated Star Wars Universe (een van de meest geweldige boeken ooit)
 19. 1 point
  Als ik het moet geloven landt de eerste trailer van SOLO a.s. maandag: https://www.express.co.uk/entertainment/films/903568/Star-Wars-Han-Solo-movie-trailer-release-MONDAY-12-Good-Morning-America-GMA Laten we hopen dat het idd zo is.
 20. 1 point
 21. 1 point
  Van een ander forum: In Nederland komen deze uit: Blade Runner 2049 - Limited Gun Edition (4K UHD Blu-ray + Blu-ray + Bonus disc) Blade Runner 2049 (4K UHD Blu-ray) Blade Runner 2049 (3D) Blade Runner 2049 (Blu-ray) Blade Runner 2049 Steelbook (Blu-ray + Bonus disc) De bonusdisc bevat de volgende extra's: -To Be Human: Casting Blade Runner 2049 -Fights of the Future: The Action of Blade Runner 2049 -Two Become One -Dressing The Skin: The Fashion of Blade Runner 2049 Natuurlijk heeft de Franse editie weer 4K en 3D in 1 verpakking (maar geen bonus disc). Tevens is er een Franse editie met de 3D en blu-ray én 2 whiskeyglazen en een steelbook. In Engeland was er ook een editie met de whiskeyglazen, maar die is al een tijd uitverkocht.
 22. 1 point
  Je hebt net als alle andere kijkers 30 jaar uit het leven van Skywalker gemist. Wat je te zien hebt gekregen in TLJ is simpelweg wat de schrijver vindt waar je het maar mee moet doen. Dat moet toereikend genoeg zijn om het Grote Verhaal te kunnen volgen. Luke is in TLJ een depressieve, oude strandjutter die van zijn geloof is gevallen, het liefst dood wil (genoeg hoge kliffen daar waar je vanaf kunt springen) en in de veronderstelling is dat hij gefaald heeft. Wat flashbacks naar zijn gefaalde poging om zijn neefje te vermoorden. Wat opmerkingen over hoezeer hij teleurgesteld is in de jedi orde. En that's it. Wat hij verder allemaal na ROTJ heeft gedaan, is voor Rian Johnson's deel van het verhaal compleet irrelevant. Het is heel leuk om jullie theorieën hier te lezen, maar volgens mij maken jullie dezelfde 'fout' als na TFA: teveel en te diep ingaan op zaken waar je waarschijnlijk toch geen (fatsoenlijk) antwoord op gaat krijgen.
 23. 1 point
  Motherboard Vice artikel over jedi’s en de link tussen de prequels en TLJ Ik vond dit een sterk artikel over de connect van TLJ met de prequels en de betekenis van de Jedi, die op de proef wordt gesteld in TLJ. Precies dit maakt de TLJ zo sterk en past hiermee goed in de complete saga. Net zoals de schrijver zegt maakt dit het belang van de prequels ook een stuk sterker in de saga. Zeer de moeite waard om te lezen!
 24. 1 point
  De beste en meest eerlijke review die ik tot nu toe gezien heb:
 25. 1 point
  Ik vond dit ook altijd een beetje twijfelachtig, maar sinds ik Lost Stars heb gelezen kan ik me wel indenken dat ook goede mensen deel van het Empire uit willen maken, vooral vóór de Death Star. Piloot in de Imperial Navy zijn is een heel prestigieuze eer. Dus Han mag van mij in de nieuwe canon ook weer best piloot in de Navy zijn, als ie maar gauw weggaat wanneer hij met eigen ogen ziet hoe slecht het Empire is voor (bijvoorbeeld) Wookiee-slaven.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×