Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/05/2015 in all areas

  1. 1 point
    Diverse hallen met antiek, strips, LPs.....you name it. 1 hal heeft filmmerch varierend van DVD tot plastic pupke. Niet bijster boeiend. Tevens zijn er wat acteurs die XOgold aka Tino Knutsen steeds meeneemt (deze keer iets van 25 uit SW; met name de 3e alien van rechts categorie). Verder lopen er verklede fans rond. Ik kwam er tot een paar jaar geleden altijd...maar dan voor de gezelligheid en bekenden te zien. Leuk tussendoortje, maar geen FACTS oid.
  2. 1 point
    Ik denk dat ik met de meest onverwachte nummer 1 kom. The Phantom Menace - Komt grootdeels door Darth Maul. Moest alles hebben van Darth Maul van poppen tot opblaas stoelen. In de film wordt die gelijk weergegeven als een mysterieus persoon, in my opinion en dat sprak mij ook heel erg aan. In het begin op Naboo vind ik wat minder.A New Hope - Super leuk want hier begon het eigenlijk allemaal voor Luke in de films. Kennismaking met Anakin's lightsaber, etc.The Empire Strikes Back - De tijd op Hoth en het eind waren echt super vet. Dat sprak me het meest aan bij deze film.RotJ en RotSAotC
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×