Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. the Prosheshy

  Handtekeningen

  En meteen erbij; de Nieuw Zeelandse voice actor, regisseur en schrijver Taika Waitiki die de stem deed van IG-11 en de laaste aflevering van seizoen 1 van the Mandalorian regisseerde. En de aankomende Star Wars film zal gaan schrijven en regisseren. Een fraaie aanwinst m.i.
 3. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Nieuwe aanwinsten in deze COVID-19 tijd (tja, de conventies staan natuurlijk allemaal on hold); de Australische acteur Jack Thompson die Cliegg Lars speelde in Episode II; Attack of the Clones.
 4. the Prosheshy

  Deleted scenes & bonus features SOLO

  VFX bedrijf Hybride laat in dit filmpje mooi zien hoe ze te werk gaan voor o.a. SOLO (maar op hun site ook voor the Mandalorian en The Rise of Skywalker o.a.)
 5. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Private Yosh Calfor gespeeld door Matt Sterling uit Rogue One.
 6. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Besteld en ontvangen de handtekening van actrice Bonnie Piesse. Hopelijk gaat zij inde aankomende Kenobi Live Action Series wederom de rol van Beru Lars spelen. Plus een Snowtrooper triple signed foto door de recent overleden Tony Allen. Verder gesigneerd door Richard Bonehill en Tony Smart.
 7. the Prosheshy

  Handtekeningen

  En deze van The Child van John Rosengrant van Legacy Effects kwam een paar weken eerder. En begin maart deze gesigneerde foto's van Zero en the Ferryman van Chris Bartlett waar ik per mail mee in contact was. Allen uit The Mandalorian. Ben nu in contact met Kyle Pacek die een Jawa speelde in Hoofstuk 2 van de The Mandalorian. Valt me op dat velen in Burbank CA wonen.
 8. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Post uit Londen n.a.v. mijn brief (ik denk eerder gezegd al verstuurd uit de UK voor de Corona crisis) van acteur Oliver Ford Davies die de gouveneur van Naboo speelde in Episode I; The Phantom Menace.
 9. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Ik vond het wel een fraaie foto om naar Leslie Schofield op te sturen. En het zwart-wit spreekt mij ook wel aan.
 10. Dennis

  Handtekeningen

  Voor de Holiday Special zijn diverse deleted scenes uit A New Hope gebruikt. Dit is er een van.
 11. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Post uit Londen van Leslie Schofield die in Star Wars; a New Hope Chief Moradmin Bast speelde. Alleen komt deze scene niet uit a New Hope Nee, Leslie Schofield speelde ook in Star Wars; the Holiday Special waar deze foto vandaan komt. Een speciale scene die ooit opgenomen is en mij wel fraai leek om te laten signeren. En met succes.
 12. the Prosheshy

  Handtekeningen

  En ik zie dat Misty Rosas mijn kerstkaart en brief heeft ontvangen en mijn foto van Kuiil aan het signeren is op haar agency KMR Talent Agency.
 13. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Een foto ontvangen van Ed Gage uit Burbank CA. Ed speelde een v.d. boeren op Sorgan uit hoofdstuk 4 van the Mandalorian.
 14. Marko

  Kenobi; The Balance of the Force

  Ik vind dit totaal irrelevant nieuws. Ik wacht op nieuws vanuit Lucasfilm.
 15. the Prosheshy

  Kenobi; The Balance of the Force

  Wat vinden jullie van dit recente nieuws? Een stap terug of juist een goed doordachte keuze? https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/obi-wan-kenobi-series-hold-as-calls-goes-new-scripts-1272499
 16. Ramon

  Verder niemand?!

  Het forum is natuurlijk al een optie in het hoofdmenu op de site. Een knopje erbij naast die andere social media iconen gaat het verschil (denk ik persoonlijk) niet maken. Het is precies wat je zegt; Facebook staat al op je telefoon, men heeft er al een account voor waarschijnlijk en je bent al ingelogd. Diepgaande gesprekken en discussies is veel minder in trek, alles moet snel: scrollen, liken en weer door (á la Instagram). Ik vind het een betreurenswaardige ontwikkeling. De enige fora die goed draaien zijn degenen die al jarenlang bestaan en waar mensen al jaren dagelijks naar terugkeren. Inderdaad is het gebrek aan overzichtelijkheid op Facebook een ramp, maar de jeugd van tegenwoordig lijkt daar weinig om te geven en omarmt de simplistische groepen aldaar in tegenstelling tot een forum. Ikzelf vind het vooral vervelend dat we verder geen invloed hebben op die groepen (als Facebook er functies bijmaakt uit uitsloopt zul je het er mee moeten doen) en op die manier geef je dus veel uit handen. Begrijp me niet verkeerd; ik vind Facebookgroepen kwalitatief erg slecht en totaal ongeschikt voor lekker 'ouderwets' in forumtopics met anderen discussiëren over van alles en nog wat. Ons forum heeft helaas nooit echt goed gelopen, al waren er enkele jaren geleden wel veel meer actieve gebruikers. De hoop was dat de lijn bergopwaarts zou zijn, maar achteraf bleek dat die tijden juist het hoogtepunt waren. Zonde, maar c'est passé.
 17. Leto_jr8

  Verder niemand?!

  Is het mogelijk om de forum een kleine button te geven? In het rijtje van FB, Tw, Ig en Yt? Of eventueel op een andere plek op de voorpagina? Ik begrijp zeker wel dat het belangrijkste is dat de website zelf een goede levendige indruk achterlaat bij de mensen. Een bericht achterlaten op FB is heel wat sneller gedaan dan in een forum, vast wel.. ook omdat FB een app is etc.. maar berichten terugvinden in FB is een ramp. In mijn beleving blijft FB een opeenstapeling van berichten tot een berg gevormd en een forum is vrijwel altijd gesorteerd. Kan ook te maken hebben met gemak.. ff snel tussendoor op social media iets achterlaten en in een forum gaat het nu eenmaal anders.
 18. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Oktober vorig jaar Werner Herzog in het Duits aangeschreven via zijn bedrijf in Wenen. Alhoewel Werner in Los Angeles woont dacht ik dat hij wellicht ook op en neer reist naar Oostenrijk. En dat bleek te kloppen want dit weekend kreeg ik mijn foto ondertekend terug via de met Oostenrijkse Briefmarken envelop
 19. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Ray Park heeft mijn SOLO Visual guide gesigneerd en mijn promo CD van Duel of the Fates van John Williams
 20. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Recentelijke aankoop: de handtekening van de in 2013 overleden acteur Richard LeParmentier die admiral Motti speelde in Star Wars a New Hope
 21. Anna

  Verder niemand?!

  Toch verbaast het me dat forums zo uitsterven (ik heb hetzelfde probleem nu bij een paar andere ook gezien) terwijl je hier gewoon alles op een rijtje hebt staan als het ware en niemand weet wie je bent. Dat anonieme is soms ook best fijn zonder dat je van nare mensen berichten krijgt of dat men meteen persoonlijke dingen erbij pakt van je profielfoto ect ect. Forums vindt ik persoonlijk erg fijn,even lekker per categorie rond neuzen en je kunt meteen naar dat gedeelte wat je wilt zonder eerst berichten door te scrollen. Niet dat ik Facebook waardeloos vindt alleen zo nu en dan vindt ik dit fijner als ik iets specifieks opzoek.
 22. Ramon

  Verder niemand?!

  Beslissingen zijn terug te draaien, het is geen financiële maatregel in elk geval. Maar in de afgelopen jaren kwam de discussie telkens terug; het forum schaadt in deze vorm de reputatie van de website in die zin dat het hier zo verlaten is dat ook de website een gevoel van abandonment en 'een dooie boel' met zich meebrengt. Dit terwijl onze community erg actief is en leeft, maar dan in de Facebookgroep. We hebben het forum ook meerdere keren geprobeerd aan te halen bij volgers met de oproep om hier te registreren. Mondjesmaat kwamen er soms wat leden bij, maar echt actief (op twee of drie na) werd het nooit. Als website moet je ook verder. Een alternatief zou kunnen zijn om de website 'los te koppelen' van de site (dat wil zeggen, geen links vanaf de site naar dit forum) en het als een apart iets staande te houden. Maar je moet je afvragen of je dat wel wil, jij bent hier nu al het actiefste lid sinds een tijdje (lui die hier komen om hun nieuwste aanwinst en een foto met handtekening te showen niet meegeteld).
 23. Leto_jr8

  Verder niemand?!

  Off-topic voor deze thread, maar is de beslissing niet terug te draaien om alsnog deze forum te bewaren? Neemt weinig ruimte in beslag aan data op de server, of is het ook een financiële kwestie? Als dat zo is, dan begrijp ik de keuze wel om dit forum op te heffen. En inderdaad een forum is absoluut zeer overzichtelijk en makkelijker door te zoeken dan bijvoorbeeld een FB-pagina. Mocht het misschien mogelijk zijn om een gesprek te starten om alsnog dit forum te kunnen behouden, ben ik bereidwillig! 😀
 24. Ramon

  Verder niemand?!

  Geen probleem, ik vind het ook heel jammer. Ik heb ook weinig met die Facebookgroepen en vind een forum het prettigst en overzichtelijk. Het zij zo! Succes met het vinden van medespelers voor SWTOR!
 25. Leto_jr8

  Verder niemand?!

  Helemaal duidelijk.. ik ben echt van de oude garde.. gebruik van een forum is voor mij het fijnst. 🤗 Ik heb helemaal niets met facebook. 😐 Dan zal ik op een andere manier in contact zien te moeten geraken met medespelers voor in SWTOR. Bedankt voor je reactie Ramon!
 26. Ramon

  Verder niemand?!

  Ha @Leto_jr8, natuurlijk jij ook de allerbeste wensen! Graag wijs ik je op dit bericht op de website: https://www.starwarsawakens.nl/nieuws/community/hulp-gezocht-een-nieuw-tijdperk-voor-star-wars/ Het forum zal helaas binnenkort permanent worden verwijderd. Ik verwijs je wel graag naar onze Facebookgroep waar je makkelijker gelijkgezinden kunt vinden aangezien die groep erg actief is.
 1. Load more activity
×