Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Dennis

  Handtekeningen

  Direct na zijn verschijning op het podium? Die foto is namelijk tijdens Celebration voor het eerst vertoond en voorzover ik weet pas in de dagen daarna digitaal verschenen.
 4. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  ...en deze in Disneyland gehaald
 5. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Medal of Yavin (replica) en het tweede deel van een zekere boekenreeks
 6. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Hauls at Fed con Een nieuwe Pedro Pascal; dit vind ik een van de mooiste foto's van the Mandalorin tot nu toe: hij is in Chicago gezet na SWC. Deze 4 handtekeningen voor 30E totaal weten te bemachtigen. Alan Ruscoe: Plo Koon (Jedi Master uit de Prequels) En Jerome Blake die al deze karakters heeft gespeeld:
 7. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Nieuwe aanwinsten; Benitio Del Toro a.k.a. DJ uit The Last Jedi: Atilla Vajda a..k.a. Sagwa uit SOLO; a Star Wars Story:
 8. Marko

  Power of the Force 2/3 mei 2020 te Oberhausen

  Super om te zien EJ , we zijn een keer geweest, maar vanuit de stad achter de duinen is het helaas echt een te grote reis voor wat er geboden word bijna 3uur. Geen misverstand, het is een enorm gezellige kleine con en ik bevestig alle plus punten die je noemt, het is puur de reisafstand. Dat wellicht in combinatie met dat ik niets met handtekeningen doe. Ik hoop dat de echo base con in Utrecht, december, zich kan ontwikkelen naar een Nederlands alternatief voor PotF . Met grote cons heb ik t sowieso helemaal gehad!! Hoe dan ook de foto's roepen goede herinneringen op aan een erg leuke con destijds.
 9. Wel pas in mei 2020 maar zojuist 2 kaarten gekocht voor mijn broer en ik voor de vierde editie van Power of the Force Con in Oberhausen (2 mei '20). Tot nu toe ieder jaar geweest en ook dit jaar weer enorm naar ons zin gehad met de vele acteurs/actrices (o.a. Bob Spiker, Angela Staines, Michael Pennington, Daniel Egham, Jimmy Vee, Derek Arnold, Harley Durst, Arti Shah, Tom Wilton, Penny McCarthy, Richard Cunningham, Lewis McLeon, ) uit de div Star Wars films. Wederom een con waarbij je geen rijen hebt; sterker nog; de langste rij van 5 man was voor de Bratwurst kraam. Gewoon nog een half uur of langer persoonlijk met een acteur of actrice praten over van alles en nog wat. En je kunt er zelfs de nieuwste spullen van Celebration US scoren; e.g. poster Vader Immortal, poster the Mandalorian (12 nov op Disney +), EA Jedi Fallen Order poster, t-shirt Galaxy's Edge van Coca Cola. En daarnaast is Oberhausen zo'n drie kwartier rijden van Arnhem; vanuit het oosten des lands prima te doen. Wij verheugen ons nu alweer op volgend jaar. Hierbij een paar foto’s van dit jaar: De gasten van 2019/2018/2017 kun je hier vinden: https://www.poweroftheforce.net/history.html
 10. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Uit NYC: Pedro Pascal in de aankomwende serie "The Mandalorian" van Disney + die 12 nov in de VS zijn eerste aflevering gaat krijgen
 11. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Kreeg mijn foto die ik 12 weken heb gestuurd aan componist John Powell van de SOLO soundtrack dit weekend gesigneerd terug uit Californie USA. Erg blij mee.
 12. Ramon

  The Mandalorian

  8 minuten? 😛 Eerder de helft denk ik, maar daarbij wel nog een bts-reel en een eindmontage die op een trailer leek. Ik had het geluk om het op een groot scherm te kunnen bekijken in Chicago. Zoals we allemaal kunnen zien ziet het eruit als een volwassen serie met intriges, toffe actie en prachtige shots van (vergelijkbare) locaties uit films waar wij allemaal van houden (en die meer dan veertig jaar oud zijn). Ook het gebruik van veel practical effects (bijvoorbeeld dat schip The Razorcrest) stemt me positief en de cast is natuurlijk voortreffelijk. De beelden zagen er fantastisch uit en ik ben heel benieuwd naar de sfeer die de serie neer gaat zetten. Daarbij kijk ik ook uit naar de muziek die wordt gecomponeerd door Ludwig Göransson. Dat geluid wat je hoort op het moment dat The Mandalorian zijn wapen richting de camera houdt en de title card in beeld komt bezorgt mij een behoorlijke 'wild west' vibe. Kan niet wachten om meer te zien, ik verwacht dat ze rond D23 Expo eind augustus eindelijk beelden officieel op YouTube gaan plempen..
 13. the Prosheshy

  The Mandalorian

  Gisteren eindelijk the Mandalorian materiaal (bijna 8 minuten durende scene) gezien. Veel te laat natuurlijk maar het duurt nog 6 maanden voordat ik hopelijk de eerste aflevering kan gaan zien op Disney +. Maar wat een geweldig materiaal is dit zeg. Als die prachtige referenties naar de Originele Trilogie (5 jaar na ROTJ; dat merk je zeker). Wat vonden degenen die het hebben kunnen zien van de sneak peak?
 14. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Das gemakkelijk verdiend. Ramon heeft van Celebration de C-3PO Tiki mug voor me meegenomen. Als het wat beter weer wordt pleur ik er wat ijs, mangosap en Jack Daniels in. Met een schijf fruit en een parasol. Het is de 2e van links op onderstaande foto:
 15. the Prosheshy

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Men vroeg €15,-. Meegenomen in het vliegtuig door een Duitse verkoopster. Men had ook het coca cola t-shirt van Galaxy’s Edge, de posters van Vader Immortal, Jedi Fallen Order etc.
 16. Ramon

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Yep, that's the one. Beetje jammer dat men daar geld voor gaat vragen, maar goed.
 17. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  @Ramon Das die op SWC werd uitgedeeld?
 18. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Afgelopen weekend op Power of the Force geweest in Oberhausen. Aanwinsten: Bob Spiker (Tusken Raider) die een prachtig verhaal vertelde over zijn tijd als olifantentrainer. Hij heeft de olifantt een tructje geleerd waardoor ze haar slurf in de bek nam en tijdens de opnames in Death Valley de Bantha goed overkwam. Penny McCarthy (Labria in the Cantina; A New Hope): Angela Staines aka Bree Tonnika: In mijn Ultimate Visual Guide van Rogue One; Tom Wilton, Richard Cunningham en Daniel Egham: Michael Pennington in mijn ROTJ fotoboek uit 1983: Harley Durst (Moloch) en Derek Arnold (Argus Sixeyes Panox o.a) Arti Shah (Maz Kanata) uit The Force Awakens toegevoegd in mijn Visual Guide:
 19. the Prosheshy

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Eindelijk gelukt om aan de officiele Lucasfilm poster van The Mandalorian te komen (op Power of the Force was een retailer in Chicago geweest) 🤓
 20. Dennis

  Hallo !

  Ha Maartje! Welkom op dit forum! Ik zit op instagram maar ik zie op Instagram geen account milianstarwars2012 ? Benieuwd naar de poppen; Sideshow of HotToys?
 21. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Dilu Miah torgrvorgd aan de Cloud Riders multi
 22. milian

  Hallo !

  Hoihoi, Ik heb mezelf(ons) aangemeld op dit forum om meer te weten te komen over starwars. Ik ben Maartje moeder van starwars fan Milian. Hij heeft een eigen insta aangemaakt (paar dagen geleden) alleen om en voor starwars. Maar dan natuurlijk iets minder grof iets meer door kinderogen Hij showt daar zijn privé collectie funko, lego,force link,poppen,spellen. Hij verzint leuke avonturen met de personages (poppen) Gaat naar events. Etcetc Maar goed mama weet niks van starwars en zoonlief ook niet alles (want hij mag niet alles kijken logische dus ) En ik hoop op dit forum wat te kunnen bijleren. Als je ook op Insta zit en mn uk wil volgen (wat ik vind dat hij dat alleen al verdiend door zijn doorzetting vermogen) dan bijdeze milianstarwars2012
 23. Wie gaat er komend weekend naar Oberhausen?
 24. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Met korting op MaytheFourth Star Wars Authentics gekocht voor $59.- John Boyega. Was volgens mij een foutje op hun site want hij staat alweer op $75.- Normaliter $149,-
 25. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Nieuwste aanwinst; Diego Luna en een TTM van Alan Harris (Bossk)
 26. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Vorige week mijn foto teruggekregen van ILM's John Knoll (Chief Creative Officer). Eerder had ik deze StarWarsAuthentics foto ook al succesvol teruggekregen van Doug Chiang. Beide heren hebben inmiddels ook al hun creativiteit weten te gebruiken voor de aankomende Disney + serie The Mandalorian maar deze is nog uit Rogue One.
 1. Load more activity
×