Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Dennis

  The Mandalorian

  Thnx voor het compliment. De kans op Mandalorian interviews in dit kalenderjaar is klein aangezien de acteurs NDA's hebben en voorlopig nog niks mogen zeggen todat hun afleveringen zijn uitgezonden. Een tweetal heeft in ieder geval al wel een mondelinge toegezegging gedaan het tzt te doen.
 3. Last week
 4. Anna

  The Mandalorian

  Ik heb me ook aangemeld en tot nu toe ziet het er goed uit. Ik ben super nieuwsgierig naar de interviews! Ik lees ze met veel plezier. En natuurlijk kan ik niet wachten tot de eerste aflevering van The Mandalorian.
 5. Koldur

  Hallo allemaal

  Dank je, heb alleen geen facebook, zal wel een bogus account aanmaken, wil het graag opgelost zien.
 6. Ramon

  Hallo allemaal

  Hier kun je die vinden trouwens @Koldur, zijn naam is Mike: https://www.facebook.com/groups/starwarsawakensnl/
 7. Ramon

  The Mandalorian

  Dank voor de mooie woorden @the Prosheshy en je bijdragen op de Facebookpagina en het forum! 600 likes is nog schappelijk, dan zul je van bovenstaande post 'schrikken' (op dit moment 2.8K). De tijd zal uitmaken hoe groot de site en de community kan worden. We (of eigenlijk Dennis) heeft al enkele figuranten aan de haak geslagen voor een interview t.z.t., dus dat onderscheidt ons ook weer wat van andere sites. Sowieso is Star Wars Interviews internationaal gezien een mooi platform om mee te schermen, hier in Nederland is de interesse daarvoor toch minder. Laat het idd svp weten als je iets hoort van Disney! Ik ben van plan om na D23 (dus ergens begin volgende week) te mailen met vergelijkbare vragen namens TheMandalorian.net, wie weet dat we daar wel antwoord op krijgen.
 8. the Prosheshy

  The Mandalorian

  En terecht, wat een gave site is het geworden; nu al bijna 600 likes op de FB announcement. En met al het nieuws dat de komende tijd binnen gaat komen via o.a. D23/SWS kon dit nog wel eens aardig snel gaan groeien. En dat het een internationaal platform/site is helpt enorm. Veel succes. Mocht ik nog een brief krijgen n.a.v. mijn idee van Disney NL over een Mando afl. zaalbijeenkomst (nu het zeer twijfelachtig is of Disney + simultaan lanceert in NL) laat ik het je weten. Ben ook benieuwd of en wat jullie gaan horen van Disney/Lucasfilm over theMandalorian.net.
 9. Ramon

  Hallo allemaal

  Welkom op het forum Koldur, grappig dat je je toevallig vandaag hier aanmeldt. Het is hier de afgelopen tijd redelijk stil en toevallig hebben we vandaag een nieuwe website (met forum) gelanceerd. Gaaf dat je al in Galaxy's Edge bent geweest! Helaas zou ik niet weten hoe ik je lightsaber kan repareren, maar wie weet dat iemand hier je kan helpen. Volg ons ook even op Facebook, je kunt het ook daar in onze Facebookgroep vragen. Er zit iemand die regelmatig zelf lightsabers in elkaar flanst van eigen materiaal, hij lijkt handig genoeg om je evt. te kunnen helpen.
 10. Koldur

  Hallo allemaal

  Hallo mensen, Volwassen die hard Star Wars fan hier. Star Wars is wat mij in mijn tiener jaren heeft doen besluiten een thuisbioscoop te bouwen waar je de Light Sabers voelt als ze van links naar rechts over het scherm bewegen. Dat is mij gelukt en maak nog veel gebruikt van mijn home theater. Ook verzamel ik Light Sabers en andere Jedi attributen, ik heb wat foto's geplaatst in het forum: Galaxy's Edge was heel bijzonder, alleen een beetje jammer van alle verkleedde prinsen en prinsesjes alsook de Mickey diademen. Maar heb er van genoten en een bak geld leeg gegooid zoals jullie kunnen zien in de foto's Episode IV/V/VI zijn mijn meest favoriete, maar ik kan ook echt wel genieten van I/II/III en VII/VIII maar van VIII moeten in IX wel wat dingen duidelijk worden anders is dat een van de minste voor mij persoonlijk. Ik speel het spel Star Wars Galaxies op de privé server Legends https://swglegends.com/ al weer even meer dan twee jaar nadat ik op live er al ongezond veel uren in gestoken heb wat ik nog steeds doe. Ik ben lid geworden om gelijk gestemden te ontmoeten en in de hoop dat er iemand is die mij kan helpen mijn eigen gebouwde Light Saber te fixen.
 11. Hier nog wat meer pics: Die eerste laat zien dat de "stopper" verkeerd gemaakt is waardoor de saber helaas niet helemaal uitgelijnd is, iemand hier die dit minuscule stukje dicht kan lassen? Ik kan het zelf wel netjes maken, maar niet dichtmaken helaas. Ik heb er nu een stukje papier tussen geplakt wat werkt, maar wil het graag goed gedaan hebben. Erg slordig dat het zo gaat voor een $200 verhaal, maar had het in alle drukte en moeheid (was 22:00 klaar) niet goed door. Was en is nog steeds wel gaaf, je kan echt het kristal bekijken en gloeit dan ook, ook kan hij verwisseld worden en de blade veranderd dan ook van kleur. De blade kan ook in de Skywalker Light Saber.
 12. Ben maandag 5 augustus in Disneyland Anaheim geweest en natuurlijk naar Galaxy's Edge geweest, daar wat mooie aankopen gedaan. Ik had hiervoor al een leuke bescheiden collectie van Master Replicas items.
 13. Ik speel op SWG Legends, al heel lang en zal het blijven doen totdat het niet meer mogelijk is. Te gaaf spel, beste ooit als je het mij vraagt.
 14. the Prosheshy

  Echo Base Charity Con 2019

  Wij zijn er ook in 2017 geweest en hebben er een leuke tijd gehad. Bij de screening van The Last Jedi kon je met div. acteurs uit de film plenair vragen stellen (nagenoeg de hele Kinepolis was voor Echobasecon gereserveerd die dag) inclusief tussenzalen/ruimtes. Leuke line-up van acteurs, concept artists en veel stands met star wars stuff. En als je acteurs en fanbs wilt ontmoeten zit je helemaal goed.
 15. Ramon

  The Mandalorian

  Dank voor het compliment, maar in alle eerlijkheid weet ik het nog niet E-J. Een forum uit de grond pompen is niet zo makkelijk gebleken (zie SWA). Ik ben ook niet helemaal tevreden met de forumsoftware (al is het dezelfde software die EA gebruikt voor het Battlefront forum: https://battlefront-forums.ea.com/) en zou liever die van SWA hebben gebruikt, maar dat zou betekenen dat dit SWA forum gesloopt wordt (ik ga namelijk niet een tweede softwarelicentie financieren). Voordat we daar eventueel aan beginnen wil ik eerst weten of dat Mando forum überhaupt zin heeft, dus zie wat er nu staat maar als een soort trial. Waar ik blijer mee ben is de website van TheMandalorian.net zelf, die zal later vandaag worden gelanceerd.
 16. the Prosheshy

  The Mandalorian

  Erg mooi nieuw forum van The Mandalorian guys; see you there: https://themandalorian.net/forum/
 17. Ramon

  Echo Base Charity Con 2019

  Da's niet mijn ervaring hoor! Heb altijd goede gesprekken kunnen voeren met de Dutch Garrison en Rebel Legion leden, velen zitten/staan juist te wachten en rond te kijken tot je hen aanspreekt. Maar leuk dat je wat meer voor hun organisatie wil doen.
 18. Ramon

  The Mandalorian

  Als ik de kennis/ervaring had, zou ik 't doen.
 19. Anna

  Echo Base Charity Con 2019

  Klinkt als gezellig en knus, daar hou ik wel van. Ik hoop dat ik wat mensen van the 501st Legion en Rebel Legion Dune Sea Base te spreken krijg. Ik hoorde (ben zelf er nooit geweest) dat op comic-cons het zo druk is dat het bijna onmogelijk om ze te preken of vragen te stellen en ik heb best wel wat vragen over kostuums maken,stof aankopen ect ect. Ik heb me ook als vrijwilligster aangemeld omdat ik zo ook hoop wat meer sociale contacten op te doen en ik maak me graag nuttig haha
 20. Dennis

  The Mandalorian

  24 betaalde vrije dagen per jaar maar?
 21. the Prosheshy

  Handtekeningen

  In een prive signeersessie via een Duitse aanbieder Terence Stamp en Kamay Lau weten te bemachtigen; beiden uit Episode I.
 22. Ramon

  Echo Base Charity Con 2019

  Hoi @Anna, ikzelf was er de vorige keer in 2017 bij en vond het een erg knusse en gezellige conventie. Het scheelt daarbij wel dat ikzelf in de buurt van de bioscoop woon, ik zou er waarschijnlijk niet het halve land voor door willen reizen. Een aantal mini-hallen/grote kamers werden afgezet en daar stonden kraampjes met Star Wars items, maar ook van een hoop andere franchises. Er was ook een gedeelte met de Droid builders (waar je op de foto kon gaan met een echte R2-droid en zelfs een BB-8 van onze eigen @Roel!). Beneden was een soort 'kelder' die was volgepropt met vintage Star Wars spul. Wat het grote voordeel is van zo'n 'kleine' conventie is dat het aanspreken van de gasten erg laagdrempelig is. Er stonden vaak geen rijen en dat maakte de gasten toegankelijk om een casual gesprek mee te voeren over hun werk of iets anders. Ook vond ik het leuk om toen naar The Last Jedi te kijken in gezelschap van enkele mensen die aan de film hebben gewerkt. Hierna deden ze namelijk ook in de filmzaal gelijk een Q&A waarbij mensen uit het publiek vragen konden stellen. Was erg leuk gedaan! Op zich is het natuurlijk niet heel groot en mag je ook geen Comic Con-achtige taferelen verwachten. Maar als je het combineert met een dagje Utrecht is het goed te doen. Wie weet zien we elkaar daar!
 23. Wie gaat er nog meer heen? Voor mij wordt het de eerste keer en hopelijk word ik ook uitgekozen als vrijwilligster. Wat kan ik er verwachten? Hoe is de sfeer? Ik heb er heel veel zin in!
 24. Earlier
 25. the Prosheshy

  The Mandalorian

  Alhoewel niet bevestigd en nog immer raadselachtig of de service Disney Plus (waar the Mandalorian op te zien zal zijn) in 2019 in NL operationeel gaat worden (het bedrijf BAM Tech Media gaat de service van Disney in Europa verzorgen en heeft haar hoofdkantoor in A'dam) vind ik dit interessant om te lezen via een job description op de career pagina van Disney: The Walt Disney Company will launch a Disney-branded streaming service in 2019 featuring an incomparable collection of content from its brands and franchises recognized and respected all over the world Bron: https://jobs.disneycareers.com/job/amsterdam/senior-product-manager-international/391/12613839 Leuke benefits als je hun nieuwe android enigneer wordt in A'dam LOL: What you’ll love about us A competitive salary. The opportunity to collaborate with the best in the industry - an amazing team of engineers in varying disciplines (Python, Web, iOS) 24 days of annual paid vacation. A working environment that values equality, diversity, knowledge-sharing and personal/professional development Opportunities to attend and speak at meetups and conferences A running and soccer club. Perks: Cosy office in the north of Amsterdam, laptop, catered lunches, fruit, fully stocked fridge, beverages, standing desks, and Friday drinks. Disney perks: Free/discounted access to the Disney Parks, restaurants, cruises and merchandise.
 26. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Ook ontvangen; een handtekening van regisseur Ron Howard. Mag mijzelf wel een v.d. grotere SOLO; a Star Wars Story fans uit NL noemen. Deze past mooi bij mijn "Making of SOLO" boek. Nu alleen nog kijken of ik Rob Bredow zijn boek kan laten signeren (jammer dat ze bij Abrams book de signeermogelijkheid beperken tot de VS en niet daarbuiten.
 27. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Klopt. Revill waarbij Marjorie Eaton de Emperor speelde. Nooit geweten dat een vrouwelijke actrice Palpatine speelde
 1. Load more activity
×