Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Post uit Londen van Leslie Schofield die in Star Wars; a New Hope Chief Moradmin Bast speelde. Alleen komt deze scene niet uit a New Hope Nee, Leslie Schofield speelde ook in Star Wars; the Holiday Special waar deze foto vandaan komt. Een speciale scene die ooit opgenomen is en mij wel fraai leek om te laten signeren. En met succes.
 3. the Prosheshy

  Handtekeningen

  En ik zie dat Misty Rosas mijn kerstkaart en brief heeft ontvangen en mijn foto van Kuiil aan het signeren is op haar agency KMR Talent Agency.
 4. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Een foto ontvangen van Ed Gage uit Burbank CA. Ed speelde een v.d. boeren op Sorgan uit hoofdstuk 4 van the Mandalorian.
 5. Marko

  Kenobi; The Balance of the Force

  Ik vind dit totaal irrelevant nieuws. Ik wacht op nieuws vanuit Lucasfilm.
 6. the Prosheshy

  Kenobi; The Balance of the Force

  Wat vinden jullie van dit recente nieuws? Een stap terug of juist een goed doordachte keuze? https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/obi-wan-kenobi-series-hold-as-calls-goes-new-scripts-1272499
 7. Ramon

  Verder niemand?!

  Het forum is natuurlijk al een optie in het hoofdmenu op de site. Een knopje erbij naast die andere social media iconen gaat het verschil (denk ik persoonlijk) niet maken. Het is precies wat je zegt; Facebook staat al op je telefoon, men heeft er al een account voor waarschijnlijk en je bent al ingelogd. Diepgaande gesprekken en discussies is veel minder in trek, alles moet snel: scrollen, liken en weer door (á la Instagram). Ik vind het een betreurenswaardige ontwikkeling. De enige fora die goed draaien zijn degenen die al jarenlang bestaan en waar mensen al jaren dagelijks naar terugkeren. Inderdaad is het gebrek aan overzichtelijkheid op Facebook een ramp, maar de jeugd van tegenwoordig lijkt daar weinig om te geven en omarmt de simplistische groepen aldaar in tegenstelling tot een forum. Ikzelf vind het vooral vervelend dat we verder geen invloed hebben op die groepen (als Facebook er functies bijmaakt uit uitsloopt zul je het er mee moeten doen) en op die manier geef je dus veel uit handen. Begrijp me niet verkeerd; ik vind Facebookgroepen kwalitatief erg slecht en totaal ongeschikt voor lekker 'ouderwets' in forumtopics met anderen discussiëren over van alles en nog wat. Ons forum heeft helaas nooit echt goed gelopen, al waren er enkele jaren geleden wel veel meer actieve gebruikers. De hoop was dat de lijn bergopwaarts zou zijn, maar achteraf bleek dat die tijden juist het hoogtepunt waren. Zonde, maar c'est passé.
 8. Leto_jr8

  Verder niemand?!

  Is het mogelijk om de forum een kleine button te geven? In het rijtje van FB, Tw, Ig en Yt? Of eventueel op een andere plek op de voorpagina? Ik begrijp zeker wel dat het belangrijkste is dat de website zelf een goede levendige indruk achterlaat bij de mensen. Een bericht achterlaten op FB is heel wat sneller gedaan dan in een forum, vast wel.. ook omdat FB een app is etc.. maar berichten terugvinden in FB is een ramp. In mijn beleving blijft FB een opeenstapeling van berichten tot een berg gevormd en een forum is vrijwel altijd gesorteerd. Kan ook te maken hebben met gemak.. ff snel tussendoor op social media iets achterlaten en in een forum gaat het nu eenmaal anders.
 9. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Oktober vorig jaar Werner Herzog in het Duits aangeschreven via zijn bedrijf in Wenen. Alhoewel Werner in Los Angeles woont dacht ik dat hij wellicht ook op en neer reist naar Oostenrijk. En dat bleek te kloppen want dit weekend kreeg ik mijn foto ondertekend terug via de met Oostenrijkse Briefmarken envelop
 10. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Ray Park heeft mijn SOLO Visual guide gesigneerd en mijn promo CD van Duel of the Fates van John Williams
 11. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Recentelijke aankoop: de handtekening van de in 2013 overleden acteur Richard LeParmentier die admiral Motti speelde in Star Wars a New Hope
 12. Anna

  Verder niemand?!

  Toch verbaast het me dat forums zo uitsterven (ik heb hetzelfde probleem nu bij een paar andere ook gezien) terwijl je hier gewoon alles op een rijtje hebt staan als het ware en niemand weet wie je bent. Dat anonieme is soms ook best fijn zonder dat je van nare mensen berichten krijgt of dat men meteen persoonlijke dingen erbij pakt van je profielfoto ect ect. Forums vindt ik persoonlijk erg fijn,even lekker per categorie rond neuzen en je kunt meteen naar dat gedeelte wat je wilt zonder eerst berichten door te scrollen. Niet dat ik Facebook waardeloos vindt alleen zo nu en dan vindt ik dit fijner als ik iets specifieks opzoek.
 13. Ramon

  Verder niemand?!

  Beslissingen zijn terug te draaien, het is geen financiële maatregel in elk geval. Maar in de afgelopen jaren kwam de discussie telkens terug; het forum schaadt in deze vorm de reputatie van de website in die zin dat het hier zo verlaten is dat ook de website een gevoel van abandonment en 'een dooie boel' met zich meebrengt. Dit terwijl onze community erg actief is en leeft, maar dan in de Facebookgroep. We hebben het forum ook meerdere keren geprobeerd aan te halen bij volgers met de oproep om hier te registreren. Mondjesmaat kwamen er soms wat leden bij, maar echt actief (op twee of drie na) werd het nooit. Als website moet je ook verder. Een alternatief zou kunnen zijn om de website 'los te koppelen' van de site (dat wil zeggen, geen links vanaf de site naar dit forum) en het als een apart iets staande te houden. Maar je moet je afvragen of je dat wel wil, jij bent hier nu al het actiefste lid sinds een tijdje (lui die hier komen om hun nieuwste aanwinst en een foto met handtekening te showen niet meegeteld).
 14. Leto_jr8

  Verder niemand?!

  Off-topic voor deze thread, maar is de beslissing niet terug te draaien om alsnog deze forum te bewaren? Neemt weinig ruimte in beslag aan data op de server, of is het ook een financiële kwestie? Als dat zo is, dan begrijp ik de keuze wel om dit forum op te heffen. En inderdaad een forum is absoluut zeer overzichtelijk en makkelijker door te zoeken dan bijvoorbeeld een FB-pagina. Mocht het misschien mogelijk zijn om een gesprek te starten om alsnog dit forum te kunnen behouden, ben ik bereidwillig! 😀
 15. Ramon

  Verder niemand?!

  Geen probleem, ik vind het ook heel jammer. Ik heb ook weinig met die Facebookgroepen en vind een forum het prettigst en overzichtelijk. Het zij zo! Succes met het vinden van medespelers voor SWTOR!
 16. Leto_jr8

  Verder niemand?!

  Helemaal duidelijk.. ik ben echt van de oude garde.. gebruik van een forum is voor mij het fijnst. 🤗 Ik heb helemaal niets met facebook. 😐 Dan zal ik op een andere manier in contact zien te moeten geraken met medespelers voor in SWTOR. Bedankt voor je reactie Ramon!
 17. Ramon

  Verder niemand?!

  Ha @Leto_jr8, natuurlijk jij ook de allerbeste wensen! Graag wijs ik je op dit bericht op de website: https://www.starwarsawakens.nl/nieuws/community/hulp-gezocht-een-nieuw-tijdperk-voor-star-wars/ Het forum zal helaas binnenkort permanent worden verwijderd. Ik verwijs je wel graag naar onze Facebookgroep waar je makkelijker gelijkgezinden kunt vinden aangezien die groep erg actief is.
 18. Leto_jr8

  Battlefront deel 2 in najaar 2017

  Zijn er nog forumgangers die SWBFII spelen?
 19. Leto_jr8

  Verder niemand?!

  Goedemorgen allen, ook voor jullie de beste wensen voor 2020 en moge het toch een goed gevuld Star Wars jaar worden! Ik was benieuwd of er hier nog forumgangers zijn die SWTOR nog spelen? 🤙 Zelf ben ik er nog steeds geïnteresseerd in, maar leuker is het om samen te doen. Wel ben ik een slow-gamer, alles ontdekken, alles zoeken, avontuurlijk ingesteld in zoverre dat mogelijk is in SWTOR. Dus ja.. nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuw SWTOR plezier?! ☺️
 20. Anna

  Kenobi; The Balance of the Force

  Echt waar?!?! oh dan ben ik ook erg benieuwd wie het zal worden. En Deborah Chow heeft in mijn ogen echt mooi werk afgeleverd met The Mandalorian.
 21. the Prosheshy

  Kenobi; The Balance of the Force

  Voor de aankomende Disney + serie "Kenobi" is men momenteel bezig een jonge Luke te casten. Joel Edgerton zal wederom de rol van Owen Lars op zich gaan nemen. Ik kijk erg uit naar de regisseurskwaliteiten van Deborah Chow die, al eerste vrouwelijke Star Wars regisseur, veel indruk op mij heeft gemaakt bij 2 hoofdstukken van The Mandalorian. https://screenrant.com/star-wars-obi-wan-show-young-luke-skywalker/
 22. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Gisteren met de post ontvangen (de dag dat de laatste aflevering was van the Mandalorian). Een gesigneerde foto van Doug Chiang (VP & Executive Creative Director bij Lucasfilm) met een leuke quote; This Is The Way.
 23. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Gisteren EchoBaseCon en het was handtekeningen heaven. Mijn Rogue One project uit 2016 is naar het lijkt zo goed aardig op weg; Angus MacGinnes (tevens uit Star Wars A New Hope) een leuk gesprek mee gehad over o.a. Edinburgh en het opnieuw inspreken van zijn rol als Gold Leader Jon "Dutch"Vander. Wat een aardige man en wat een prachtig handschrift. En altijd weer geweldig om puppeteer Brian Herring te ontmoeten; zijn rol als SE-2 is ook toegevoegd. Hij was aardig geinteresseerd in de eerste Visual Guide van ROS die hij in handen kreeg LOL Leuk om Katy Kartwheel te spreken over haar rol als Rio Durant in SOLO; versprak ik me bijna toe ze zei dat dat de laatste keer was dat we zo'n alien gaan zien (denk aan CH 6 van the Mandalorian). En zo bijzonder om uitgebreid met Oscar winnaar Lorne Peterson te praten op EchoBaseCon over o.a. San Fransisco en hoe hij soms George Lucas op de markt daar gewoon tegenkomt en knikt. Mijn Cloud Riders project is weer wat verder gekomen door de toevoeging van Tom Wilton als Silvasu Fi En als klap op de vuurpijl het uitgebreide gesprek met Matthew Wood van Skywalker Sound. Hij had TROS al wel 500 keer gezien grapte hij omdat hij uiteraard sound editor is. Zo deed hij ook de Jawa en Stormtrooper geluiden voor The Mandalorian (men is momenteel bezig met de productie van the Mandalorian Seizoen 2) en gaat in het najaar in de UK Disney/Lucasfilm aanvangen met de opnames van #Kenobi met regisseur Deborah Chow en de Cassian Andor Serie. De opnames zullen erg dicht bij elkaar in de buurt liggen. EchoBase charity con is en blijft een geweldige puur Nederlandse Con in Utrecht waar voor ieder wat te beleven valt.
 24. the Prosheshy

  Blade Runner 2049

  Afgelopen zaterdag tijdens Comic Con Dortmund een gesprek gehad met Edward James Olmos die in beide Blade Runner films speelde als GAFF. Gehad over het verlies van Rutger Hauer (die hij nog niet zo lang geleden voor zijn overlijden had gesproken en hoe onverwacht dit ineens gebeurde) en hoe Harrison Ford reageerde op het nieuws dat hij wel degelijk een Replicant bleek te zijn. Daarnaast gehad over zijn tijd als Castillo in de jaren tachtig serie "Miami Vice". Op het verzoek of hij een quote uit de eerste Blade Runner van 1982 wilde toevoegen in mijn UHD bluray booklet was hij uiterst vriendelijk. Daarnaast heeft hij i.m.o. een prachtig handschrift. Een bijzonder moment om hem zelf te ontmoeten en rustig met hem in gesprek te zijn
 25. #zucht# en weer geen Hux…...begin langzaam te denken dat ze Hux meteen vermoorden aan het begin van de film.
 26. https://www.goodmorningamerica.com/culture/video/entertainment-weekly-scenes-rise-skywalker-67127055
 1. Load more activity
×