Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Guidelines

Wanneer je je registreert op Star Wars Awakens (hierna SWA), ga je automatisch akkoord met de regels.

Voor Star Wars fans is het natuurlijk belangrijk dat zij de nieuwe films kunnen beleven op de manier zoals ze dat willen. Sommigen van ons lezen op voorhand informatie over het verhaal, maar veel anderen willen daar niets van weten. Vandaar dat je op het forum een aparte sectie zult vinden voor spoilers bij nieuwe films. Spoilers plaatsen in het spoilervrije gedeelte is strikt verboden!

Verder is vanzelfsprekend porno en expliciet naakt verboden.

Daarnaast wordt elke vorm van discriminatie of racisme bestraft.

Spam en reclame voor andere sites, fora, communities, e.d. is helaas ook verboden. Dit heeft te maken met dat andere websites anders makkelijk zouden kunnen profiteren van de marketing van SWA. Twijfel je? Stuur even een berichtje!

Stevige discussies zijn mooi om te volgen, maar beledig een ander niet. Maak een discussie dan ook niet persoonlijk.

Het gebruik van ziektes als scheldwoorden is ten strengste verboden. Dit resulteert in een directe ban.

Zowel het aanbieden als het vragen naar (hulp bij het verkrijgen van) auteursrechtelijk beschermd materiaal zoals films/games/muziek/foto's is niet toegestaan. 

We hopen dat jullie begrijpen dat deze regels noodzakelijk zijn om op SWA voor iedereen een prettige omgeving te creëren waarin we onze passie voor Star Wars en hieraan verwante onderwerpen kunnen delen.