Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Marko

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Dat zat er in na een bezoekje aan de dcc hè De ARC is mijn favoriete non OT ship bythe way.
 4. Earlier
 5. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Ze speelt een Canto bight alien in The Last Jedi en heeft een dubbele rol in SOLO; a Star Wars Story; Margo (Dryden Vos' gastvrouw) en een Twi'lek in de laatste Sabacc scene. Charlotte Louise Baker. Dit wknd vond een prive signeersessie met haar plaats in Londen. De foto met Donald en Charlotte komt mijn kant op. Hij is natuurlijk niet compleet zonder Lando.........😂✍️
 6. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Zojuist weten te bemachtigen; handtekening Hayden Christensen uit AOTC.
 7. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Post van Emilia Clarke's agentschap Emptage Hallet; op een forum ging de afgelopen dagen de discussie of dit een secretarieel gezette handtekening is of pre-signed door Emilia zelf. Inmiddels is er consensus dat Emilia ze zelf heeft gezet a.h.v. iemand die haar tante kent en verzorgd en een "zekere" handtekening vergeleek met de door haar agency uitgezonden handtekeningen.
 8. Dennis

  Deleted scenes & bonus features SOLO

  Een Oscar voor best VFX zou naar mijn mening ook niet verdiend zijn.
 9. the Prosheshy

  Deleted scenes & bonus features SOLO

  Thanks, ik heb vanmorgen al een antwoord gekregen van Rob Bredow. Nu maar hopen dat ze vannacht een Oscar binnenhalen voor Best Visual Effect............ Denk alleen dat het Ready Player One gaat worden......
 10. Dennis

  Deleted scenes & bonus features SOLO

  Serieus nu: in zowat elke (Star Wars) film zitten wel dit soort goofs. Dit is er ook een (in het kader van 'Spiegelbeeld')
 11. Dennis

  Deleted scenes & bonus features SOLO

  Politiek correct gezien hoort dit gewoon. Disney geeft hier een duidelijk signaal af dat men zeer begaan is met de veiligheid van de cast en wil dat dit ook voor het publiek duidelijk is. Dit soort signalen waren echt nodig, zeker na de vrouwonvriendelijke film Return of the Jedi. )
 12. the Prosheshy

  Deleted scenes & bonus features SOLO

  Vraag aan de forumleden: Het is toch niet de bedoeling dat we de veiligheid/stunt kabels van Chewie en Han zien tijdens de train heist bij SOLO? Zal wel muggezifterij zijn maar het viel me recent op toen ik de film nogmaals aan het bekijken was.
 13. Ramon

  Hello

  Hi Helen and Mark, Welcome. Would love to see some pics of your cosplay!
 14. Cosplaypadme

  Hello

  Hi Both me and my partner cosplay as padme and luke skywalker x-fighter pilot. Its good to be in touch with like minded starwars fans! Helen and Mark
 15. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Zo. De eerste SW aankopen van 2019! 1e druk hardcover 4x 1st edition (dus zonder de Legends banner....wat aangeeft dat het gewoon canon is!) En eindelijk met X-Wing2.0 begonnen: http://nl.tinypic.com/r/2gt7kh5/9
 16. Dennis

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  Jason Momoa is gecast als Duncan Idaho En 20-11-2020 is de releasedatum.
 17. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  In het kader van dune-awakens Wat mij betreft het beste casting nieuws tot nog toe. JOSH MF”ING BROLIN as Guernsey Halleck. Dit is echt goed nieuws omdat de man niets verkeerd kan doen in mijn ogen, ben dan ook echt fan van deze gast! Gek genoeg heb ik hem in de “raad de cast” helemaal niet genoemd of ik kijk er langs.
 18. the Prosheshy

  Comic con Brussel 2-3 maart

 19. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  Ach Paul wordt gespeeld door een Frans joodse jongeman die opgroeide in hells kitchen......
 20. Dennis

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  Het was even wachten maar de SJWs hebben Dune ontdekt: https://www.escapistmagazine.com/v2/2019/02/08/dunes-paul-atreides-is-the-ultimate-mighty-whitey/
 21. Marko

  Speculaasjes

  Ik denk dat dit een apart topic verdiend. Geen speculaasjes maar CITROENEN.
 22. Dennis

  Speculaasjes

  Leuk, maar is het ook inclusive genoeg? Is Ackie echt zichtbaar? Of heeft ze een masker op (boooo!). Indien er een LGHBT personage in zit: wordt die dan ook echt gespeeld door iemand die zelf ook LGHBT is (want anders mag het niet). De acteurs die er in zitten: hebben die zich schuldig gemaakt iets wat we met wat fantasie aan racisme kunnen linken? Want anders boycotten we de toko. Nee: dan eisen we dat hij uit de film wordt geschrapt. Indien er LBGHT personages in zitten dan moet het echt zichtbaar zijn want anders telt het niet (voorbeeld: Lando the Pando in Solo) Zomaar wat zaken die de afgelopen maanden meermaals op internet en social media voorbij kwamen. Diverse personen hebben het alleen nog maar over genderpolitics en ander politiek correct geneuzel. " Imperial Troops SJWs Have Entered the FANBase! "
 23. Marko

  Speculaasjes

  It's the most wonderful time of the year.... Voelde het voor jou de laatste tijd ook alsof je weer in de star wars dark ages, voor '99 of na '05 was beland. Daar gaat verandering in komen. Serieus te nemen star wars meesterklikspaan MSW begint zachtjes aan met geruchten te komen. Een kleine samenvatting, maar eerst *SPOILERWARNING* !!!
 24. Dennis

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  Gelukkig niet nee. Hoop dat het zo blijft en men niet zwicht voor het SJW-terreur waar Diego Luna nu mee te maken heeft mbt een andere film.
 1. Load more activity
×