Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Dennis

  Palpatine ....

  28 jaar geleden keerde hij al terug, in Dark Empire I.
 3. Marko

  Palpatine ....

  Ik vraag me ook af of ie echt dood is sinds return of the jedi, die mysterieuze blauwe wolk die omhoog steeg. Toen een paar jaar terug Maul bleek te leven na in een soortelijke put gevallen te zijn en na bovendien gehalveerd te zijn, wisten we dat in deze canon alles mogelijk is. Toch denk ik tegelijkertijd ook dat ze zo ver niet gaan en we te maken krijgen met een soort sith-ghost. Een niet levende entiteit in ieder geval (zou die blauwe wolk verklaren). Dat Rey een kloon is vermoed ik ook steeds sterker, in feite is Anakin ook een cloon, door middel van een onbevlekte bezwangering door Palpatine.
 4. Marko

  Palpatine ....

  Nou zeg.... laat ik hier toevallig een prachtig warm, doch ietwat vochtig, plekje voor weten.
 5. Anna

  Palpatine ....

  Al jaren zat het me dwars..is hij echt dood of... Iets me zegt al jaren dat ze wel weer een manier vinden om hem weer tot leven te wekken. maar hoe? geen idee. Sinds dat ik zijn lach weer hoorde in de trailer zit ik er aan te denken. Mijn gedachtegang erover is dat hij met dat deel Death Star neerstortte en samen met wat troopers of iets in die geest heeft overleefd en verder is gegaan met zijn experimenten met the Force. Ik zelf heb ook zo een vermoeden dat de dark side Rey een kloon is en dat hij op die manier verder een soort leger heeft gemaakt. Trouwens waren er geen Force users die zich konden teleporteren? er staat me iets van na iets wat ik had gelezen over de verschillende krachten.Misschien kan hij dat wel en heeft dat gedaan terwijl hij naar beneden viel.
 6. Earlier
 7. Dennis

  Handtekeningen

  Meer dan 13 jaar geleden heb ik voor € 0 (het was een ruil tegen een zwik handtekeningen van non-SW lui die ik op conventies had late signeren) deze Ford gescoord via Anthony "K9" Ferrara; de Godfather van de Star Wars sigs. (detail: hij heeft alleen zijn voornaam gesigneerd)
 8. Dennis

  Palpatine ....

  Geen idee. Maar kijk eens wat ik heb: 4 pennen van BIC
 9. Marko

  Palpatine ....

  Nou nog drie maanden te gaan en dus de hoogste tijd om het, wat ik de afgelopen maanden omdoopte tot kijk-eens-wat-ik-heb forum weer een impuls te geven teneinde weer echte leuke gesprekken op gang te krijgen. Wat denken jullie. Hoe gaat Sidious op het toneel verschijnen en wat is er gebeurd na ROTJ? Bovenstaand drie jaar oude bericht, lijkt toch weer snel actueel te gaan worden
 10. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Deze week binnengekregen uit Long Beach CA via mijn buddy Andy Luk. De handtekening van Adam Driver (Kylo Ren/Ben Solo) op een 8x12 The Rise of Skywalker foto (Beckett Certificering tijdens een private signing). Daisy Ridley kon erbij maar de bedragen die daarmee weer extra gemoeid waren werden me wat te scheutig. Nu komt er via KLF Sports een prive signering aan met Harrison Ford. https://celebritysendins.com/harrisonfordfaq/ Nu komt er via KLF Sports een prive signering aan met Harrison Ford. https://celebritysendins.com/harrisonfordfaq/ Deze Lucasfilm/Disney foto is aardig bijzonder om door mr. Ford persoonlijk te laten signeren maar oh oh wat duur.
 11. the Prosheshy

  Blade Runner 2049

  Vorig jaar deze UHD BladeRunner Archives booklet laten signeren door Harrison Ford's tegenspeelser; Sean Young a.k.a. Rachel. Zij was ook op de set aanwezig van Blade Runner 2049. En op 7 dec. hoop ik Edward James Olmos (Gaff) persoonlijk te treffen op CC Dortmund om hetzelfde boekje te laten signeren.
 12. Dennis

  Blade Runner 2049

  In 2005 kreeg ik deze:
 13. the Prosheshy

  Blade Runner 2049

  Vandaag binnengekregen via Rutger Hauer's Starfish Foundation (een organisatie die het verschil tracht te maken in de strijd tegen AIDS): De handtekening van Rutger Hauer op een foto uit BladeRunner van Nexus 6 Roy Batty. Het trieste nieuws bereikte mij op 19 juli van het overlijden van Rutger (had hem graag nog eens persoonlijk willen ontmoeten maar het mocht niet zo zijn ).
 14. the Prosheshy

  Kenobi; The Balance of the Force

  Het is officieel:
 15. Anna

  The Mandalorian

  Oh maar dan heb ik wat om naar uit te kijken :D.
 16. Dennis

  The Mandalorian

  Thnx voor het compliment. De kans op Mandalorian interviews in dit kalenderjaar is klein aangezien de acteurs NDA's hebben en voorlopig nog niks mogen zeggen todat hun afleveringen zijn uitgezonden. Een tweetal heeft in ieder geval al wel een mondelinge toegezegging gedaan het tzt te doen.
 17. Anna

  The Mandalorian

  Ik heb me ook aangemeld en tot nu toe ziet het er goed uit. Ik ben super nieuwsgierig naar de interviews! Ik lees ze met veel plezier. En natuurlijk kan ik niet wachten tot de eerste aflevering van The Mandalorian.
 18. Koldur

  Hallo allemaal

  Dank je, heb alleen geen facebook, zal wel een bogus account aanmaken, wil het graag opgelost zien.
 19. Ramon

  Hallo allemaal

  Hier kun je die vinden trouwens @Koldur, zijn naam is Mike: https://www.facebook.com/groups/starwarsawakensnl/
 20. Ramon

  The Mandalorian

  Dank voor de mooie woorden @the Prosheshy en je bijdragen op de Facebookpagina en het forum! 600 likes is nog schappelijk, dan zul je van bovenstaande post 'schrikken' (op dit moment 2.8K). De tijd zal uitmaken hoe groot de site en de community kan worden. We (of eigenlijk Dennis) heeft al enkele figuranten aan de haak geslagen voor een interview t.z.t., dus dat onderscheidt ons ook weer wat van andere sites. Sowieso is Star Wars Interviews internationaal gezien een mooi platform om mee te schermen, hier in Nederland is de interesse daarvoor toch minder. Laat het idd svp weten als je iets hoort van Disney! Ik ben van plan om na D23 (dus ergens begin volgende week) te mailen met vergelijkbare vragen namens TheMandalorian.net, wie weet dat we daar wel antwoord op krijgen.
 21. the Prosheshy

  The Mandalorian

  En terecht, wat een gave site is het geworden; nu al bijna 600 likes op de FB announcement. En met al het nieuws dat de komende tijd binnen gaat komen via o.a. D23/SWS kon dit nog wel eens aardig snel gaan groeien. En dat het een internationaal platform/site is helpt enorm. Veel succes. Mocht ik nog een brief krijgen n.a.v. mijn idee van Disney NL over een Mando afl. zaalbijeenkomst (nu het zeer twijfelachtig is of Disney + simultaan lanceert in NL) laat ik het je weten. Ben ook benieuwd of en wat jullie gaan horen van Disney/Lucasfilm over theMandalorian.net.
 22. Ramon

  Hallo allemaal

  Welkom op het forum Koldur, grappig dat je je toevallig vandaag hier aanmeldt. Het is hier de afgelopen tijd redelijk stil en toevallig hebben we vandaag een nieuwe website (met forum) gelanceerd. Gaaf dat je al in Galaxy's Edge bent geweest! Helaas zou ik niet weten hoe ik je lightsaber kan repareren, maar wie weet dat iemand hier je kan helpen. Volg ons ook even op Facebook, je kunt het ook daar in onze Facebookgroep vragen. Er zit iemand die regelmatig zelf lightsabers in elkaar flanst van eigen materiaal, hij lijkt handig genoeg om je evt. te kunnen helpen.
 23. Koldur

  Hallo allemaal

  Hallo mensen, Volwassen die hard Star Wars fan hier. Star Wars is wat mij in mijn tiener jaren heeft doen besluiten een thuisbioscoop te bouwen waar je de Light Sabers voelt als ze van links naar rechts over het scherm bewegen. Dat is mij gelukt en maak nog veel gebruikt van mijn home theater. Ook verzamel ik Light Sabers en andere Jedi attributen, ik heb wat foto's geplaatst in het forum: Galaxy's Edge was heel bijzonder, alleen een beetje jammer van alle verkleedde prinsen en prinsesjes alsook de Mickey diademen. Maar heb er van genoten en een bak geld leeg gegooid zoals jullie kunnen zien in de foto's Episode IV/V/VI zijn mijn meest favoriete, maar ik kan ook echt wel genieten van I/II/III en VII/VIII maar van VIII moeten in IX wel wat dingen duidelijk worden anders is dat een van de minste voor mij persoonlijk. Ik speel het spel Star Wars Galaxies op de privé server Legends https://swglegends.com/ al weer even meer dan twee jaar nadat ik op live er al ongezond veel uren in gestoken heb wat ik nog steeds doe. Ik ben lid geworden om gelijk gestemden te ontmoeten en in de hoop dat er iemand is die mij kan helpen mijn eigen gebouwde Light Saber te fixen.
 24. Hier nog wat meer pics: Die eerste laat zien dat de "stopper" verkeerd gemaakt is waardoor de saber helaas niet helemaal uitgelijnd is, iemand hier die dit minuscule stukje dicht kan lassen? Ik kan het zelf wel netjes maken, maar niet dichtmaken helaas. Ik heb er nu een stukje papier tussen geplakt wat werkt, maar wil het graag goed gedaan hebben. Erg slordig dat het zo gaat voor een $200 verhaal, maar had het in alle drukte en moeheid (was 22:00 klaar) niet goed door. Was en is nog steeds wel gaaf, je kan echt het kristal bekijken en gloeit dan ook, ook kan hij verwisseld worden en de blade veranderd dan ook van kleur. De blade kan ook in de Skywalker Light Saber.
 25. Ben maandag 5 augustus in Disneyland Anaheim geweest en natuurlijk naar Galaxy's Edge geweest, daar wat mooie aankopen gedaan. Ik had hiervoor al een leuke bescheiden collectie van Master Replicas items.
 26. Ik speel op SWG Legends, al heel lang en zal het blijven doen totdat het niet meer mogelijk is. Te gaaf spel, beste ooit als je het mij vraagt.
 27. Ramon

  Echo Base Charity Con 2019

  Haha, die foto!
 1. Load more activity
×