Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. the Prosheshy

  Comic con Brussel 2-3 maart

  Wie gaat er 2-3 maart naar de Comic con in Brussel? Zie: https://comicconbrussels.com/nl/homepage/ Er zullen nu al zeker zo'n 10 Star Wars acteurs en actrices aanwezig zijn Naast Joonas Suotamo (Chewbacca in o.a. SOLO, TFA en TLJ) zal ook "XO Gold on the road" aanwezig zijn met de volgende SW acteurs/actrices: Femi Taylor (Oola, ROTJ), Simon Williamson (o.a. Gamorrean Guard & Max Rebo, ROTJ) Tim Dry (J'Quille/Mon Calamari officier, ROTJ) Sean Crawford (Yak Face, ROTJ) Trevor Butterfield (o.a. Mon Calimari officier, Bossk, Giran, ROTJ; Imperial Officier, Stormtrooper ESB) Ross Sambridge (Snoke body double, TLJ; Wookiee slave, SOLO) Matt Tyler (Wookiee, SOLO) Atilla Vajda (Sagwa, SOLO) Paul Davis (Drill Wookiee Slave, SOLO) En waar Tim Dry is is ook Sean Crawford.
 3. Last week
 4. Top, ga Mayhew deze laten ondertekenen op LCCS naast de al genoteerde handtekeningen van Nick Maley en Rusty Goffe en in mei Angela Staines en Chris Dunn op POTF.
 5. Mooi zeg, persoonlijke handtekeningen van Carrie Fisher, Kenny Baker en sir Anthony Daniels
 6. Lijkt me fraai om Michael dit Nederlandse Bruna & Zoon boek van ROTJ persoonlijk te ondertekenen.
 7. Ik verwacht Michael Pennington:
 8. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  nou inderdaad, geen speld tussen te krijgen. Zeker als je er van uit gaat dat Skarskard gewoon de Scandinavische Gleeson is , dan heb je nog een juiste voorspelling. Vraag me wel af of Bautista niet té normaal is voor beast, maar een beetje grimage kan helpen. Lady Jessica ook gecast uit de beste actiefilm van 2019..... komt u maar met de tondeuse. nu de rest nog ben uiteraard voorál benieuwd naar Chani en Feyd, zal niet lang meer duren. Dit wórdt echt een mega project!
 9. Dennis

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  https://www.cinelinx.com/movie-news/item/13320-dave-bautista-is-the-beast-rabban-in-dune.html Bijna een jaar geleden voorspelde ik het al!!!! (overigens zijn The Baron (S.Skarsgard), Lady Jessica (Rebecca Ferguson) en Paul (T.Chalamet) ook al gecast. @Marko
 10. the Prosheshy

  XO Gold Charity Event 17 november Utrecht

  Zojuist aangekondigd; op Comic Con Brussel (2 maart) zullen naast Joonas Suatemo alle 4 andere Wookiees aanwezig zijn uit Solo. Dit is via de organisator van XOGold die altijd op de verzamelaarsjaarbeurs staat in Utrecht maar nu ook in Brussel dus.
 11. Earlier
 12. the Prosheshy

  XO Gold Charity Event 17 november Utrecht

  Ben benieuwd.....
 13. Anna

  Gelukkig Nieuwjaar!!

  Okee het is al 2 Januari maar dan nog.....GELUKKIG NIEUWJAAR!!!
 14. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Binnen via Earl Brown van Bigscreenautographs de handtekening van Phoebe Waller Bridge die de geemancipeerde robot speelt in SOLO; L3-37
 15. Met de Kenobi Knockouts naar Oberhausen? Deal.
 16. Lewis McLeod (stem van Sebulba) toegevoegd voor Power of the force op 11/12 mei 2019. Let wel; ik verwacht op May the Fourth een forse prijsdaling in de entreekaarten dus hold on to your horses LOL @Dennis, 11 mei samen rijden?
 17. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  https://www.starwarsawakens.nl/reviews/boekrecensies/naslagwerken/boekreview-the-star-wars-archives Vorige week binnengekregen: the Star Wars Archives Meer dan 7 kilo zwaar, en voor de 5e keer sta ik in de credits 😎
 18. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Een van mijn laatste aanwinsten; de handtekening van Paul Bettany a.k.a. Crimson Dawn gangster Dryden Vos uit SOLO; a Star Wars Story.
 19. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Nieuwe handtekening van ANH Ep IV Cantina Creature VF Nick Maley via een vriend van mij geregeld in Manchester VK op FTLOSF Nu hopelijk in maart ( LCC ) nog Peter Mayhew (Chewbacca staat rechts op de foto) en mei (POTF Oberhausen) Angela Staines (een van de Tonnika sisters).
 20. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Even een trip naar Noord-Limburg... OldSchoolToys in Horst om precies te zijn om de schaal 1 op 6 Sandtrooper statue van Gentle Giant op te halen...
 21. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Gisteren FedEx aan de deur met een pakket van Insight Editions. Binnenkort verschijnt het uitgebreide boek Star Wars Icons: Han Solo; een naslagwerk over het personage in films, boeken, comics en meer. Ik was een van de gelukkigen die het nu al direct van de uitgever kreeg met als reden dat ik wederom in de credits sta ; de auteur heeft 1 van mijn interviews gebruikt. Verder: De Han Solo replica dice: En ook: Twee patches: En met grote dank aan @Eddie 3 vintage Bantha Tracks. Alleen nummers 1 t/m 4 van eind jaren 70 missen nog. Verder heb ik nu elk officieel SW fanclubblad (Bantha Tracks 78-87), Lucasfilm Fanclub (87-94) en Star Wars Insider (94-heden) tot en met 2014 (toen gestopt met Insider)
 22. the Prosheshy

  XO Gold Charity Event 17 november Utrecht

  Het XO Gold charity event op de verzamelaars jaarbeurs van 17 nov was wederom geslaagd. Met vele Star Wars acteurs/actrices hierbij een kleine terugblik: E-J met acteur Matt Tyler die een van de wookiees speelt in SOLO: Mark Shrimpton die de stunt double is van Woody Harrelson (Beckett uit SOLO) en vele verhalen op de opnames op Pinewood studios wist te vertellen. Ross Sambridge die in SOLO een 'enslaved" wookiee speelde en in The Last Jedi naast Andy Serkis de rol van Supreme Leader Snoke op zich nam: Handtekeningen toegevoegd van Andy de la Tour (General Hurst Romodi) en Victor Botha )Death Trooper) due beiden in Rogue One speelden. Met beiden ook weer leuke gesprekken gevoerd over hun rol in Rogue One. En bij de kraam van Tino Knudsen nog een foto met handtekeningen uit ROTJ weten te bemachtigen:
 23. Hoi Anna, ik heb zelf nooit een Xbox gehad (de games van de PS4 spreken mij persoonlijk meer aan), maar in grote lijnen zijn de consoles hetzelfde. Het grootste verschil is imo dat de Xbox One wél 4K Blu-rays kan afspelen en de PS4 kan dit niet. Geen idee wat voor tv je thuis hebt staan, maar dit kan een overweging zijn? Van zowel de PS4 als de Xbox One is een krachtigere variant op de markt die de capaciteiten van moderne 4K televisies kan benutten, maar er zijn ook goedkopere varianten die in combinatie met leuke kortingen en acties zeker het overwegen waard zijn. Aan de games die je noemt begrijp ik dat je kids relatief jong zijn? Als je de console echt voor hen koopt, zou ik deze generatie consoles niet de sterkere consoles aanschaffen (Xbox One X en PS4 Pro). De verwachting is dat beiden binnen 2 jaar worden opgevolgd door de nieuwe Xbox en de PS5. Mocht je een Xbox One in huis gaan halen, raad ik je ten zeerste aan om voor de Xbox One S te gaan en niet de reguliere Xbox One. De S-variant is in alle opzichten beter: hij is kleiner, wordt minder warm, minder stroomverbruik en je hebt bovendien geen apart voedingsblok aan de buitenkant hangen (die zit bij de S-variant netjes in de console verwerkt). De Xbox One S kan verder alles wat de regulier Xbox One kan. Een knap staaltje techniek van Microsoft! Hij is bovendien momenteel gunstig geprijsd (klik!). Met name de bundel met een extra controller zou ik ten zeerste aanraden (2 ipv 1 controller) voor 195 EUR. Dat lijkt mij de betere keus, aangezien je die tweede controller toch gaat willen kopen. Ik zie ook een bundel voor 189 EUR met Fortnite, maar dat is een game die kan tegenvallen/saai kan worden. Afhankelijk van de interesses van je kids zijn dit beiden goede deals imo.
 24. Sinterklaas komt eraan en de kinderen hebben voor de zoveelste jaar een Xbox one boven aan het lijstje staan.Erg leuk en na overleg met schoonouders mag ik er 1 halen op hun kosten.Alleen welke?? Ik heb totaal geen verstand van games!😲 Ik stond laatst wel in de speelgoedwinkel maar zo een puberende verkoper lachte me net niet uit en hielp me nauwelijks. Mijn dochter en jongste zoon willen sowieso minecraft en daarnaast willen we een leuke Star Wars game. Alleen welke?? en waar moet ik opletten bij aanschaf? en hoe zit met VR brillen (had mijn oudste zoon over iets met beat saber ofzoiets)? echt ik heb geen flauw idee waar ik op moet letten,ik heb nog nooit games gespeeld.Is er iemand die me kan helpen??
 25. Haha ik moest wel even lachen om de Starkiller Base.Zo noemt mijn man mijn bureau altijd.Dat is echt mijn plek. Ik persoonlijk vindt het altijd wel mooi om bij mensen te komen en dan te kunnen zien wat hun passie is.Zo was ik ooit bij iemand die Transformers fan is en die had posters en verzamelobjecten overal staan/hangen.Ik vind het prachtig om de passie te zien.Geeft ook altijd meteen een gespreksonderwerp.
 1. Load more activity
×